ania-poznan 0 Napisano Luty 3, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie;-) Może ktoś tutaj udzieli mi informacji,mianowicie chodzi mi o ustalenia dni płodnych.Niestety nie znam długości swojego ostatniego cyklu oraz nie pamiętam dty miesiączki gdyż zgubiłam kalendarzyk w którym wszystko notowałam;-(. Z tego co pamiętam to w grudniu 2008 roku okres mi się spóżnił chyba jakieś 5 dni. Obecnie w styczniu 2009 r okres dostałam dnia 16-22. Może ktoś mi pomoże chociaż tak + - obliczyć kiedy mniej więcej mogę mieć dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleeena8787 Napisano Luty 3, 2009 Tu masz kalkulator ktory Ci obliczy dni płodne : http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/0,79775.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania-poznan 0 Napisano Luty 3, 2009 No tak ale u mnie jest problem ze nie pamiętam dokładnie długości swojego cyklu;(( .Szukałam w necie właśnie tych kalkulatorów i powiem Ci szczerze że każy pokazuje co innego;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda... Napisano Luty 3, 2009 liczysz ile dni ma Twoj cykl, czyli od pierwszego dnia krwawienia do nastepnego krwawiena, jesli dajmy na to trwa 32 dni, to dzielisz to pol, wychodz 16 i dodajesz 4 dni i odejmujesz 2 vzyli w tym przypadku od 14 do 20 masz dni plodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda... Napisano Luty 3, 2009 mam nadzieje, ze w miare jasno to wyjasnilam :) oczywiscie nie radze uprawiac seksu np juz 13 dnia cylku bez zabezp. bo plemniki jeszcze kilka dni moga przetrwac i doczekac sie Twoich dni plodnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach