Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze leciec po frytki

FRYTKI Z PIEKARNIKA - jakiej firmy najlepiej smakują ?? Czy dodaje sie olej?

Polecane posty

Gość musze leciec po frytki

Czy na blache mam rozlać troche oleju zeby nie były suche?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobs
Avico-nie potrzeba oleju -nie bedą suche ale w polowie pieczenia nalezy je przewrocic na druga stronę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość matko co to
JA RÓWNIEŻ POLECAM AVICO!!! próbowałam też mc cain ale avico wygrywają. natomiast mc cain ma rewelacyjne ziemniaczki w skórce (półksiężyce). PYCHA. do tego troszkę przyprawy do pieczonych ziemniaków, sól i gotowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość TESCO karbowane nie są złe
:) powaznie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość TESCO karbowane nie są złe
że już nie wspomnę ile tańsze.. za mała paczkę avico zapłacisz 8zł za te cene masz pare kg tescowych w żółto-pomarańczowej paczce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość avico to najohydniejsze
frytki jakie kiedykolwiek jadłam !!! obojetnie jakie , nawet z tych najtańszych z netto czy lidla są o niebo lepsze niż avico:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja w lidlu kupowałam jakieś żólte cienkie - ja daje ciut oleju żeby mi nie przywierały....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Tomeh
Ja proponuje wziąć SIATKĘ, która jest zwykle dołączona do specjalnego garnuszka przeznaczonego do smażenia frytek i POSTAWIĆ JĄ w piekarniku na tej kratownicy. Najlepiej, by siateczka była po środku. Frytki opiekane w takim systemie mają optymalny dostęp do gorącego powietrza dzięki czemu nie przywierają ani w najgorszym przypadku - nie gromadzą nadmiaru wody pod sobą. Można je troszkę potrząsnąć lub obrócić siatkę by się opiekły z innej strony. Nie zapomnij złapać za siatkę zimną i wilgotną szmatką bo sobie poparzysz rączki. To jest zawaliście gorące :) BTW: Wg mnie to najlepsze do tego frytki (dziś na nich testowałem pierwszy raz sposób ze suchym opiekaniem) to najtańsze z TESCO takie dwie w cenie jednej czy coś po 750 g :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na blachę w piekarniku kładę przycięty kawałek papieru do pieczenia i żadnego tłuszczy (oleju) nie daję.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość avico tylko avico

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
...aż się głodna zrobiłam, od tego Waszego pisania o tych złotych pysznościach...Ja tez robię frytki w piekarniku, a może robił ktoś frytki w mikrofali?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ostatnio robiłam w
mikrofali któreś z biedronki, niepamietam nazwy ale wszyły lepsze niż niż z oleju (robiłam pół na pół równoczesnie), chociaz na opakowaniu nie było napisane ze nadaja się do mikrofali

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedziałam że można robic
frytki bez oleju.A smakują tak samo jak normalne???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość biallekk
mi najlepiej smakują robione w piekarniku frytki mc caina - ostatnio na topie u mnie są łódeczki 1,2,3 fri style z mc caina. wychodzą jeszcze lepsze niż te łódeczki z mc donalda!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
można robić bez oleju, bo one już są na wpół usmażone, więc oleju mają w sobie wystarczająco dużo ja też jadam, nieczęsto, ale jednak - z avico

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×