Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu Facet używał w filtrze kulek wielokrotnego użytku. Wyprał je w płynie do naczyń niezbyt dokładnie. Przy kolejnym użyciu zamiast zwykłego basenu miał sztywne piana party. Koniec historii, można zablokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 87 Napisano 1 godzinę temu A były w tej pianie laski w skąpych bikini? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu no dla mnie basen wlasnie jak basan skoro zona pisala ze bieda to pytam jak wyglada ten basen dla bogatych mozesz pokazac ? i o co chodzi dlaczego dla biednych jak nie te szyby to co woda byla brudna, a malo niebieska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 906 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: A były w tej pianie laski w skąpych bikini? Były ale ich nie było widać w tej gęstej pianie po sufit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no dla mnie basen wlasnie jak basan skoro zona pisala ze bieda to pytam jak wyglada ten basen dla bogatych mozesz pokazac ? i o co chodzi dlaczego dla biednych jak nie te szyby to co woda byla brudna, a malo niebieska ? Trzeba poczekać na Ewkę, bo ja też nie jestem usatysfakcjonowana odpowiedzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu plywacie na wakacjach z rekinami ? moze napisz naprawde ja chetnie wezme drugi etat bo czasu mam duzo i jak opiszesz te luksusowe wakacje to moze raz w zyciu tez na takie pojade. w maladze nie widze nic ciekawego moze jeszcze gdzies byliscie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 30 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio słyszałam, że w jakimś dzieciaki załatwiły swoje potrzeby fizjologiczne i basen został zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 1 godzinę temu jak jom ten basen cieszyl to najwazniejsze qwerty nie siedzi tu z chlopem jak dwa boty zyjace z atencji innych ludzi ktore sie nudza przy sobie i marza o lepszych atrakcjach nieustannie i bardziej rozepchnaj doopie wiekszych korkach analnych mlodszych laseczkach niegeriatrycznych czy o czym tam marza sadomasoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 87 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Były ale ich nie było widać w tej gęstej pianie po sufit. Piana na to do siebie że opada z czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Trzeba poczekać na Ewkę, bo ja też nie jestem usatysfakcjonowana odpowiedzią. rano byla i napisala ze z knurem nie gada bo zazdrosci wiec moze chlop powie bo to pewnie on organizuje ona jako krolewna moze nawet nie wiedziec gdzie to bylo wazne ze luksusowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu Jeziora brudne, baseny zasrane, morze zimne. Zostaje człowiekowi zwykła kąpiel w wannie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1039 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: plywacie na wakacjach z rekinami ? moze napisz naprawde ja chetnie wezme drugi etat bo czasu mam duzo i jak opiszesz te luksusowe wakacje to moze raz w zyciu tez na takie pojade. w maladze nie widze nic ciekawego moze jeszcze gdzies byliscie ? A coś Ty się tak uruchomił rekinie biznesów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 906 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCe napisał: Piana na to do siebie że opada z czasem To się z niej wyłonią półgołe Afrodyty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 41 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Piana na to do siebie że opada z czasem Co pisales o automat bijatyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A coś Ty się tak uruchomił rekinie biznesów? Pokuszę się o tłumaczenie libedowego toku myślenia, to już chyba nawet padło. Lepszy basen przeciętny za klapkowe pieniądze niż wysadzany diamentami za pieniądze męża, kiedy się samemu nie zasłużyło na wczasy całorocznym leżeniem i pachnieniem na kanapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 369 Napisano 1 godzinę temu Idę zrobić zakupy, myślę, że chcielibyście o tym wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: A coś Ty się tak uruchomił rekinie biznesów? wg arystokracji z powodu klapek wg mnie zaintrygowlao mnie ze ktos widzi biede po kawalku basenu i