Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zaczynam od nowa...

Jak sobie radzicie po rozstaniu?

Polecane posty

Go艣膰 stefaniaharper
mailem to nie p贸jdzie raczej, podaj mi sw贸j adres na maila madzionek@gazeta.pl w pi膮tek zapakuje ci paczk臋 ;) trzeba sobie jako艣 "os艂adza膰" 偶ycie ale co tam ogl膮danie wsp贸lne seriali, ja musia艂am wywali膰 ca艂a butelk臋 jego 偶elu pod prysznic, bo go stale w膮cha艂am, 偶eby sobie jego zapach przypomnie膰 ale my baby to g艂upie jeste艣my, nie ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karut
no niestety. ja mam nadal sporo jego rzeczy - ciuchy, kosmetyki, i do tego rzeczy uzytkowe - lacznie z nozami!!! bo on sie wczesniej wyprowadzal z jednego mieszkania i dal mi full rzeczy, teraz nie wiem czy je oddawac czy nie (np. wieze - niby mowi, zebym zatrzymala, ale troche glupio, sama nie wiem).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
ale dla mnie i tak najfajniejsze sa zdjecia - i w dodatku jak je sobie czasem ogladam, to sie usmiecham , a nie rycze - bo przypominaja dobre czasy. kiedys sobie w koncu wydrukuje i zrobie album, ale w erze fotografii cyfrowej, to trzeba miec duzo samozaparcia, zeby tylko na kompie nie trzymac fotek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
to czyste wariactwo, powiedzcie same ;) ja ostatnio musia艂am sformatowa膰 kompa, wi臋c wszystkie zdj臋cia mam na p艂ytach... i bardzo dobrze, bo nie klikam teraz po nich stale a p艂yta jest w futerale, a futera艂 w pudelku na szafie, do kt贸rego nie si臋gam bez wchodzenia na krzes艂o he he... specjalnie sobie tak utrudniam ;) ja wszystko wywali艂am: szczoteczk臋, maszynk臋 do golenia, wspomniany 偶el ;) a koszulki, w kt贸rych u mnie spa艂, wypra艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
no ja tez szczoteczke wywalilam, bez przesady. nie bede wudu odprawiac. ciuchow mu nie upralam, niech se sam pierze. a ja wlasnie znalazlam stare zdjecia na kompie, o ktorych myslalam, ze je kiedys skasowalam, jak wlasnie sobie sformatowalam niechcacy kompa.. a tu niespodzianka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
a ja to w ogole najchetniej bym teraz wyjechala na tydzien pod palme, bez kompa i bez komorki, tylko z ksiazka... zeby nie miec kontaktu, nie sprawdzac obsesyjnie poczty itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
koszulki by艂y moje ;) tylko u mnie w nich spa艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
hahaha. to chyba jakis maly on jest? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
eee nie 185, a ja 160 cm ;) ale mia艂am takie dwie z jakich艣 radiowych konkurs贸w w m臋skim rozmiarze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
haha. wyobrazilam sobie Twojego faceta w obcislych koszulkach, spod ktorych wystaje mu pepek ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wstrzasnieta i zmieszana
RamonaSama: Mowisz cos o pieknosciach?Sama dobrze wiesz, ze do nich nalezysz z tymi seksownymi kolczykami:)

Udost臋pnij ten post

Wstrzasnieta ja to sie chowam do Ciebie Normalnie lak laeczka barbie :) Nic dodac nic uj膮c :) 馃槝

Udost臋pnij ten post

RamonaSama:Ales teraz pojechala:):):)Barbi jak Barbi...Za to Ty jak Doda nam sie tu objawiasz,wiec Barbi sie tu przy Tobie kryje:)

Udost臋pnij ten post

doda :D:D:D:D chyba w wersji czarnej :D:D Ale normalnie nie moge sie napatrzec na Twoje zdjecie Sexyyy 馃尰

Udost臋pnij ten post

RamonaSama: No doda w wersji hard corowej:)

Udost臋pnij ten post

RamonaSama: ...i slubuje Ci milosc, wiernosci i uczciwosc...no chyba, ze znow pojawi sie moj kotek w moim zyciu:):):):)

Udost臋pnij ten post

RamonaSama: I od tej pory zyly dlugo i szczesliwie...jednak po roku w zyciu Ramony pojawil sie misiek, a wstrzasnieta znow wrocila na forum pt." Jak sobie radzicie po rozstaniu":):):):)

Udost臋pnij ten post

RamonaSama: Czasem tak bywa, ze Ci eks pojawiaja sie za rok, a czasem duzo, duzo predzej...:):)

Udost臋pnij ten post

No to dobranoc:)Hm...a moze juz dzien dobry?

Udost臋pnij ten post

Hey dziewczynki :) widz臋 偶e mia艂y艣cie fajn膮 noc ;) Z okazji t艂ustego czwartku 偶ycz臋 Wszystkim samych t艂ustych s艂odko艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amor_new
Witam Wszystkich Widz臋 偶e faktycznie dziewczynki szala艂y w nocy, no teraz trzeba si臋 za p膮czki zabiera膰 !!! Mi艂ego dnia wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzycho40
Hej. pusto tu dzi艣.Wszyscy pewnie jedz膮 p膮czki:) A My w pracy pijemy w贸dk臋:) Ha ha. Moze do艂ek si臋 zmnijszy. Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Ja ju偶 po dw贸ch p膮czkach , wystarczaj膮ca ilo艣膰 jak dla mnie :). Musz臋 dba膰 o linie… ;) Pozdrawiam tutaj wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

Dzien dobry wszystkim, on mi sie znow snil, ze pytalam ludzi, czy on jest wartosciowym czlowiekiem i w tym snie nikt nie potrafil mi nic na to odpowiedziec:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzycho40
Cze艣膰 wstrz膮艣ni臋ta. Mi艂o Ci臋 widzi臋膰. Masz co艣 na poczcie:) Pa

Udost臋pnij ten post