Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1200

nigdy nie myślałam, że mnie to spotka...

Polecane posty

Gość **hmmmmm_________
beata wiesz akurat cie rozumiem, moj maz spadl z deszczu pod rynne kiedsy popijal z kolegami do poznych godzin nocnych no a teraz dla odmiany gra w te przeklete maszyny w salonach gier.. i tez znika na kilka godzin ostatnio wyszedl z domu poznym wieczorem a wrocil o 6 rano ja wstaje do pracy a on laskawie sie pojawil... taki ma pomysl na wolne dni od pracy:O!!!!!!!!!!! rece mi opadaja na szcescie sprawa rozowdowa w toku:):)

Gość chora z ...m
o widzę że nie jestem sama....

Gość Beata1200
Te maszyny to przekleństwo. Idzie taki zwykły szary człowiek, wrzuca najpierw 5 zł, potem 100, wkońcu w maszynie ląduje cała wypłata. Jak coś wygra to gra dalej, bo może wygra jeszcze więcej. jak nie wygra to i tak gra dalej, bo może nie wygra wiele, ale może odzyska to co już stracił... W kieszeni pusto to pożyczy od kumpla, w pracy zaliczkę weźmie, ewentualnie wyniesie z domu dvd i sprzeda. Przegrywa, ale gra dalej, może coś wygra, bo przecież zaliczkę trzeba oddać, kumplom trzeba oddać, a nie ma z czego. Boże, to jest piekło...

Gość widziałam to
siostra mojego chłopaka przeszła to samo-jej mąż grał,przegrywał,zadłużył się u kumpli.Wtedy ona wzięła pożyczkę,żeby oddać jego długi.....kolejną pożyczkę....on zmienił pracę,żeby pożyczki pospłacać,a w tej pracy,daleko od domu zaczęło się granie i picie jeszcze gorsze.Doszło do tego,że przywoził jej takie śmieszne "wypłaty"że niby szef go oszukał,że mało zarobił-zawsze coś.POżyczki nie spłacone-narosło 20tys.komornik zajął mu pensję,teraz pracuje na czarno....a ona,żeby starczało jakoś na życie,zaczęła także grać w maszyny,zaczęła popijać.Mają dwójkę dzieci,ona straciła pracę..... Ciesz się,że nie masz ślubu i dzieci z tym facetem.

Gość stanowcza babka
ja pogoniłam swojego i powiedzałam, że nie ma powrotu! ...błagał na kolanach . Tydzień później wygrał 1,5miliona ...

Gość widziałam to
dodam jeszcze,że siostra mojego chłopaka jak była w ciąży,to 2 razy dostała krwotok i leżała w szpitalu,bo jej mąż nie wrócił na noc,ona szukała go po barach i drugim razem nie przywiózł jej pieniędzy na czynsz.Wtedy zaczęła coś mówić o rozwodzie.Przez te pobyty w szpitalu dostała wypowiedzenie z pracy.Teraz coraz częściej jak jestem tam w odwiedzinach,widzę jak ona siedzi w kuchni i płacze,ale nie chce powiedzieć dlaczego

Gość Beata1200
Dzwoni, przeprasza... Skąd ja to znam. Serce mi pęka, tak bym chciała żeby był teraz obok, nic nie mówił, nic nie robił, żeby tylko był...