Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystyczna bez kokardek

Jak mozna kupowac TANIE STANIKI??? to ponizej wszystkiego

Polecane posty

dobrze "artystyczna":O podzieliłaś się już swoją opinią (którą mnie i pewnie nie tylko mnie zirytowałaś) ty jesteś głupia czy nie potrafisz czytać? JAKOŚĆ nie zawsze idzie w parze z cena:) jak już ktoś powiedział.

" i w przeciwieństwie do was mimo nie jestem taką egoistką i nie uważam ,że kto sobie kupi droższy stanik jest więcej wart" WAS? :D

Gość ja zazwyczaj kupuję staniki
za ok. 70-100zł, ale mam też tańsze marki: Charnos, Ballet, najczęściej jednak sa to biustonosze firmy Freya.

poniżej wszystkiego jest - :) zgadzam się z Tobą w 100%

Gość dziewzyna z Jedrzejowa
co to znaczy bez pomyslunku? gdzie ty sie chowalas, na sybreii? boze...:O

Eee... do tej co ma robione piersi: ze niby 75 E masz?? po jaka cholere ci takie wielkie cycki??????

Gość dziewzyna z Jedrzejowa
bo jest gruba to cyc tez musi byc wiekszy zeby wszystko sie ladnie komponowalo:P

nie sa wielkie;O i gruba nie jestem hehe;) jak sie ma gust i troche sie zna to mozna kupic dobry stanik za 10zl, albo cokolwiek innego -ktory wyglada na niesamowita droga rzecz;)

gustu chyba nie masz fundujac sobie taki rozmiar... ciekawe jak beda za 20 lat wygladaly:/ juz D sa duze a co dopiero E..

poniżej wszystkiego jest t ty chyba masz problemy emocjonalne zkoro denerwuje cie wymienienie przez kogos firmy produkujacej bielizne🖐️ paranoje sie leczy ggdzie indziej🖐️

zreszta o czym tu dyskutowac, sa ludzie ktorzy wydaja tysiace zl na ciuchy a wygladaja w nich jak ubrane na tanim bazarze. To samo jest ze stanikami i cala reszta:O

Ja handluje stanikami tymi chińskimi ,sa bardzo ładne,tanie,dobrze sie pira.Mój rynek zbytu to małe miasteczko, tutaj nie stac kobiety na staniki za jakies tam 120 zł.za 120 zł to jest jedzenie na tydzien dla 4 osób. Kobiety bogate moga sobie pozwolic na drogie staniki, biedniejsze nie. I tyle w temacie zapatrywania sie na staniki.Głupie pytanie. Wszystko zalezy od portfela.

Gość agrafka----
ja kupowalam staniki z targowiska za 15 zl, z triumpha za 100 i z h&m za 40-50zl i musze przyznac ze najlepsze sa z h&m, piersi najlepiej w nich wygladaja, sa bardzo wygodne i ladne i jest baaardzo duzy wybor

pain au chocolat - ja osobiście uważam, że to ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem moja "droga" jej chodziło raczej o przechwalanie się:O autorki która krytykuje wszystko co poniżej 100zł? i to jest ŻENUJĄCE!

Gość poniżej wszytskiego jest
denerwują mnie ludzie ,którzy uważają się za lepszych tylko dlatego ,że stać ich na droższe biustonosze i piszą ,że tanie staniki są poniżej wszystkiego. autorka i pewnie ty też macie paranoję leczenia kompleksów na forum

Nie kupuje biustonoszy na targu, niestety, mam bardzo wrazliwe piersi, i alergie na syntetyki. Wole troche zaplacic, i kupic bielizne w przystepnej cenie. Lubie staniki marki Sloggi, La Perla, nawet Key i Atlantic maja fajne modele. Skusilam sie rowniez na zakup stanika sportowego \"Palmers\", za 39 zeta, nigdy nie mialam lepszego. W Anglii kupilam pare kompletow bielizny z kolekcji, zaprojektowanej przez Katie Price (modelke Jordan) dla sieci Asda i linii ubran George, naprawde, prezentuje sie odlotowo, na letnie randki - jak znalazl. I ceny dosc dobre.

Gość dolador
a mi sie wydaje, ze duzo zalezy od rozmiaru piersi. Jakbym miala np 75a,b, to nie byloby problemu kupic fajnego, taniego stanika. Takich to jest peło, mają rózne kształty, kolory, wzory. Gozej jest ze stanikami na wieksze biusty.. Ja mam 80F i jedyne fajne, dobrze trzymajace i ładnie wygladajace staniki to takie powyzej 150zł i takie tez musze kupować.

Gość wiele lat kupowalam triumpha
az trafilam polskie za ok 50 zl i innych juz nie chce, sa rewelacyjne , triumph sie nie umywa.

812 PO PIERWSZE nie bylo to skierowane do ciebie wiec pytam po kiego chuja si eodzywasz? jescze nie mowiac nic madrego? pozatym autorka wyrazała sie o wszystkich osobach bioracych udział w dyskusji....wiec poczułam sie w obowiazku odpowiedziec jej wyjasnilam wszystko drogiej pani czy cos jeszcze:classic_cool:?

miss ukraina a Sloggi maja dobre jakosciowo rzeczy? bo sie ostatnio zastanawiałam nad kupnem, a nie wiem bo nigdy nic nie mialam z tej firmy

Gość Boriana
A ja uwielbiam staniki KINGI

Gość lulita
Ojej ponizej wszystkiego i co jeszcze!! Kim tyjesteś żeby to oceniać!!

pain - bo mam prawo się tu odzywać:O i w dupie mam do kogo kierujesz swoje mało inteligentne zwroty, jeśli czuję taką potrzebę to pisze:) chuj ci do tego:)

hahaha poucza mnie ta 'najmądrzejsza' hohohohoho to się uśmiałam:)

No cóż tak sobie czytam i czytam i wiecie co? Ja miałam staniki Triumpha i wcale nie byłam zadowolona. No ale jak się ma 65E to co się dziwić... Teraz kupuję tylko z Kingi - staniki bardzo porządnie wykonane, bardzo eleganckie, pełna gama rozmiarów i koszt ok 50-80zł więc aż tak bardzo nie boli jak Triumph.