Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość mamy chore pomysły
w sumie to nawet mogła sobie sprzedać podziurawione ubrania.

Gość dinek68
i allegrową wsysło bo ją rozszyfrowaliśmy

Gość dinek68
i po co tak się stresować. nie lepiej było kupić wibrator

Gość aIllegrowa
ja teraz sprawdzam wasze IP. MaMani Ty piszesz z aresztu śledczego na Pradze, prawda?

Gość MaManl
no cóż....nie potwierdzam, ale i nie zaprzeczam

Gość dinek68
jutro zaczynam nowy post przestrzegam przed apwojaczyk na allegro bo do niej w paczkach przychodzą same dziury

Gość dinek68
dostają nóg i przychodzą, ale same dziury

Gość dinek68
no i ten pan mnie zawiódł a ja tak na niego liczyłam

Gość dinek68
kolorowych snów wszystkim DINKOM68

Gość dinek68
I pozdrawiam MAMANI pomarańczową ALLEGROWĄ, kolorowych snów!

Gość dinek68
Posdraffffiam fszystkich Polakufffffff

Gość dinek68
Zajefajne forum, a koniec jest mocno zajefajny! Takiego ubawu nie miałem od dawna! DINEK68 TY THEBEŚCIAKU! Jestem z tobą nie daj się tej przegranej jędzy allegrowej! Sama podziurawiła te ciuchy a teraz ma do wszystkich pretensje! Takiej kretynce nie powinieneś odpuszczać, podaj ją do sądu o zniesławienie! Podała Twojego nicka z allegro! Do Sądu z nią!!! Jeszcze miesza w to "gówno" innych porządnych ludzi, trzeba mieć tupet. Nie odpuszczaj jej, bo poszkodowanych przez takie osoby kupujące jest ogromna ilość! Jestem po Twojej stronie, ponieważ na tych zdjęciach z tojej aukcji widać ewidentnie w jakim stanie są ciuchy! Jeszcze licytacja, gdzie sama zaoferowała tą kwotę 152,50,- , nie Ty narzuciłeś jakąś nieziemską kwotę! Mogła głupia baba nie licytować, przecież jej nikt nie kazał!!! I te głupie tłumaczenia, że na jej laptopie tego nie widać, jak nie jest się czegoś pewny to się tego nie robi! allegrowa powinni ci zakazać wchodzenia na allegro, ale nie DINEK, czy Pan Marcin L. , którego imię też tu poruszyłaś, tylko twój mąż!!! Jak nie umiesz robić zakupów przez internet to ich poprostu NIE RÓB!!! Dinek wszyscy Allegrowicze są z Tobą! A tej idiotycznej sprawy żaden dobrze ceniony prawnik nie weżmie, ponieważ ta sprawa jest przez allegrową Z GÓRY PRZEGRANA!!! Powodzenia!!! Pozdrawiam Cię serdecznie dinek68

Gość dinek68
Jak super teraz wszyscy mogą być dinkiem68 na tym forum. Przeczytałam uważnie wszystkie te strony i mam wrażenie, że ta allegrowa to sobie z Nas tu wszystkich to żarty urządziła! Przecież to jest logiczne jak jej się ciuchy nie spodobały to podziurawiła i na forum zdjęcia wrzuciła i wszystkim nam próbuje wmówić, że one jest wielce poszkodowana. Przecież faktycznie dinek nie zrobił aukcji przez "kup teraz" tylko ana sama zalicytowała daną kwotą a teraz ma pretęsje do dinka. Powinna mieć sama do siebie! "Gdy sprzedajemy cały zestaw przedmiotów, uprawnienie kupującego od odstąpienia od umowy ogranicza się tylko do rzeczy wadliwych, a nie całej transakcji. Nie można więc odstąpić od całości umowy i żądać zwrotu pieniędzy za wszystkie sztuki zakupionej odzieży" - po za tym nie możesz żądać, aby zwrócił Ci kasę za wszystko, lecz tylko te rzeczy wadliwe. Ten tekst jest z gazety prawnej. Dlatego dinek też pewnie nie zgodził się na zwrot całej paczki. allegrowa powiem ci jedno porywasz się z motyką na słońce, a wiesz czym to grozi!

Gość alle jajca
A I TAK CYCKI BYŁY NAJFAJNIEJSZE!!

