Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_i_tak

w zasadzie to mi juz wszystko.....

Polecane posty

Gość no_i_tak
dzieki to ci dopiero....ale raczej nie.W koncu znajde jakas kobiete...jak to sie mowi kazda zmora znajdzie amatora.;)

Gość nie ma to jak
fakt ja nie odróżniam prawdziwych mężczyzn od tego na jakich pozują w towarzystwie, za to inny facet jest świetnym znawcą w kwestii tego czy kobiety odczuwają presję "pierwszego razu" niby czemu naoglądałam się filmów ? uważasz że nie istnieją faceci, którzy interesują się windserfingiem ? w takim razie żyję w jakimś mirażu i mój facet ma inne zainteresowania niż te, którymi się ze mną dzieli.... a sfrustrowana nie jestem ja ale autor, bo ja w przeciwieństwie do niego mam partnera i nie użalam się nad sobą

Gość to Ci dopiero
A no widzisz, to mi sie lepiej podoba:)Oczywiscie, ze znajdziesz:)Tylko musisz sie troszeczke wiecej postarac:);)

Gość nie ma to jak
i przede wszystkim być mężczyzną a nie użalającą się nad sobą panną ;-) sam się zastanów, czy nie miałeś kobiety to wszystkie kobiety są złe, czy raczej dlatego że to z Tobą coś nie tak inni faceci mimo "całej masy złych kobiet" jakoś dali radę zaliczyć swój pierwszy raz przed Tobą....

" fakt ja nie odróżniam prawdziwych mężczyzn od tego na jakich pozują w towarzystwie, za to inny facet jest świetnym znawcą w kwestii tego czy kobiety odczuwają presję "pierwszego razu"" A czy ja mówię, że nie odczuwaja? Fakt, faktem facet prawiczek ZAWSZE będzie ciotą w towarzystwie, w pewnym wieku. U kobiety NIE ZAWSZE tak musi być. Facet może się interesować windurfingiem ale to akurat również może kobieta. Z tym, ze ogólnie kobiety mają mniej zainteresowań sportowych, gdyż tego typu sprawność fizyczna jest kojarzona bardziej z mężczyznami . "a sfrustrowana nie jestem ja ale autor, bo ja w przeciwieństwie do niego mam partnera i nie użalam się nad sobą " Ale czepiasz się go, a przecież chyba masz ciekawsze rzeczy do roboty, prawda? :o

Gość no_i_tak
nie sztuka zaliczyc łatwą dziewczynę....Ale spoko....czasami mam po prostu zal do siebie ze nic nie robie w tym kierunku:)

Gość to Ci dopiero
kazdy ma prawo miec do siebie zal, tak samo mu kobiety tak samo Wy faceci;)nie tracicie na wartosci przez uzalanie sie, macie takie samo prawo jak i m kobiety:)

Gość to Ci dopiero
my ;)

Gość to Ci dopiero
nie ma to jak - a Tobie kto powiedzial ze oni nie moga sie uzalac??Forum publiczne, kazdy moze uzalac sie jak chce kiedy chce i z kim chce!!:D

Gość no_i_tak
powiem tak....musze trafic na prosta dziewczynę,taką która zna przysłowiową biedę. Ale jak to sie mowi,szczescia nie szuka sie,to one znajdzie Ciebie;)

Gość to Ci dopiero
dokladnie;)Tylko czasami trzeba troszeczke pomoc temu szczesciu;)Nie zapuka do drzwi;) Kiedys bedziesz sie z tego smial i mial wieksze problemy;):)

Gość kaafar
dzięki to Ci dopiero...jestes spoko;)pozdro

Gość Czy mozna pokochac...
kaafar - ;)