Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CNOTKA NADE WSZYSTKO

Topik dla szanujących się dziewczyn

Polecane posty

cześć napiszcie proszę dlaczego jesteście cnotliwe ? - bo takie maci przekonania ? - nie macie potrzeb seksualnych ? - nie byłyście zakochane ? - boicie się ciąży ? - boicie się odrzucenia ? - boicie się niedyskrecji ?

Gość diririrri
taka właśnie byłam wszystkie punkty, aż niedawno mi odwaliło, wkurzyłam się i zrobiłam to z facetem którego prawie nie znałam nieźle nie?

diri :) a ile masz lat jeśli mogę spytać ?

Gość ananasekjs
diririrri to powinnas isc na topic dla puszczajcych sie dziewczyn

Gość diririrri
20

Gość diririrri
wolę robić burdel tutaj :P a Ty Cnotko ile lat masz?

ja mam 21 i też mnie już to męczy :( wszystkie dziewczyny w moim wieku już dawno posmakowały seksu, tylko ja ciągle nie, choć miałam okazji mnóstwo ciekawe czy warto czekać z tym do ślubu?

Gość diririrri
zależy, które powyższe punkty są powodem w Twoim przypadku

- nie znalazł się jeszcze taki desperat, który chciałby mnie przelecieć może to i racja, ale po czym poznasz że na taka osóbkę żaden "nie poleci " ?

Gość diririrri
na każdą ktoś poleci

Gość to ja narcyz
hm ja dlatego, ze naprawde sie szanuje i jestem dosyc wierzaca osoba, rodzice tak mnie wychowali i dorastalam w takim otoczeniu, ze jak sex to z tym jedynym i ogolnie mam takie kolezanki, ktore tez tak uwazaja..tzn nie z jedynym ale po prostu czekamy na faceta, ktorego obdarzymy uczuciem, wtedy bedzie jeszcze przyjemniej co:) nastepna rzecz to taka, ze szukam chlopaka, ktory jest wartosciowy, a taki na pewno nie chcialbby miec rozjechanej na wszystkie strony dziewczyny mam 19 lat i mysle, ze cos sie szykuje przede mna i jestem na to gotowa, ale wczesniej jednak nie bylam..:)

diri trzy ostatnie np i plus przekonanie jakoś tak zawsze uważałam że dziewczyny które przed ślubem idą z facetem to szmaty, przepraszam za określenie dzisiaj widzę ze to jest powszechne zjawisko i to wiąże się z potrzebami człowieka nie możan się oszukiwać cały czas

Gość diririrri
na mnie lecą zawsze oblechy. ale TAMTEN nie był oblechem i był słodziutki gwoli ścisłości :P

[zgłoś do usunięcia] CNOTKA NADE WSZYSTKO diri trzy ostatnie np i plus przekonanie jakoś tak zawsze uważałam że dziewczyny które przed ślubem idą z facetem to szmaty, przepraszam za określenie dzisiaj widzę ze to jest powszechne zjawisko i to wiąże się z potrzebami człowieka nie możan się oszukiwać cały czas idiotka z Ciebie

>> może to i racja, ale po czym poznasz że na taka osóbkę żaden "nie poleci " ? Po cnocie w wieku 25 lat :classic_cool: Musisz być wyjątkowo paskudna z mordy :o

1 i 4 :-) Do niedawna jeszcze podejrzewałam ostatnią opcję, ale właśnie się znalazł, tylko mu się opieram dzielnie, aż będę miała krążek na palcu, co wiążę się z opcją nr 1:-)

Gość dziewicaaaa
ja mam 19 lat i jetem dziewica. dla zasady takiej zeby mąż nie ypominal żżę ruchalam sie nie wiadomo z kim gdzie i ile razy!!!niech ma huj dziewice

Gość diririrri
ja przede wszystkim z przekonań... no i z braku milości... a potem w miare jak uplywał czas, zorientowałam się że mogę tak czekać i sie nie doczekać, więc zrewidowałam moje przekonania.

no nie nie jestem ani idiotka ani paskudna akurat całkiem przeciętna i na brak powodzenia nie narzekam pisałam że tak myślałam długo ale teraz wiem że byłam w błędzie

heheh facet z Was może zrobic dziwkę nie spiąc z wami nawet mało kochane wiecie👄pozdr

Gość diririrri
dziewicaaaaa kochanao za to Ty na pewno będziesz mogła wypomnieć mu prawda? to poszukaj sobie prawiczka, w dziale erotycznym jest kilku zatwardziałaych prawiczków :)

heheh facet z Was może zrobic dziwkę nie spiąc z wami nawet mało kochane wiecie pozdr To podpowiedz coś. Nie bądź taka...:-)

Gość olebule
no tak kiedyś tu miałam taki dylemat przespać sie z kolegą czy nie i zostałam wyzwana od dziwek przez jednego forumowicza - czyli zrobił ze mie dziwke facet, który ze mną nie spał :P

o których prawiczkach piszesz ? :) sami może zrobi dziwkę klepiąc jakieś nieprawdy ale to nie zmieni faktu

Gość dziewicaaaa
no pewnie juz mu wypominam wszystkie jego byle!!!i bede

a to pewnie był jakiś desperat i też prawiczek :) nie sądzisz? tu wyzywają innych tylko nieszczęśliwi desperaci