Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensiblee

Czy mezczyzni lubia wrazliwe kobiety...?

Polecane posty

Gość gość
dobrze, że nie dałaś sobą manipulować!!! tak, wrażliwe kobiety sprawiają z jakichś powodów wrażenie bezkrytycznych i uległych, a niekoniecznie muszą takie być

Gość gość
nie wiem, nie wiem co by zrobił każdy poszczególny mężczyzna w każdej poszczególnej sytuacji

Gość wyczerpanażyciem
od zaklętych jeży i dwóch ostatnich komentarzy: ja nie wiem, w ogóle teoretycznie kobieta nie powinna być zbyt wrażliwa, bo ma być matką, a wtedy lepsza wrażliwość raczej przeciętna tylko że co zrobić jeśli się akurat wrażliwą urodziło; już będę wszędzie jako ta wyczerpanażyciem

Gość Adam

Kochanie wrażliwej kobiety jest czymś wspaniałym. Wrażliwa kobieta to wartościowa, cenna kobieta.

Powiem wam szczerze, że chodzę na siłownie od 7 miesięcy i haruje jak wół byle by tylko wyrzeźbić sześciopak, mięśnie, aby w przyszłości poznać właśnie taką dziewczyne i zatrzymać ją dla siebie... piękna, wrażliwa, wartościowa kobieta to dzisiaj rzadkość, i właśnie związek z taką trzeba szanować i podtrzymywać z całych sił 

Wygląd fizyczny (możecie się kłócić ale tak jest) to podstawa. Bycie wartościowym, wrażliwym człowiekiem to wspaniała rzecz, ale jeżeli każdy z nas chce zainteresować jedną z tych wrażliwych - warto iść na siłownie, rozpocząć diete, i starać się wyglądać dobrze właśnie dla niej 

Gość Adam

Ponadto w zakres mojego niu lajf stajla wchodzi także umieszczenie w miejscu czaszki implantu mózgu.

Gość ...

Tak. Właśnie takiej szukam.

Gość to o mnie
Dnia 1.02.2009 o 19:00, Gość Sensiblee napisał:

Wrazliwe tzn te ktore potrafia dostrzec piekno w malych codziennych rzeczach, te ktore potrafia zachwycic sie kolorowym spadajacym lisciem, poranna rosa itp i nie byc uznana za "dziwna"

o to ja bo na zapach koperku placze