Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasłodycz25

Słabośc do słodyczy...

Polecane posty

Gość samasłodycz25
odstawieniu miało być:)

haha, tez tak czasami mam xD Proboje sie powstrzymac od smiechu, a tu zonk ;p moze chusteczke ;)?

Gość oooooooolka
tez tak mam a jak pracowałam w sklepie spożywczym to w ogole kiedys sprzedawałam czekolady na placu jak sie wkurwiłam potrafiłam zjeść 3 , jedna po drugiej ...masakra dużo ludzi zżera emocje ......

Gość samasłodycz25
chyba czasem jednak jestem za aborcją kolego:)

samaslodycz----> jadlam dużo owoców (glownie jabłka), duzo mineralnej piłam, zero słodyczy, a pozostałe posilki po połowie. I ostatnie jedzenie o 18. A że lubię sobie posiedziec nawet do północy, to te godziny przed zasnieciem byly dla mnie fatalne, skręcalo mnie z głodu dosłownie....Ale ważę teraz te 60kg i jest suuuper :D

ja tez uwielbiam slodycze.dziennie musze cos slodkiego bo iaczej nie funkcjonuje.teraz wlasnie koncze jesc blache ciasta:)

ja też uuwielbiam słodycze;) i jednocze się z Wami...dlatego uskuteczniam ostre treningi, bo zaczeło być widoczne moje łasuchowanie;)

Gość Odpowiadam tylko raz
Czy jest ktoś taki kto rzuci słodycze? Rzucił raz na zawsze? Tak jak alkoholik alkohol. Bo ja to tak właśnie traktuję. Mam do niech slabość a niszczą mi one zdrowie.

Gość samasłodycz25
nawet nie mów,że to nałóg...ale chyba tak jest:( jestem taka bezradna i zła na siebie.......

odpowiadam----> nie wiem, czy da się to rzucić raz na zawsze. Ja, mimo że odstawilam na ponad 2 m-ce, to teraz tak i tak jem. Co prawda ograniczam sie jak mogę, ale mimo wszystko...Kiedyś potrafilam wrąbać całe ptasie mleczko w jeden dzień, dziś starcza mi nawet na 3!!! :P Ale podobno mam bardzo niski cukier we krwi no i organizm tego potrzebuje. Tak sobie tłumaczę, hehe...

Gość samasłodycz25
pozytywne myślenie:) też by mi się przydało hehe

Gość Andokaf
Mandora ja też uuwielbiam słodycze i jednocze się z Wami...dlatego uskuteczniam ostre treningi, bo zaczeło być widoczne moje łasuchowanie Szczęście, uśmiech, radość i brak zmarszczek- no tylko te mimiczne od ciągłego uśmiechu... Czegóż chcieć więcej http://zletrafiles.pl/ --- Słodycze są jak...oderwanie od rzeczywistości;) czasami można się zapomnieć i....zjeść jeszcze więcej i więcej hehe;)

Gość hmmm...hmmm...
od słodyczy można się uzależnić, ja jak mam ataki to jem chrom, osłabia potrzebę, ale trzeba jeść regularnie,a z tym mam problem:)

Gość samasłodycz25
Dziś była kawka latte i grześ czekoladowy mmmm niebo w gębie:)