Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaab

Znani Zezowaci Zdjęcia ZAC EFRON, HUGH LAURIE, ALIZEE, LUCY LIU i inni

Polecane posty

Gość aaaaaaaaab
Gość aaaaaaaaab
zawsze patrzcie prosto w oczy, bo może ujrzycie pomieszany przez szatana wzrok, aa i zezy są prawdziwe, nie fotoszopki

Gość czy aby
na pewno? :O

Gość makarons
niektorzy nie wygladaja na zezowatych...a ta Olsen np. rzaczej na wystraszona niz zezowata ;) a poza tym co to dzisiaj z tym zezem?? czlowiem z zezem tak samo :dobry" jak bez zeza ;)

Gość aaaaaaaaab
chcę pokazać że zez jest nieistotny... bo widzę poruszenie tym tematem

Gość uupppppppppppp
ci ludzie nie maja zeza. pomyslaes co czuja w tym momencie osoby ktore maja napawde zeza???

Gość aaaaaaaaab
z encyklopedii 4% dzieci rodzi się z zezem co 25 człowiek ma zeza,

Gość aaaaaaaaab
ci ludzie nie maja zeza. pomyslaes co czuja w tym momencie osoby ktore maja napawde zeza??? nie, nie pomyślałem zez to także minimalny odchył.. mam pokazać widoczną samą białkówkę oka i kłamać że to piękne?

Gość 2984
mój chłopak też ma zeza :)

Gość uupppppppppppp
wiem cos na ten temat bo sama mam zeza. 3-4 stopnie to norma fizjologiczna. a takie sa wlasnie zezy na tych zdjeciach. tak rodzi sie tyle dzieci ale zdecydowana wiekszosc ma to szczescie ze operacja przeprowadzona w dziecinstiwe albo leczenie okularami daje rezultaty. i te 4 procren nie oznacza ze co 25 czloweik ma zeza

Gość podnoszeeee

Gość eeee taaaam
z tych zdjec co podalas to moze tylko z jedna osoba ma zeza

Gość podnoszeeee
no wlasnie, (to facet zamieszczal) te osoby maja proste oczy wszystko w normie. zeza to maja osob y podane w linkach ponizej. i zamieszczanie tak durnych topikow doluje osoby, ktore naprawde maja zeza :-(

Gość podnioseeee

Gość ja mam zeza
nie no ludzie - ten ktoś, kto zamieścił te "zezy" na początku to chyba sam ma zeza, jeśli je tam widzi. Normalne oczy. Jeśli to są zezy, to ja chyba w ogóle nie powinnam wychodzić z domu. Mam dużego zeza rozbieżnego, noszę okulary, mimo że mam minimalną wadę wzroku i wcale nie muszę. Ale okulary leciutko ściągają mi zezujące oko do środka (i tak jest w nich od razu widoczny) i przynajmniej mnie w nich oko tak nie ciągnie. Bo wyobraźcie sobie, że zez może też czasem sprawiać ból - nie tylko psychiczny, spowodowany szyderstwami, ale i fizyczny.

Gość kakaakakaka
nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna autorze tego topiku ale dla mnie jestes idiota lub idiotka...zadna z tych osob przez ciebie pokazanych ZEZA NIE MA!ja moge cos na temat zeza powiedziec,bo kiedy urodzilam sie cierpialam na wodoglowie...a ta choroba powoduje zeza...ale jezeli dla ciebie HUGH LAURIE, ALIZEE maja zeza to sie lecz...=/

Gość uupppppppppp
dokladnie autor topiku sam ma problemy ze zrokiem soro w prostych oczach widzi zeza.

Gość gv
Markowska ma, nie mówcie, że nie!