jestem ciekaw jak on spedza wakacje. powiedzmy ze akurat na hotelach i wakacjach sei znam kiedys chcialem organizowac bogatym hefnerom wyjazdy integracyjne i szukam inspiracji naprawde nie interesuja mnei tematy poboczne jak kto zarabia albo jakie ma paznokcie tylko gdzie spedzaja ludzie majetni i inteligentni wakacje i jak wyglada ten standard niedostepny takim jak ja i tyle. twoja mebloscianke kazdy widzial dlatego ci napisalem niezbyt uprzejmie zebys se poszedl bo nic ciekawego nie wniesiesz ale jak sie myle to napisz co bylo nie tak z tym basenem albo jakie luksusowe wakacje spedzasz. ja moge polecic rekiny wielorybie napisac gdzie mozna z nimi plywac i nawet filmik wkleic ale teraz chce poznac jak sie bawi elita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 906 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Jeziora brudne, baseny zasrane, morze zimne. Zostaje człowiekowi zwykła kąpiel w wannie. To mi zostaje tylko siedzenie na kiblu bo nie mam wanny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Co pisales o automat bijatyk Czy kontroler arcade będzie ruchomy na kablu czy na stałe zamocowany jak w maszynach? Pisałem też że wysoce prawdopodobne że te twoje migreny to nadciśnienie tętnicze biorąc pod uwagę nadwagę, dietę bogatą w słodycze i przetworzone jedzenie i małą ilość ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Pokuszę się o tłumaczenie libedowego toku myślenia, to już chyba nawet padło. Lepszy basen przeciętny za klapkowe pieniądze niż wysadzany diamentami za pieniądze męża, kiedy się samemu nie zasłużyło na wczasy całorocznym leżeniem i pachnieniem na kanapie. to tez ale ja teraz nie o tym jha naprawde jestem ciekaw luksusowych wakacji ewki co ona na nich robi i gdzie mieszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Idę zrobić zakupy, myślę, że chcielibyście o tym wiedzieć. Jeśli zamierzasz do nas wrócić z siatami... Ja będę zmywać po obiedzie. Nowa patelnia do pankejków przeszła chrzest bojowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 87 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Idę zrobić zakupy, myślę, że chcielibyście o tym wiedzieć. Ja zrobiłem a kolejki niemiłosierne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 97 Napisano 1 godzinę temu wydaje mi sie ze widzialem wiele basenow i nie wydaje mi sie zeby byl jakis wysadzany diamentami i wlasnie na to czekam az mi go pokaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1039 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Pokuszę się o tłumaczenie libedowego toku myślenia, to już chyba nawet padło. Lepszy basen przeciętny za klapkowe pieniądze niż wysadzany diamentami za pieniądze męża, kiedy się samemu nie zasłużyło na wczasy całorocznym leżeniem i pachnieniem na kanapie. A co go obchodzi jak inni ludzie żyją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 906 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Idę zrobić zakupy, myślę, że chcielibyście o tym wiedzieć. Pauki kurczaka masz oczywiście na liście. I spis promek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: To mi zostaje tylko siedzenie na kiblu bo nie mam wanny. Pomocz chociaż nogi w misce w pachnących solach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Czy kontroler arcade będzie ruchomy na kablu czy na stałe zamocowany jak w maszynach? Pisałem też że wysoce prawdopodobne że te twoje migreny to nadciśnienie tętnicze biorąc pod uwagę nadwagę, dietę bogatą w słodycze i przetworzone jedzenie i małą ilość ruchu. Pisałeś, że chciałeś mu wysłać ciśnieniomierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 87 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: A coś Ty się tak uruchomił rekinie biznesów? Też mnie to dziwne podniecenie Libeda basenami bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1039 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wydaje mi sie ze widzialem wiele basenow i nie wydaje mi sie zeby byl jakis wysadzany diamentami i wlasnie na to czekam az mi go pokaza "Wydaje mi się...". Na tym bym zakończył, Libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A co go obchodzi jak inni ludzie żyją? A ty ciekaw świata nie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach