Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena 24

do mam karmiących i miesiączkujących.......

Polecane posty

Gość Helena 24

Jestem 6 miesięcy po porodzie i dostałam pierwszą @. Czy to oznacza koniec karmienia ?? Spotakałam się z opinią, że jeśli mama karmiąca dostaje okres to laktacja zaczyna się zmniejszać i potem całkiem zanika. Myślałam, że tak długo jak się karmi piersią to się nie ma okresu. Jak to było u Was? Czy mimo miesiączkowanie miałyście tyle pokarmu ile było potrzebne dziecku?

Gość u mnie się zmniejszyła

Gość jeszcze więcej
bo nie wiem czemu, ale gdy miałam PMS to jakoś było mało, nie wiedziałam dlaczego jestem taka zdenerwowana, a gdy w końcu dostałam okres, to naprawdę tego mleka zrobiło się więcej, bo się chyba rozluźniłam. I nie słuchaj matek-idiotek, które mówią, że mleko podczas okresu zanika.....

Gość iiiiiii
nieeee miałam @ bardzo szybko po porodzie ale karmiłam do 10 miesiaca cycem mleko było

Pierwsze słyszę, żeby to miesiączka miała wpływ na laktację a nie odwrotnie. Ja karmiłam piersią prawie 1,5 roku, miesiączkę dostałam 4 miesiące po porodzie i nie zauważyłam żadnego związku pomiędzy jednym a drugim. Także spokojnie karm swoje dziecko i niczym się nie przejmuj:)

Gość ollkla
ja karmie już 10m miesiaczki mam od 3-4m i ja nie zauważyłam żadnej różnicy

Gość Helena 24
Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi !!!! Kurczę , bardzo zależy mi by karmić do roczku a Wy dałyście mi pozytywne myśli !!! :) :)

Gość DO Heleny
a czy zanim dostałaś tę pierwszą @ po porodzie, to wcześniej zaobserwowałaś u siebie dni płodne?