Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość facet344444444444444
b najladniejsze, to są doje mleczne...

Gość bardzo ładne piersi
ale pasztety muszą się wyżyć, tutaj to normalne

Gość mokkki
Maluchu są różne ćwiczenia na biust, pompki na ujędrnanie , myślę ,że się przyda bo biust jest ładny i duży , ale faktycznie przydało by się lepiej zadbać plus kremy , kremy koniecznie im wcześniej tym lepiej, taka inwestycja na przyszłość ;) a silikonów nie krytykuj , po dzieciach czasem jest to jedyna forma by biust wrócił do dawnej świetności buźka

Gość lalunia69
to ja tez cos powiem : natura obdarza ludzi różnie . Niektóre kobiety ekstremalnie wielkimi piersiami , inne małutkimi. Te są akurat jak dla mnie za duże i mało estetyczne . Mam kolezankę która nosi rozm. GG. I ma troche problemów zdrowotnych i z doborem stanika . Inne jak ja maja małe , lecz to czy mężczyzna polubi piersi kobiety ,nie uzależniałabym od jej samopoczucia . Panowie maja dyktować , co jest seksowne ? ;)

Gość heheeeeeeee
hehehehehe wowwow

lalunia69, no takie juz życie jest niesprawiedliwe że to panowie dyktują co jest seksowne... Z drugiej strony gdyby babki decydowały o tym czy inne kobiety są seksowne czy nie, byloby jeszcze gorzej, heh;)

Gość magdaaaaaaaaaa
Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :D

Gość KEEPsky Fdk
Cyce masz duze tofakt, ale dlaczego pryszczate???

Gość KEEPsky Fdk
Kalinowa panienko, nie jest ważne jak duże piersi ma kobieta. Ważne jest jak namiętne je ma. Nie sądzę że to mężczyźni dyktują poziom akceptacji. To kobiety, własnie te które mają duże piersi eksponują je bardzo, prowokują i wychodzą na wybiek konkurencji. To kuszenie mężczyzn od wieków stosowane. Mężczyźni tylko konsumują ten ranking.

ja myślałam że to kobieta jest namiętna a nie piersi...Może być na przykład nie namiętna kobieta z namiętnymi piersiami? Intrygująca teza

Gość upupup

a ja mam podobne,ale 80H bo miseczka....tak naprawde faceci zachwycają sie duzymi biustami tylko na cafe udają no ale nic nie poradzisz.Ja zawsze mialam 75E i mam nadzieje że po urodzeniu wroce do tego rozmiaru.Mam dokladnie 18lat i 2 miesiace :D:D

Gość Cycatkaaaaaa
madziulkaaa1 a jestes w ciazy?? Mozesz wstawic linka do zdjec swoich piersi?

ja nie wiem co facetom może się podobac w takich balonach;/ to już ładniejsze srednie albo malutkie

Gość hell boy 35
piersi duze czy male ladne sa tylko wtedy kiedy sa zadbane i jedrne. laluniu popracuj troche nad swoimi i bedzie super:)

teraz w ciazy i dlatego mam to cholerne H co mi przeszkadza bo mnie plecy bolą czesto i to nie tylko w krzyzu!! Wg mnie rozmiar E/F nie jest taki tragiczny,nie utrudnia zycia a pomaga w relacjach damsko-meskich:D

Są duże i ładne. To może się w nich podobać. :O Tyle tylko, że cały czas wmawia się, że rozmiar nie ma znaczenia by nie urazić ludzi gorzej obdarzonych.

Gość Cycatkaaaaaa
madziulkaaaaa1 a mozesz pokazac zdjecie swoich piersi??

Gość upupup

Gość cycatka
:D

Gość upupup

Gość robert_23rob
nie wiem dziewczyno, oczekujesz zachwytu? samo słowo "cycory" mnie odrzuca ;/ ale rzeczywiście- Twojego biustu nie da się nazwać inaczej. są za duże (ja preferuję b, ewentualnie małe c), rozlazłe, blade, z brzydkimi brodawkami (lubię małe brodawki i ciemne). musiałbym naprawdę kochać kobietę z takimi cycami żeby tego dotknąć, bo w przeciwnym razie nie mógłbym się do tego przekonać. także jeżeli to jest część ciała którą lubisz się chwalić- współczuję Ci i wolę nie myśleć jak wygląda cała reszta. nie jestem złośliwy, gdyby laska się nimi nie chwaliła, to nie pisałbym nic negatywnego... ale jeżeli widzę kobietę która świeci wymionami mlecznymi, to coś mnie bierze... miałem raz dziewczynę z D, ale wyglądało to lepiej- widać o siebie dbała. najlepiej wspominam b , chociaż moja obecna ma ładne c. powodzenia i więcej samokrytyki na przyszłość.

Gość hahahahahahhahahaha
Czyzby kolejny ktory udaje ze C jest piekne bo wstydzi sie przyznac ze zadna z wiekszymi by nawet na niego nie spojarzala??:)

Gość upupup

Gość poka cycki
Laleczka18 twoje cycory są dobre! Jeśli twarz masz w miarę to z wielką chęcią bym ciebie zerżnął

Gość Nie cio... lecz mezczyzna
Super jedrne:) I wielkie:) To co PRAWDZIWI MEZCZYZNI lubia najbardziej:D

Gość jkWFBEP
:D