Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaaaaaaaaaa

scielam wlosy teraz zaluje i czekam az odrosna

Polecane posty

Gość agniesiaaaaaaaaaaaaa

mialam do ramion teraz mam do pol szyi i tak urosly bo wczesniej miaalm do brody:o kazdy mi mowil ze w takich krotkich lepiej wygladamale ja sie nie czuje i mimo iz mam cienkie wlosy jest ich sporo ale sa cienkie to zapuszczam tak przed ramiona lekko.. i po co ja scielam teraz musze czekac

Gość verruckt
a ja zafarbowałam na ciemno i teraz musze rozjasniac bo mi sie absolutnie nie podoba, wyglądam jak szara mysz i od razu w zyciu gorzej mi sie układa:(

Gość freddy
krotkie wlosy sa zayebiste of kors o ile komus pasuja , mi sie podobala ta laska z TATU jak miala krotkie wlosy ,wogole sa laski ktorym pasuja krotkie wlosy wiec nie wiem czemu beczysz

myślisz,że od koloru zależą nasze losy? Przeżyłam bardzo trudny rok i teraz dałaś mi do myślenia...

Little Miss Trouble, farbuj, rude sa sliczne! 3, od koloru wlosow stanowczo losy zaleza :o Podejrzewam, ze w przypadku Verruckt chodzi o to raczej, ze zle sie z soba czuje, dlatego jej sie nie uklada

Gość verruckt
chodziło mi o to że mam gorsze samopoczucie i tak jakos sie to splotlo tez z innymi wydarzeniami w zyciu takze to był taki skrót myślowy. Aczkowliek z blond włosami zylo mi sie lepiej i nawet jesli ma to zadziałac na zasadzie autosugestii to i tak fajniej jak sie mi poprawi