Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Słuchaj,jezeli umiesz krytykować to naucz sie czytać.Jak mogła wystawic komentarz 15 .01 skoro aukcja zakończyła siw 16.01!!!???? A to że oszukał je sprzedawca nie ma nic do ilości komentarzy.

pozytywy jak widzę ma za te lalki z horroru i inne koteczki. Ciuchy już nie tak dobrze są przyjmowane.

Gość allegrowa
Ja mam same pozytywne, ale pewnie już niedługo mój pierwszy negatywny od tego żałosnego dinka się pojawi

Gość amnieeeeeeeeeee
trzeba było isc do sklepu a tobi sie ni chce dupy ruszyc to teraz zamów sobie lepiej materiał na łatanie dziur w tych szmatach starych

Gość LUDZIE SĄ CHORZY
KU*** kupiłaś klika starych szmat za ponad 150 zł, szczerze gratuluje. W sklepach pełno przecen za tą kwotę miałabyś kilka naprawdę fajnych i przede wszystkim nowych ubrań. Tak to bywa jak się chce oszczędzić

Gość oooooo...
nigdy w życiu bym w ciemno nie kupiła używanych ciuchów za 160zł

No niestety tak bywa i kupujący i sprzedający są złosliwi. Ja na swojego negatywa nie zasłużyłam,lecz byłam na allegro baaaardzo krótko i nie potrafiłam załatwic tego inaczej.Powinnas atakować wiadomosciami,tak jak napisała pppatka.

Gość oooooo...
no dokładnie,za te sume można sobie kupić kilka fajnych nowych ciuchów dla dziecka a nie ubrania z obrazka.

A tak na prawde to co niby takiego fajnego kupicie w sklepie za 160zł?3 czy 4 porządne ubrania?Chyba nawet nie.Same jeansy dla dziecka w zwykłym sklepie kosztuja 45-50zł.

Gość allegrowa
Jak widać człowiek uczy się na błędach

Gość a gdzie te ubrank
można zobaczyć !!!!!!!!!!!!!! bo ja tylko lalki widze

Gość oooooo...
jackpot ostatnio kupowałam dziecku cheerokee i nakupiłam fajnych bluzek dla 5 latki za 7-8 zł--była przecena,spodnie dresowe po 13 zł ,2 spódniczki też 13 zł.Są fajne rzeczymwystraczy poszukać

Gość allegrowa
jackpot79 masz rację, właśnie w sobotę kupiłam synowi jeansy za 60zł (jedne z najtańszych), więc nie wiem gdzie wy kupujecie, że za 160zł nakupicie, aż tyle ciuchów

Gość a gdzie te ubrank
to gdzie moge te ubranka zobaczyćććććććć napisze mi ktoś

no bez przesady teraz są takie przeeny:) w reserved nakupiłam małej mase ciuchów i tyle nie wydałam. Bluzy, dresy, spodnie.

Gość allegrowa
do oooooo ja mieszkam za granicą dlatego zamówiłam ciuchy na allegro bo tutaj strasznie drogie są. Te spodnie o których wyżej pisałam to kupiłam za 15e razy 4zł =60zł i to była tutaj mega duża promocja

Też kupuje cherokee,ale tylko bluzki i to używam je do spania bo po kilku praniach robią się szmatławe.................i proszę cie,to że kupisz tam taniej bo przeceny to nie znaczy że super jakościowo. Zresztą co uważasz za dobrą jakość?Jaka firma takie cuda sprzedaje?

Gość oooooo...
uuuuuuuuuu jackpot to ja lepiej zamilknę.Jak ty śpisz w cherookee to chodzisz w diorach?????

Gość azaz a
jackpot a może mi powiesz że tanie stare ubrania z allegro są lepsze niż nowe nawt jak się mechacą no nie kobieto stary ciuch to zawsze stary nie wiesz kto w tym kiedyś chodził i co robił a moje dzieci mają ubranka w których szaleją i te które ubierają na specjalne okazje i jest ok nic mi się nie mechaci trzeba umiec prać a jensy za 60 zl to i tka by 3 pary autorka miała zamiast wora szmat

Gość chyba zacznę na allegro
sprzedawać. W szafach tyle fajnych, niestety juz za małych, rzeczy po synku. Widzę że warto jak takie szmaty za takie ceny chodzą

Co do reserved i innych firm to naprawdę możemy dyskutować bardzo długo bo dla każdego jest to inna jakość.Kurtke owszem kupie tam dla dziecka,ale bluze dresową już nie bo 3 razy sie przejechałam na ich jakości. Zreszta nie chodzi tu o jakość i ceny nowych rzeczy bo każdy ma inna pojemność kieszeni,chodzi o to,że sprzedawca oszukał kupujacego.Sprzedał coś,czego nie miał.

Gość ale jajkaa
Widziały gały co kupowały Nikt cie nie zmuszał do kupna tych ubranek , popatrzyłam na nie i jakos nic nadzwyczajnego nie widac na zdjeciach , zresztą czego oczekujesz rzeczy używane nie muszą byc jak nowe . Następnym razem kup jedną nową rzecz albo dwie za tę cenę i nie marudź . Ewentualnie na targu zrób zakupy , będziesz miała więcej szmat .Ja w tych fotach nie widzę dziur czy plam . Wydają się byc zadbane ! Wklej foty jesli faktycznie są w takim złym stanie , bo jakos nie wierzę , nikt nie marudził tylko dwie damy niezadowolone !

Gość sajhmgfng
jackpot na fotkach jakoś luksusu nie widać a do spania to może koszulka nocna :P

A ubranka używane kupuje dla młodszego mojego dziecka i co z tego? I nie śpie w diorach tylko nago :P

jackpot to w jakich firmach twoje dzieci chodzą:) reserved to w sumie niezła marka no wiadomo ze next czy zara lepsze, no ale nie każdego stac zeby podkoszulki czy dresy kupowac za taką kase:) No ale...:) tez wole nowe z reserved niz zciuchane po kimś z allegro ale z metką:):):):)

A ktoś tu pisze o luksusach? Nie zaglądam Ci w kieszeń więc i ty nie rób tego.

Gość slimfffffffffffa
GDZIE MOGE TE UBRANKA ZOBACZYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!