Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

kalkulator płci dzieckA

Polecane posty

Witam Was. Wiem, ze to głupie pytanie i tym się nie powinnam kierować nigdy w życiu, ale czy znacie dziewczyny jakies stronki z kalkulatorami płci dziecka?

ktos tu kiedys wrzucił mi się nie sprawdzilo ale ja i tak od początku czułam,ze to facet:)

Gość ktosiennka
ja slyszalam o takiej metodzie: bierzesz wiek matki podaczs poczecia , ale tyle lat ile skonczyla, i dodajesz miesiac poczecia dziecka( ale musisz byc pewna) jesli wyjdzie liczba parzysta to dziewczynka, jesli nieparzysta chlopiec. Wiem ze to zabawa, ale dziwnym trafem u mnie w rodzinie u wszystkich sie sprawdzilo u mojej dwojki tez, ciekawe jak bedzie z trzecim :)

Gość ewmam
U mnie się nie sprawdza

Gość ElishaCuthe
hehe mi wszedzie wychodzi ze dziewczynka ja sama wogole tak czuje :) strasznie sie ciesze ,juz bym chciala miec to malenstwo w objeciach :)

Gość gość
mam 3 synow.ja 9 lat temu nie wiedzialam ze mozna zaplanowac plec dziecka i kochalismy sie codziennie bo ciaze były planowane.a jakbym wiedzała to bym zaplanowała dziewczynke.

Gość gość
dwa razy mi się nie sprawdziło żaden kalkulator ani kalendarz chiński sprawdzany na różne sposoby ( tzn chodzi mi o wiek bo jedni mówią zę ukończone lata inni nie ) - tak czy inaczej w przypadku 1 i 2 ciąży wyszło źle,

Gość gość
Gdyby jakikolwiek kalkulator/kalendarz chiński był wiarygodny to bliźnięta o różnej płci nie miałyby prawa się rodzić :/ Dorosłe kobiety a takie durne do prawdy. To już lepiej poczekać do tego 10tc i iść na USG HDlive i mieć pewność niż w jakieś pierdoły wierzyć.