Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada z przerazenia

kłócie mocne w brzuchu 18tc

Polecane posty

Gość blada z przerazenia

co to może być? Zazwyczaj pojawia się przy wysiłku - podnoszenie czegoś cięzkiego, gwałtowne wstanie z łóżka na przykład. Przypomina mi to ból wywołany uciskiem na jakiś nerw, ale jest przerażająco silny i chwilowy. Myslicie, że to coś niepokojącego?? :(

Gość ja tak miałam
i też strasznie się denerwowałam, a to najprawdopodobniej macica się rozciąga i stąd te kłócia.

Gość blada z przerazenia
dzieki - tez mam taka nadzieje. to moja druga ciaza, wiec ogolnie wiem, ze nie ma co przesadnie panikowac, ale nie mialam tych objawow poprzednio, stad niepokoj

nie wolno w ciąży podnosić przedmiotów cięższych niż 5 kg. pojawiły się plamienia? postaraj się jak najwięcej teraz leżeć, łyknij no-spę i jeżeli bóle będą nadal się pojawiać jedź do szpitala. lepiej bardziej zadbaj o to, co robisz, jesteś w ciąży, nie podnoś nic ciężkiego.

Gość blada z przerazenia
no wlasnie nie mam plamien

Gość lkjhhggddd
z takim samym problemem byłam u swojej gin w czwartek. Powiedziała że jeśli ten ból który się pojawia podczas wysiłku (chodzenia,podnoszenie itp) ustępuje po położeniu się lub kiedy usiądę to nie ma się czym martwić zbadała mnie i powiedziała że jeśli ból będzie nie będzie ustępował mimo że jestem w stanie spoczynku lub pojawią sie krwawienia lub plamienie mam nie zwłoczne zgłosić się do niej. Jestem w 20 tyg ciąży.