Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość kramzas
to twoje ? Jesli tak to naprawde swietne są .

Gość Ryszard 234
Piękne - wyglądasz jak Róża Luksemburg !!

Gość cvsvvxvxazvsd
laleeczkaaaaa - chcesz żeby je oceniać, a potem mówisz że Cię mało obchodzą negatywne komentarze. No to gdzie tu ocena?

Gość laleczkaaaaaaa18
Ok. Mozesz oczywiscie powiedziec ze Ci sie nie podobaja ale nie trzeba mnie przy tym obrazac.

jeśli mam być szczery, to - w moejej opinii - wyjątkowo paskudne wymiona z sutami jak wentyle od Kamaza :)

Gość laleczkaaaaaaa18
Jesli ja mam byc szczera to powiem Ci ze mam w dupie Twoje zdanie :) Najwyrazniej to na co patrzysz co dzien to jakies wiszace pryszcze:)

Gość Laleczkoo
To ostatnie zdjecie jest super:) Oby tak dalej:)

Gość wertyuyewrtyhte
a to ja myslalam, ze mam straszne cycki. mam duze ale mniejsze od twoich z malymi sutkami a ile bym dala za rozmiar b, lub nawet a, a gdybym miala twoje cycki to wolalabym ich nie miec wcale, sa okropne przepraszam, ale wyrazam swoja opinie

Gość oddddd
jak to za duze, co Ty mowisz....są fajne ,pokaz swoje ocenimy ;)

Gość wertyuyewrtyhte
jesli mowisz do mnie to nie napisalam, ze sa za duze tylko straszne, obwisle i z wielkimi obrzydliwyi sutami, tyle. a za duze to swoja droga ale gdyby byly ladne i duze to napisalabym ze sa fajne

Gość oddddd
wertyuyewrtyhte... to może pokaż Swoje...porównamy ;)

Gość wertyuyewrtyhte
wybacz kolego ale znam swoja wartosc i nie musze sie rozbierac na tego typu stronach jak tania kurwa

Gość oddddd
a może jest jakaś odważna, która jeszcze pokaże :)

Gość hooooooommmm
laleczko mowisz ze najlepsza srednia ..miejsce 50 to srednia 7,0...o czym mowisz w takim razie??? piesi ładne tylko skóra mi sie nie podoba..

Gość Kiedys mialy
najlepsza srednia teraz ona spadla. Ta co nazywa autorke tania kurwa moze niech sie zamknie bo jak sie wstydzi pokazac swoje to nie musi krytykowac innych. Widac albo zakompleksiona, albo z jakiejs wiochy skoro tak sie boi pokazac piersi. Dla wszystkich zastraszonych przez kosciol dziewczynek pokazac piersi to naprawde nic strasznego - to nasze cialo i nie nalezy sie go wstydzic. W koncu nic co ludzkie nie powinno byc nam obce. Jednak niestety widze ze niektorzy wciaz zyja w sredniowieczu. Sex przy zgaszonym swietle, spodnice do kostek i zadnych dekoldow? - kochane to juz nie te czasy:)

Gość oddddd
Kiedys mialy....To skoro taka odważna jeste no to pokaż cycuszki :)

Gość wertyuyewrtyhte
kiedys mialy, czyli twoim zdaniem odpowiednie jest rowniez wyjscie nago na ulicy? albo skoro takie normalne jest pokazywanie cyckow to czemu zadna z tych tanich kurw nie pokazala jednoczesnie twarzy i piersi?

Gość Kiedys mialy
Nie jestem kobieta:P Skoro dziwuszko jestes zakompleksiona to nie musisz wyzywac prawdziwych kobiet z duzymi piersiami od tanich kurw:) Oj nie ladnie byc taka zazdrosnica:P Nie ladnie:P BYla jedna na jakims topicu chyba nawet na tym co sie chwalila ze ma male piersi ale jedrne Po pokazaniu zdjecia jednak okazalo sie ze male owszem i sa ale daleko im do jedrnosci. Ktos zauwazyl inny topic na ktorym sie zalila ze ma male i wiszace. Tak wiec obluda przede wszystkim. A i od kiedy to inne biedne, posiadajace niezbyt pewnie imponujacych rozmiarow "piersi" wyznaczaja co mezczyznom sie podoba? Czy to wy kierujecie tym co nam ma sie podobac, bo ty masz takie i mezczyznom to mu sie musi podobac? Bo ty tak chcesz, bo zatupiesz pozloscisz sie i obrazisz PRAWDZIWA KOBIETE? Wcale tak nie jest. I mozesz pisac jakie to masz piekne, duze, jedrne itd. bez zdjecia i tak ci nikt nie uwierzy bo pisac to mozna co tylko sie chce:)

