Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasłodycz25

Słabośc do słodyczy...

Polecane posty

Gość samasłodycz25

codziennie muszę zjeść coś słodkiego a ,że pracuje w sklepie spożywczym to dopiero pokusa,pełno batonów ehhh :( powiedzcie,że też tak macie...??

Ja niestety przez te slodycze mam okropny tluszczyk ktory gromadzi sie tylko na brzuchu!!!

Gość samasłodycz25
ale ja chyba tonami:( i najczęściej prze tv!!!o zgrozo:(

też tak mam :-( bez słodkiego nie ujadę :-0 Na szczęście nie tyję od tego :-) To sobie pozwalam :classic_cool:

Gość samasłodycz25
janete ja mam dokładnie tak samo:(wszystko inne "ujdzie" ale sadełko sie odkłada:(

probuje zrzucic pare kilogramow ale nie moge zyc bez slodyczy.Potrafie caly dzien nic nie jesc tylko podjadac cos slodkiego...

Gość samasłodycz25
ja też chce zrzucić 3,4 kilo ale nie wiem jak:( jakaś masakra normalnie!!Wczoraj wieczorem zjadłam z chłopakiem czekoladę "z okienkiem" na pól.Chyba mnie dopinguje?:)

Gość maturzystkapelnapara
linea i po kłopocie

Gość samasłodycz25
tzn?

Gość samasłodycz25
miota się Jareczek jak smród po gaciach:)

Gość To cała ja
mam to samo co Ty, jak z rana nie zjem czegoś słodkiego do kawy to chodzę wściekła, to jest nałóg, niestety nie jedyny mój

Gość samasłodycz25
no kawka bez batonika to ani rusz...ehhh moja silna słaba wola nie daje z tym rady...

Gość To cała ja
po każdym jedzeniu muszę zajeśc czymś słodkim

Gość To cała ja
a co to za teoria że jak ktos je słodycze to musi byc przy tuszy, ja bynajmniej jestem

175 100 /70 /100 ----- Tłuścioch ?????????????? Jak na moje 33 wiosenki , czuje się nieźle :-P

Gość To cała ja
*nie jestem miało być

Gość To cała ja
173, 55kg

Mam tak samo, uwielbiam słodycze, ale tylko te czekoladowe (czekolada, batony, ciastka w czekoladzie). Mogłabym jeść codziennie po kilka sztuk wszystkiego. Kiedyś się zawzięłam i zaczęłam odchudzać, czyli jedzenie wszystkiego po połowie i ZERO słodyczy. No i w ciągu 2 m-cy spadło 8 kg!! Ale niezaciekawie wspominam ten czas, a pierwsze tyg. bez słodyczy były fatalne, non stop mnie trzęsło i było mi zimno, byly momenty że obsesyjnie myslalam o czekoladzie, ale wytrzymałam no i opłacało się :D Ale teraz znowu podjadam, co prawda nie aż tak strasznie, ale czekoladka na 2-3 dni musi być :P

ja tez uwielbiam slodycze i jakos nie widze w tym problemu ;) jesli mozna sobie oslodzic egzystencje, to czemu nie ;) a Jarek jak zwykle uroczy ;p

dodam ,że do 26 roku życia miałam 90/60/90 :-) Podzieciach się przytyło , ale to tylko dodaje kobiecości :-P Jarek - chudzi faceci są obleśni :-P Bo rozumiem ,żeś chudzielec?

Gość samasłodycz25
milla23 a co jadłaś??Ja nie mam takiej siły w sobie,ale chcę się zmusić do biegania i ograniczenia słodyczy bo o ostawieniu nie ma mowy...znam siebie:)Dodam Jarku,że nie jestem tłuściochem:) co zepsułam humor co?