Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana kobieta

Siedzę i ryczę....

Polecane posty

Gość jeszcze nie placze
a ja się zagmatwałam w zwiazek z zonatym facetem, ktoremu naprawde nie uklada sie z zona...zalezy mi na nim, ale nie chce sie z nim wiazacna cale zycie..nie chce takze Go zostawiac bo jest nam razem cuuudownie...wiem, wiem, jestem dziwna...:(:(:( zalamuje sie przez to :(

Gość zapłakana kobieta
🖐️ czy lepsze....staram sie... kupilam czekolade z orzechami.........:)

Gość ja wiele razy
ty przynajmniej nie jestes niska, stara, gruba i brzydka :(

Gość zapłakana kobieta
....znowu mnie dopadło... ogół nieszczesc... czekolada pomogla na chwile.....

Gość zapłakana kobieta
tak...dopadl... ogolna niechec do wszystkiego... mam dosyc....a z drugiej strony zycie ponoc jest piekne? prawda? chcialabym miec je z kim dzielic i tyle.

Gość tańcowały dwa michały
jeden duży drugi mały Michał jakiś ty uroczyyyyyy :)

Gość zapłakana kobieta
czesc .... smutek nadszedl... taki bezsens, bezsens siebie, swiata, milosci. ona istnieje? chciałabym kochac i byc kochana. Tyle.

Gość zapłakana kobieta
dobranoc....

a ja już nie chcę płakać przez żadnego faceta :( ja sie będę zapłakiwać na śmierć, a oni i tak mają to w d**ie - bez sensu... ale wiem że czasem cięzko powstrzymac łzy... bardzo cięzko... wczoraj w poduszkę też popłynęły 3...

Gość zapłakana kobieta
witam.....

witajcie wczoraj znów były łzy... a życie toczy się dalej pozdrowionka i miłego dnia

Gość zapłakana kobieta
Czy mozna pokochac - no jakos sie mijamy... nie moge wysiedziec do pozna,,,padam zmeczona wczesniej... samopoczucie srednie. Nie mysle, a przynajmniej sie staram, o tym draniu. poprostu smutno mi samej...zle. Boje sie ze bede sama ......:( Zajrze wieczorkiem tutaj, moze sie pojawisz.:)

Gość lindi88
nie przejmuj sie ja siedze i rycze już dwa lata nie moge zapomnieć a mówią że czas leczy rany to nie prawda wiem po sobie

Gość zapłakana kobieta
lindi -> czas nie leczy ran,,,,on je tylko przygasza...a wystarczy jakies wspomnienie, jakas sytuacja i to wraca... a Ty jak sobie radzisz?

dobry wieczor :) czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bolu. tyle, ze jest to cierpienie na wlasne zyczenie. i po co? dwa lata, to szmat czasu bezsensownie zmarnowanego.

Gość zapłakana kobieta
nie kumam -> witam. nie zawsze da sie pozbyc bolu...ciezko jest jak zawodzi, rani ukochana osoba. milosc to cholerna choroba z ktorej ciezko sie wyleczyc.

Gość lindi88
radze sobie to trudno powiedzieć poprostu żyje z dnia na dzień i prubuje nie myśleć choć nie zawsze mi to wychodzi

Gość lindi88
zapłakana kobieta -> witam. masz racje ja to juz mam watpliwości czy wogule da się z niej wyleczyć

Gość zapłakana kobieta
lindi-> ja z jednej strony wiem ze on jest draniem :O i nie chce miec z nim nic wspolnego...boje sie tylko samotnosci, ze nie zaufam , nie pokocham... milosc potrafi byc piekna,,,ale to tylko momenty.

Gość lindi88
zapłakana kobieta-> to mamy podobny problem tylko ze mi mówią że każdy facet to drań i ze nie ma sie czym przejmować. tylko że ja nie umiem