Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
małe czarne

Soraya Special Care - Kuracja matująca matująco-nawilżający krem na dzień

Polecane posty

Jak zapewnia producent: "Krem zapobiega przetłuszczaniu i świeceniu się skóry. Normalizuje wydzielanie sebum, pozostawia skórę matową i doskonale nawilżoną przez cały dzień. Zawiera Niacinamide (Witaminę B3) hamującą powstawanie wyprysków i niedoskonałości. Dodatkowo zawarte w kremie pudrowe granulki absorbują cząsteczki tłuszczu zalegające na powierzchni skóry dając natychmiastowy efekt matowej, jednolitej cery. Czynnik nawilżający Hygroplex HHG zapobiega utracie wody z naskórka, dostarcza substancji utrzymujących naturalną wilgotność. Recepturę wzbogacono o silnie nawilżająco-odświeżający Wyciąg z Melona oraz Witaminy E i D-panthenol (prowitaminę B5) stymulujące proces regeneracji skóry. Dzięki Kompleksowi Aroma Balance krem normalizuje funkcjonowanie gruczołów łojowych. Receptura kremu oparta jest na ciekłokrystalicznej bazie o formule beztłuszczowej (Oil free formula). Krem łatwo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Polecany od 20. roku życia." Krem jest faktycznie BARDZO dobry. Doskonale się wchłania, co nie zawsze miało miejsce w przypadku innych kremów matujących przy mojej tłustej cerze. Poza tym nie zawiera zbyt dużo pudrowych drobinek, dzięki czemu nie pozostawia wrażenia maski na twarzy (tak jak np. Garnier Czysta Skóra matujący). Świetny pod makijaż. Rzeczywiście nie zapycha porów i redukuje powstawanie wyprysków. Osobiście nie używałam innych kremów Soraya, ale znalazłam na jednym forum informację, że krem przeze mnie opisywany jest wierną kopią doskonałego kremu na dzień Soraya Witaminowa terapia matująca, który jakiś czas temu wycofano ze sprzedaży. Pojemność: 50 ml Cena: ok. 16 zł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować