Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka1979

SKOK STEFCZYKA szkolenie we Władysławowie

Polecane posty

Gość kokosanka 90
ika778 ja jadę z okolic Poznania, czyli możemy się zgadać! mój mail: ankaap@wp.pl Pozdrawiam

Gość adakoch
Jade z lubuskiego, przez poznan do gdyni, przez rede pociągiem. adelaturzanska@vp.pl

Gość kropkowy gość
hej, ile czekaliscie od rozmowy do zaproszenia na szkolenie ?

Gość adakoch
W sumie pierwsza rozmowę miałam 8.10 druga miałam 10.10 na której dowiedziałam się ze kurs zaczyna się 14.10 i w niedziele mam już tam być, ale okazało się ze nie ma miejsca na ten termin i czekam do 4.11 :)

Gość kokosanka 90
Prawdopodobnie będę wyruszać z Poznania o 10:42 w niedzielę. Ktoś z Was jedzie tym pociągiem? Jak coś to proszę o kontakt ankaap@wp.pl

Gość ika778
....ja wczoraj otrzymałam telefon że od 04.11.13 zaczynam kurs, niestety dzisiaj okazało się iż na ten termin nie ma miejsc więc jadę za dwa tygodnie.Kto jedzie 17.11.13r z okolic Ostrowa Wlkp.?

Gość kropkowy gość
Adakoch, ja miałam rozmowę w poniedziałek i nic nie wspominali o jakiejś drugiej rozmowie, mam czekać do 2tyg na telefon...

Gość Adakoch
Nie wiem jak u was przebiegala rozmowa, mnie poinformowano ze sa dwa etapy rozmowy, i tez niby dwa tyg.

Gość kropkowy gość
no mi nic nie mówili, na pierwszej rozmowie o wiele rzeczy pytali, ja dużo mówiłam, odegralam z panem scenke sprzedazowa i tyle, no ale Ty adakoch szybko się dowiedziałas, więc nie wiem... może nie wypadlam tak dobrze jak mi się wydawało :p

Gość adakoch
No nie wiem.. Wiesz to zależy kto czego wymaga.. Każdy inaczej przeprowadza rozmowę. Ja także dużo mówiłam. Na pierwszej rozmowie na samym końcu Pani poinformowała mnie, ze odezwą się w ciągu 2 tyg., obojętnie jaka była by decyzja, jeżeli pozytywna to zaproszą mnie na drugi etap rozmowy. Jutro wyjeżdżam :)

Gość kropkowy gość
No wiadomo, wiadomo...Zajrzyj tu w wolnej chwili i napisz co i jak :)

ika778 j też mam szkolenie 18.11 i jetem z okolic Ostrowa Wlkp. Odezwij się do mnie podaje swoje gg 12516456. Razem raźniej

Gość gość
ok ja wyjeżdżam w niedziele z Ostrowa Wlkp., myśle że rano tak by wieczorem być na miejscu( napisałam na gg)

Gość ika778
ok ja wyjeżdżam w niedziele z Ostrowa Wlkp., myśle że rano tak by wieczorem być na miejscu( napisałam na gg)

Gość gość
lkio

Gość a n g
hej. kto jedzie na szkolenie 18.11.13r ? z warszaway?

Gość Kamilano
hej! ja jadę 17.11. pociągiem do Władka o 5 z Krakowa, ktoś się jeszcze wybiera z małopolskiego???

Gość Maja Bydgoszcz
Witam wszystkich! :) Ja być może będę jechać na szkolenie na 18.11 z Bydgoszczy :) Dzisiaj mam otrzymać telefon ;)

Gość j82cvc
a n g8668 - Witam wszystkich zwłaszcza Warszawę. A więc wybieram się na szkolenie 18-11. jadę pociągiem , nie wiem tylko jeszcze o której - proponuje połączyć siły :)

Gość natka 795
Hej! Ja jadę na szkolenie 18. Jestem z okolic Radomia, ale chyba będę jechać z Warszawy bo nie widzę lepszego połączenia. Osoby które też będą jechać z Warszawy proszę o kontakt atala100@wp.pl

Gość Bydgoszczanka 1
Witam wszystkich :) Czy ktoś wybiera się na szkolenie na 2.12 ? :)

Gość a n g8668
Hej. jade na szkolenie w niedzielę tj. 17.11.13 z warszawy centralnej o 8.15 pkp. są dwie przesiadki, podróż ok 8 godzin, lepszego polączenia nie ma. Proponuje wspólna podróż dla osób z Warszawy. Zbiórka ok 8.00 na peronie ;) pozdrawiam Angela.

Gość a n g 8668
Zmiana planow.. jedzie polski bus szybciej niz pociag.. dwie osoby ruszaja z wsrszawy o godz 10.30 busem.. Zapraszam do wspolnej podrozy

Gość moooooooooonika
Hej, ja tez jade na to szkolenie 18.11. ale z Torunia, czy ktoś z okolic się wybiera? ; ) Ps. Wybieram się Polskim Busem z Torunia o 7.30, może się spotkamy gdzies na trasie ; )

Gość Bydgoszczanka 1
Ponawiam, Czy znalazł się ktoś, kto jedzie na szkolenie 2.12? :)

Gość gość
Czy ktos wogole dostal jakiekolwiek pieniazki za to szkolenie? czy to walek?

Gość gość
zdasz to dostajesz zwrot kosztów dojazdu

Gość gość
czyli wałek

Gość gość
a niby na jakiej podstawie miałbyś dostać zwrot??? jak nie zdasz egzaminu. Trzeba być ich pracownikiem. Takie są w polsce przepisy niestety i to nie jest wymysł steczyka