Gość wertyuyewrtyhte
ja ci nie musze niczego udowadniac, mam duze cycki, rozmiar d i uwierz mi mowie szczerze, ze oddalabym kazde pieniadze zeby miec male. nie moge znalezc odpowiedniej bluzki, wygladam jakbym miala dwa balony wsadzone w bluzke, bo jestem bardzo chuda i NA 100% NIE ZAZDROSCILABYM zadnej dziewczynie, ktora ma duze piersi a juz napewno nie autorce bo uwierz mi, ze brzydszych dawno nie widzialam, chodzi mi glownie o to, ze wisza i te oblesne suty, a fuj. rozumiem, ze tobie moga sie podobac, prosila o wyrazenie opini wiec ja wyrazam. i tak zazdroszcze dziewczyna, ktore pokazuja swoje piersi, malutkie i sliczne piersi ale nie takie obrzydlistwo

Gość wertyuyewrtyhte
i przeczytaj sobie opinie innych bo to, ze sa straszne to nie tylko moje zdanie

Gość oddddd
są bardzo ładne,a Ty zazdrośnico pewnie z miseczą A juz daj spokoj

Gość oddddddd
kurwa zamknij juz ta morde nie wszystkim sie podoba to co tobie i ja tez uwazam ze cycki sa conajmniej oblesne jak nie najgorsze i najstraszniejszeeeeeee

Gość oddddd
hehehehe ZAZDROSNICE!!!!!!!!

Gość Kiedys mialy
No juz mowilem ze zazdrosnic nie brakuje:) Dziewczynko a nie wiesz przypadkiem ze miseczka D nic nie znaczy? Ze jest jeszcze cos takiego jak obwod pod biustem? I jesli np. masz 65D to rzeczywiscie mozesz byc chuda ale biust malutki bo miseczka 65D jest mniejsza niz 75A. Wiec gdzie te balony? A jak masz np. 85D to biust rzeczywiscie pokazny ale gdzie ta twoja szczuplosc? Jak klamac to trzeba umiec. Moze podaj swoje wymiary pod biustem i w biuscie a wtedy dowiemy sie jakie masz te pryszcze? Jak nie to nie zawracaj glowy glupotami i swoja osoba.

Gość oddddddd
no na bank zazdroszcze zwisow z nierownymi rozlanymi sutkami, sa tragiczne. przysiegam ze wolalabym miec zerowki

Gość wertyuyewrtyhte
wyobraz sobie ze dziewczyny chude z duzymi biustami nie wyginely, i chodza po swiecie ostatnio nawet w duzych ilosciach. a na miseczkach sie nie znasz ani troche, nie bede ci tlumaczyc bo mi sie nie chce ale poczytaj troche w tym temacie zanim sie wypowiesz, no i jak juz powiedzialam niektorym podobaja sie male biusty innym srednie jeszcze innym wymiona do kolan z porozlewanymi sutami, tak jak tobie. o gustach sie nie dyskutuje, szanuje twoje zdanie wiec ty uszanuj moje.

Gość Ten_piotr
zdecydowanie nie. za duże, za brzydkie, rozlane suty przywodzą na myśl coś niemiłego.

Gość SoMuchTime444
ostatni podpis do foty mnie rozwalil: "cycuszki 18stki" haha, raczej lepiej ujelas to w temacie : "cycory". slowo "cycuszki" kojazy sie z czyms milym i slodkim... nie mam byc o co zazdrosny, bo jestem facetem wiec to chyba swiadczy o tym, ze naprawde nie sa w moim guscie... a, i jeszcze jedno- moja kobieta tez ma duze, ale LADNE. a niektorzy widze ze zwracaja uwage tylko na wielkosc bo lepiej sie przy nich wali konia. wolalbym dziewczyne z miseczka "D" niz z takimi cyckami jakie masz Ty

Gość SoMuchTime444
blad :D -"wolalbym dziewczyne z miseczkami B" mialo byc ;P