Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

on wyjeżdza na dwa dnia a ja mam złe przeczucie...

Polecane posty

az mi sie płakać chce jak dowiedziałam sie ze on jedzie na to szkolenie. Kurde chyba za bardzo przywiązałam sie do niego

Gość będzie chciał to zdradzi
i żadne Twoje fochy nic na to nie poradzą, ani zamartwianie się ani knucie czy wchodzenie w tyłeczek i dogadzanie.... są dwie rzeczy które możesz zrobić: zajeździć go przed wyjazdem, tak by potem nie miał siły i ochoty lub by bardzo mile wspominał Ciebie i tęsknił do następnej seks sesji z Tobą (pełen zestaw czyli kolacyjka, seksi bielizna, przebieranki, odlotowe pozycje, coś co go rozkręci i zaskoczy itp) podczas wyjazdy umówić się z kumpelkami do kina, na imprezę, na zakupy, na wieczór w domu w babskim gronie przy winie i komedii romantycznej, ewentualnie wslne robienie maseczek kosmetycznych, manikiury, pedukiuru (po to byś nie siedziała sama w domu zamartwiając się i wizualizując sobie kluby go go które luby odwiedzi na delegacji)

czemu zaraz dobra pora na skok w bok? Nie wszyscy sa tacy i i tak mysle ze to babki czesciej zdradzaja. Kochana dwa dni to niewiele uwierz mi moj kiedys pojechal do Norwegii i go nie było 3tyg i to jak byłam w zaawansowanej ciąży:D i do ?Rumunii, do Bułgarii itd. Przyznam z pocz atku wyłam z rozpaczy, ale po upływie tych lat doceniam tę wieczorną ciszę i brak kłotni o pilota:D a co mająś powiedziec dziewczyny marynarzy:)

Gość ale o co sie boisz
najbardziej????

Gość zdenek smetana
Tak poleci od razu na dziwki , wpadnie do hotelu i zraz będzie dzwonił po kurwy na telefon przynajmniej trzy.

ale ja się martwie ze cos mu sie stanie mam złe przeczucie,a jeśli chodzi o te sprawy to jestem pewna jego wierności

ja mam obsesje chyba na jego punkcie, z drugiej strony nie pamietam kiedy ostatnio sama spedziłam noc...bez niego

Gość Mr. Scary
to może i dobre jest :)

właśnie tak sobie myśle że może i lepiej że nie bedziemy troszke czasu sie widzieli.

Gość zdradzi na bank
to dobre okazje, przleci jakoąs babke ze szkolenia