Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mecenasowa

brak higieny- i jak tu zrobic loda ?!?!?!?!?

Polecane posty

Gość pani mecenasowa

powiedzcie mi panowie, czy jest taka mozliwosc, ze po calym dniu poszlibyscie do lozka z kobieta, nieumyci i chcieli zeby Wam zrobila 'loda' ? zdarzylo mi sie to przedwczoraj. wyladowalam w lozku, z facetem z ktorym sie umawiam juz od jakiegos czasu. Przyznam ze nigdy mu 'tego' wczesniej nie zrobilam, ale przedwczoraj sam mnie o to poprosil, a raczej nie dal mi wyboru, bo prawie ze usiald na mojej klatce piersiowej iwymusil tego 'loda', ale kiedy poczulam ten 'zapach' to az mnie odrzucilo. umyl sie rano,a to dzialo sie pewnie okolo 22:00 zastanawiam sie czy on poprostu nie pomyslal ze to moze zwyczajnie smierdziec, czy facetow to nie obchodzi. :/

trzababylo mu delikatniee zasugerowac zeby najpierw wzial prysznic, albo wziac go razem z nim :)

Ja nie wiem, ale on chyba korzystał z \"usług\" dziewek wyrwanych na dyskotekach. :( Ja po każdej wizycie w WC myję swojego peniska (no, prawie zawsze), bo nigdy nie wiadomo, kiedy żonka się nim zajmie. :) I chyba to działa - dzięki temu, że on jest czysty, ona się lubi zajmować. :)

Gość dragon109
wredniak....masz racje!

Gość pani mecenasowa
jakbym wiedziala ze on bedzie chcial 'loda' to napewno bym go wrzucila pod prysznic. no ale nigdy do tej pory sie o to nie prosil. jak mu nawet nie wstyd bylo? :/ az mi sie odechcialo z nim spotykac. strasznie mnie zniechecil.

Gość pani mecenasowa
spotykamy sie prawiczku od 6 miesiecy,jestesmy dorosli i chyba mozemy uprawiac seks tak? a moze dopiero po slubie/

Gość wraktu
kurcze mi tez by zbrzydl jak o tym pomysle to lllllllllleeeeeeeeee

Gość deskop109
ja bym mu teraz lizolem polał

Gość wraktu
llllllllllleeeeeeeeee

Gość tluste mleko
wredniak - a dlaczego tak myslisz? ze korzystal z uslug dziewek z dyskotek? czy to znaczy ze jak sie podrywa dziewke na dyskotece to facetowi na niej nie zalezy i nie stara sie zeby jej tez bylo milo? moze jemu tez nie zalezy na tym co ja sobie pomysle? no przeicez kazdy chyba ma swiadomosc, ze jak sie nie umyje caly dzien to od niego smierdzi :/ nie wierze ze on sobie zapomnial

Gość wraktu
llllllllleeeeeee

i co,nie mow ze zrobilas loda takiemu oserzonemu pisiorowi?! fuj to obrzydliwe.ja bez dwoch zdan mowie idz sie umyj czlowieku a nie kurde...fuj

pani mecenasowa - ale to jak to się skończyło, zrobiłaś mu tego lodzika, czy odmówiłaś? tluste mleko - jeśli z ledwo co poznaną dziewczyną (na dyskotece) chłopak idzie do WC i tam ona mu robi loda, to przyznasz sama, że nie ma tu mowy o żadnym szacunku - więc kwestia higieny jest również nieważna. Ona mu zrobi dobrze i tyle - być może drugi raz się to im nie przydarzy.

prawiczku, ja juz nie jestem dziewica, ale z tego co wiem to nie koniecznie musi taka byc. nooo, jesli mam szanse wsrod tak wielkiej konkurencji to czemu nie :D

Gość upupupupupupuppppp

niektórzy faceci tak maja że nie zastanawiają i nad czystością swojego penisa.On uważał że skoro go nie pogoniłaś przed seksem pod prysznic to znaczy że ten zapach ci odpowiada.Dlatego rada zawsze przed seksem iść się wykapać zarówno kobieta jak i facet i normalnie mu powiedzieć o tym idziemy wziąć prysznic. Można nawet już zacząć grę wstępną poprzez wzajemne mycie genitalni. Czasami jak zanosi się na szybki numerek to zapytać się czy sobie mył. Kobiecy zapach dla niektórych facetów jest podniecający i uważają że ich też a nie wiedzą że kobiety inaczej to odbierają.

Potworne, ale też mi się przytrafiło.Jestem przewrażliwiona na tym punkcie i zawsze sprawdzam, czy facet jest świeży .Brudny mężczyzna śmierdzi na kilometr(pewnie tak samo jak kobieta).Gdy tylko wyczuję, to może zapomnieć co najwyzej mogę go ręką popieścić , abo wysylam pod wodę.Nie jestem w stanie dotknąc ustami brudnego penisa, bo zaraz uruchamia mi sie odruch wymiotny...

Jakiś tam facet dobrze mówi. Najlepiej od razu zaproponować prysznic. wydaje mi się , ze wystarczy też raz zasugerować , ze taki brudny penis zamiast podniecać , to daje efekt odwrotny , a jestem pewna, ze wiecej sie sytuacja nie powtórzy:-)

nigdy nie spotkałem się ze śmierdząca kobieta ,choć czasami mi mówiły że nie podmywały się tam, ale nie był to jakiś nieprzyjemny zapach Natomiast nawet kilka godzin od umycia fiuta gdy się ściągnie skórkę to go czuć.Więc facet musi go umyć zawsze przez "zabawą" z kobietą

pochwa kobiety produkuje kwas mlekowy który niszczy bakterie gnilne więc nie ma tego zapachu nawet po kilku godzinach a u nas pod napletkiem jest swietna temperatur do rozwoju bakterii gnilnych które rozkładają złuszczony nabłonek i resztki moczu.

Gość temat stary jak
swiat! Wiadomo-polacy sie myja!!!!! Woda droga hahahahaha

Gość anonimowa tutaj
a fuj!!!!! obojetnie czy przed lodem czy przed zwyklym sexem facet powinien sie podmyc!!!!!! nastepnym razem przed powiedz mu- skocz najpierw do lazienki:>

to jest tragedia z higieną u naszych mężczyzn.Jak ja sama mu nie umyje penisa to nawet jak on to zrobi sam to też cuchnie z fiuta jak ściągnę skórkę.

Gość roza1111
kobiety ja takiego to bym wypi.....z łózka....