Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczka z ogonkiem

Lepsza rozwódka z dzieckiem czy panna po 30stce?

Polecane posty

Witam po raz kolejny!nie wymiękłam-tylko tak jak pisałam z tobą nie ma o czym-ty swoje a ja swoje-i na drugi raz nie podniecaj się że nic nie piszę-mam jeszcze pracę i nie siedzę całymi dniami przed komputerem!miło poczytać że wiele osób się ze mną zgadza!i tyle na temat!

Gość Jachu bez grosza
Dwa lata byłem z rozwódką i jej dzieckiem.Wtedy miałem dobrze prosperującą firme,a dziś nie mam na chleb.Sprawe stawiam tak-mewka,zawsze będzie mewką,a rozwódki które zostawił mąż bo znalazł sobie młodszą i atrakcyjniejszą są skrzywdzone i nic nie winne.Dotarłem do byłego męża swojej (byłej) damulki.Ale jaja-on też miał firme,a teraz zbiera rumianek na polach by po sprzedaniu go mieć na chleb,a o alimentach nie chce wspominać.Panu Bogu dziękuje,że nie dałem złapać się na dziecko,dziś jest na topie mewkom żyć z alimentów.Panowie pamiętajcie-mewka zawsze będzie mewką.

Właśnie, wszelkie sposoby pozyskania partnera, a w późniejszym czasie kogoś, kto będzie zabezpieczał byt rodzinie (w tym kobiecie, która myśli tu także o sobie) - są przez kobiety praktykowane. Najczęstsze to dziecko albo wspaniały seks - z obowiązku, albo dla zatrzymania partnera, albo dla tzw. ratunku dla tego związku. Cóż, ludzie mają swoje sposoby, tak jak zwierzęta, tylko że ludzie używają uczuć i emocji.