Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijilka

Stosunek przerywany a ciaza?

Polecane posty

Gość jijilka

Dziewczyny od jakiego czasu kochacie sie tak ze swoimi facetami i nie zaszlyscie w ciaze? Ale chodzi mi tylko o taka metoda zabezpieczenia,zadnych tabletek anty , globulek itp. Bo ja odstawilam tabletki i sie stalo to byl stosunek przerywany ale i tak sie strasznie boje czy nie zaszlam w ciaze...:( czekam na okres, nie moge sie doczekac az go dostane, wg moich obliczen okolo 1-2 lutego.Jak nie dostane to biegiem do apteki po test ciazowy. Dodam ze stodunek bylm 17.01, a tabl. odstawilam w grudniu.

Gość ja tak sie
kocham ze swoim juz 1,5 roku...nic poza tym...i to nie tak od swieta...wlasnie chodzi o to ze prawie codziennie...nie wpadlismy przynajmniej narazie...

Gość cieślar
duze prawdopodobienstwo ciazy

Gość markotka-idiotka
kolejna idiotka daje dupy a nie wie jak sie zabezpieczac

Gość kilka33
a moja kolezanka juz od 3 lat sie tak kocha ze swoim chlopakiem i jakos w ciazy nie jest!!

Gość widzisz...
a ja takim sposobem mam siostrzeńca 🌼

Gość kalgula
W moim przypadku to było 2 lata z poprzednią partnerką i już 4lata z obecną jakoś nie zostałem ojcem. Jak partnerka nie bierze tabletek to nie mam innego wyjścia bo mam uczulenie na latex.

Ja kochałam sie tak 2 lata,aż w końcu musiało to się jakoś skończyc :P Jestem w 14tc :PP

Gość jojojjjj
a moja koleżanka za pierwszym podejściem przerywanym- hops i 13 tygdzień już jest

Gość Sylwiusinek_20
Żadna metoda - powiedziałabym, że ruletka. Może się uda a może nieee.... Jak dla mnie jest to sposób dla ludzi ustabilizowanych, dla których ewentualna (bardzo proawdopodobna) ciąża nie jest problemem. btw. dwie moje koleżanki już cieszą się swoimi potomkami dzięki takiej właśnie metodzie (jeśli można to metodą nazwać)

Gość anulKa2187
Hej :(mam pytanko! "uprawiałam sex"(tzn. to było tylko pare ruchów-nawet nie wiem czy to można nazwać sexem)4 dni przed okresem bez zabezpieczenia tzn. 29stycznia, a planowo miesiączkę powinnam dostać 2 lutego. Mój chłopak nie skończył we mnie, bo jak już wspomniałam trwało to bardzo krótko. Wszędzie obliczałam,że to są dni niepłodne (mam nieregularne cykle,średnio co 26dni) ale oczywiście brałam pod uwagę +/- 3 dni wszędzie wychodziło,że to okres niepłodny.Strasznie się boję,że jednak coś tam w tym płynie z wydzieliny mogło się przedostać no iiiii ;( bo wkońcu nie jestem na 100% pewna,że to moje dni niepłodne:(Dodam jeszcze,że jestem od tamtego czasu mocno przeziębiona i jakoś zawsze dostawałam okres w terminie, a teraz jest już 1 lutego i ani widu ani słychu :(( Może to przeziębienie ??Pomóżcie proszę!Bardzo się stresuje:((Czekam na miesiączkę od (29 stycznia) mam nadzieje,że przyjdzie 2lutego:(