Gość Anialisa
Dwa ostatnie posty Dinków - obaj czy obie kupcie sobie słowniki do cholery! Bo strzelacie babole jak wasz idol - prawdziwy Dinek vel Oszust! Takie durnoty wypisujecie, że z daleka widać, że to albo sam właściwy Dinek, albo ktoś z jego znajomych, kto chroni mu dupę! Jacy wszyscy allegrowicze są z Dinkiem???? Jestem również allegrowiczką z kilkudziesięcioma transakcjami za sobą i jakoś nie jestem za Dinkiem, nie wierzę mu kompletnie. Dał dowód na tym forum mnóstwo razy, że kłamie, mota się w swoich tłumaczeniach, jest nieszczery, nierzeczowy, a do tego ma tupet i jest bezczelny! Allegrowa nie daj się zbić z tropu! te wpisy widać, że są robione przez przyjaciół Dinka! 90% osób, które brały udział w tym topicu jest za Allegrową - nauczcie się czytać oba Dinki podszywacze, a nie siejecie tu propagandę. Żałośni jesteście - choć jak dla mnie oba posty pisała ta sama osoba, ten sam styl pisania, sformułowania podobne. Pewnie to sam Dinek, zaczął już pisać jako kto inny, żeby samemu sobie posłodzić:)

Gość alle jajca
aniazlisa ja też jestem allegrowiczka i moim zdaniem ta sprawa śmierdzi na kilometr, a dziurę można wytargać w 5 minut. już to ktoś tutaj poruszał. jeżeli ktoś kłamie to obie, bo nikt by się nie posunął do tego,żeby sprzedać ciuch potargane! Kupowałam nie raz ciuszki z anglii i nie trafiłam na dziury! allegrowa robi wszystkich za debili, ponieważ za wszelką cenę chce udowodnić swoje racje! po co to forum! mogła iść najpierw do prawnika a nie cyrki odstawiać!

Gość alle jajca
A 90% ludzi na tym forum to sobie jaja robi z całej tej sytuacji!

Gość alle jajca
...wielkie, owłosione, natłuszczone, smakowicie wyglądające jaja.

Gość alle jajca
A to forum nie przestszegło nas allegrowiczów tylko dinka. Daliście mu wskazówki co ma robić! Jego już na allegro jako dinka na pewno nie ma, ale może założyć sobie nowe konto i go nie znajdziecie. I wcale bym się nie zdziwiła jakby któraś jeszcze od niego ciuchy kupiła! pozdrawiam Głupota ludzka nie zna granic!

Nie do końca się zgodzę. Jeśli allegrowa stanie na głowie i zgłosi dinka do US to tak łatwo nie ma wyczyszczonej drogi.Nawet niech ma 10000 kont to już to sprawdzą.Allegro wtedy musi podać wszystkie jego konta założone pod jego danymi personalnymi.Więc gdzie problem?

Gość alle jajca
Jeżeli gościu miał faktycznie to jedno konto to on tam dużo rzeczy nie sprzedał. kilka lalek i stare lumpy. US nawet na dywanik go nie wezwie, bo nie ma po co. Wystarczy dobre wytłumaczenie gościa i nic nie wskórają. Zejdźcie wszyscy na ziemie i potatrzcie na realia w naszym kraju. Faktycznie naoglądaliście się amerykańskich filmów!

Gość dinek68
WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ZNOWU JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JESTEM SŁAWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Anastazja Paskudzka
Ja też handluję ciuszkami na Allegro i nie chciałabym mieć za klienta apwojaczyk! U mnie będzie na czarnej liście! Dinek jestem z Tobą trzymaj się!

Gość kuzia rózia
ale przy okazji ile bondów sie tu wyłoniło:) jakie szpiegowanie, dociekanie, analiza kryminalstyczna, zasadzki:) zajebiaszczo sie czyta:) oby topic nie padł:):):):) pośród sraczek staraczek ten to taka perełka:)

Gość sławny dinek
No, Dinek jesteś sławny:)))) ale ta sława to Ci dużo kasy już z allegro nie przyniesie heheheh. Może na jakąś sesję zdjęciową ze swoimi ubrankami i makabrycznymi laleczkami z jakimś brukowcem się umów. lalalala:))))

Gość sławny dinek
ale roztrząsacie jakby was wszystkich d**a bolała

Gość ozeszWy
o zesz kurwa ale sie usmialam... 811 cycuszki byly boskie:D

Gość boskie
Z uniesionymi rękami do góry to wszystkie cycuszki są boskie :-D

Gość sławny dinek
a tak nawiązując do sprawy to paczka priorytetowa "idzie" 2 dni a nie 6. allegrowa nas oszukała! Cyli jak sprzedawca wysłał paczkę 21.01 to doszła do allegrowej 23.01 a nie 27.01, na mur beton allegrowa kłamie i miała czas na to, żeby te ubrania zniszczyć!

heh, przez poczte polska paczka priorytetowa idzie dluzej, niz normalna...:Oniestety...:Oja kiedys dostalam priorytet po 10 dniach...:O