Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baqs

MAM WAZNE PYTANIE ODNOSNIE NIEZOBOWIĄZUJACEGO SEKSU

Polecane posty

Gość seeeel
A co się stanie, jak twoja dziewczyna obciągnie innemu? Ubędzie jej?

Gość baqs
powtórze jeszcze raz. kieruje to pytanie tylko do mezczyzn którzy byli w takiej sytuacji. jak to sie odbywało? co z tego wynikneło? jak to sie zakonczyło?

baqs Ponoc z natury wszyscy ludzie sa poligamistami, ale tylko slabi nad ta natura nie panuja ;) To ujarzmienie naturalnych popedow w imie wyzszych wartosci sie nazywa po prostu czlowieczenstwo ;) A ze taka teza, jak moja, tu padnie - nie trzeba byc inteligentnym, by na to wpasc To oczywiste

baqs - jak widzę zastanawiasz się nad tym mocno. Gdyby tak nie było, to już dawno byś dymał inną. Zastanów się raz jeszcze , co jest dla ciebie ważne : dziewczyna, która kochasz, czy twój popęd seksualny. Porozmawiaj z dziewczyną, może razem wpadniecie na ciekawe propozycje odnośnie seksu. Przecież jest tyle pomysłów.

Gość baqs
odkrywcza tu nie chodzi o pomysły bo moja dziewczyna jest dobra w łózku. i robilismy chyba juz wszystko (no moze poza dominacją, pejczami itd.:) ) tylko....

Jak robiliście już wszystko, to czego ty szukasz? Adrenaliny, emocji, czy dowartościowania u kogoś innego?

Gość baqs
jak juZ Ci mówiłem. szukam oderwania sie on monogamii

Gość ankra21
Kobieta naprawdę tego nie jest w stanie zrozumieć. Facet zawsze będzie chciał przelecieć inną laskę i nawet jak zwycięża w nim "człowieczeństwo" czy też strach przed konsekwencjami, to często kochając się ze swoją kobietą będzie marzył o innej. A czy marzenia to nie zdrada?

Gość baqs
fakt nie zrozumie. chociaz faktem jest tez to ze my faceci zdradzamy własnie z nimi i tu własnie zaczyna sie paradoks

To zapewne chciałbyś obudzić się w świecie, w którym mąż ma kilka żon, taki mały harem, ha, ha. Ale by wam wtedy było dobrze. I te zony były by tylko do seksu, nic w zamian. Albo jedną żonę i kilka kochanek, tak niezobowiązująco. Znajdź swojej dziewczynie też jakiegoś kochanka, może ona też nie chce tylko z jednym.

Gość ankra21
I dlaczego to robicie drogie panie? Przecież jak "suka nie da, to pies nie weźmie"

Gość ankra21
Tylko nie kilka żon!!! Nie jesteśmy samobójcami. A ko9chanki? Dlaczego nie?

Gość baqs
hehe :D ale ankara byłeś wogole w takiej sytuacji czy tak tylko sobie gadasz?

Gość szparek
Do baqs: Powiedz jej "Brąchaj się".

Gość ankra21
Bywało się, bywało. I nadal bywa. Mam bardzo tolerancyjną żonę, z inną bym nie przeżył.

Gość ankra21
Ale jak można mieć, to dlaczego z tego rezygnować?

Gość baqs
ankara : to masz farta człowieku moja panienka nie jest wyrozumiała do szparek: jak mi powiesz co to qrwa znaczy to moze powiem:p

Gość szparek
I to jak najszybciej jej to powiedz, bo nie będziesz mieć ani jednej, ani drugiej i zostaniesz sam.

Gość faiamm
Ktoś ci dobrze napisał: gnój i dupek.

Gość ankra21
baqs a może trzeba poszukać bardziej wyrozumiałej?

Gość szparek
Brąchaj się w gwarze kielecko-śląskiej znaczy to samo, co czochraj bobra.

Gość baqs
nie, ta jest cudowna. ale wracajac do tematu ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ankra21 - na szczęście nie wszyscy faceci myślą tak jak wy. Znam takich. I nie są jacyś obleśni, są bardzo wartościowi. baqs nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Chcesz by toja dziewczyna miała też kochanka? Jak wam wolno wszystko, to dlaczego nam nie?

Gość ankra21
To zdradzaj, ale z głową, a nie z główką!

Gość ankra21
Odkrywcza, a skąd znasz ich marzenia? Skąd wiesz, że kaj Twój facet z Tobą się kocha, to nie myśli w tym momencie o twojej przyjaciółce? A jeśli o swobodę kobiet (seksualną oczywiście) - to jestem za! Zdziwiona?

Gość baqs
odkrywcza no wiadomo ze nie chce. wiem jak czułbym sie w takiej sytuacji jak bym sie dowiedział i dlatego własnie sie nad tym zastanawiam bo chce wiedziec jakie sa szanse ze sie od tej 2 dowie a jakie ze nie dowie sie wcale (mozna powiedziec ze chce zrobic statystyke) I nazywaj to jak chcesz mozesz to nawet nazwac szczególnym rodzajem troski o swoją kobiete

Gość ankra21
I to nie jest zdrada? Gdybyś znała jego myśli, przyjemnie by ci było? Przecież to gorsze niż zdrada