Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magduśka83

Dzwoniłam przed chwilą do chłopaka który jest bardzoooo daleko ode mnie.....

Polecane posty

Gość magduśka83

od razu odebrał, ale się nie odzywał (pewnie akurat wcisnął mu się przycisk). Usłyszałam jak rozmawia z inna dziewczyną o intymnych sprawach. Przysłuchiwałam się z 10 min. on z nią spał:( Rozpłakałam się, byliśmy razem ponad 4 lata. Co mam teraz robić?

Gość magduśka83
On jest pozaEuropą:( Wyjechał raptem 3 miesiące temu, na pół roku. Nie mogę uwierzyć:(

O cholera... Ja mam tak samo, ja w Grecji, on w Polsce... Ale wrocmy do tematu, jestes pewna ze z nia spal???? Ja bym jeszcze raz zadzwonila.. I sie zapytala co robi...

Gość sidnejpolka
brak mi slow..jak takie cos slysze to mam wrazenie ze to jakis kiepski film...a jednak takie rzeczy zdarzaja sie i nie zdajemy sobie sprawy dopoki nas nie dotycza...dziewczyno, ciesz sie ze to sie stalo teraz (czyli przed slubem/dzieckiem/wspolnym zyciem - nie wiem co tam konkretnie planowaliscie) - zmykaj jak najpredzej i zamknij jego rozdzal raz na zawsez, wyplacz sie kolezance, siostrze znajomym na forum ;) odcierpisz swoje i zdasz sobie sprawe ze dorze sie stalo...trzymam kciuki i zycze wszystkiego dobrego!!

Gość magduśka83
jestem pewna. Rozmawiali o tym że pojadą do niego i że tym razem ona chce żeby ją do przykuł do łóżka kajdankami. nie chce mi się do niego dzwonić, to chyba wystarczające jest. nie ma się co łudzić:(