Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana kobieta

Siedzę i ryczę....

Polecane posty

Gość zapłakana kobieta
widzisz sama,,,czasem cos sie stanie niezaleznie od nas,,ktos zadzwoni napisze,,,kto nie jest mile widziany. A zyc trzeba dalej. nio, bede sie trzymac zeby wyjsc na prosta jak wrocisz:)

Gość zapłakana kobieta
no tak...oby tak bylo... ale moze dla pewnosci nie wracaj przez jakis miesiac,dwa ;)

Rozmawialm z panem X i weselicho bedzie u mojego kuzyna a jego kolegi...;) i tak jakos sie zlozylo, zaczelismy mowic jaki my bysmy chcieli slub!!;):D A potem ta wiadomosc niespodziewana!

Gość zapłakana kobieta
ooo prosze ,,to juz tak daleko zaszlo ;) ze weselicho sie marzy :) ale milo milo....oby wiecej szczescia na tej ziemi

Gość tylko na chwilkę
sorry, że wchodzę Wam w temat, ale poradźcie... jak się odkochać? ;( bo też... siedzę i ryczę...

Gość zapłakana kobieta
tylko na chwilke -> nie ma na to sposobu chyba,,,tu lezy caly problem....rozstalas sie czy nieszczesliwa milosc? CMP-> no widze wszystko formalnie musi byc :P rodzice , te sprawy... plany....odpoczynek po pracy, nauka...moze poudaje ze sprzatam :P

Gość tylko na chwilkę
totalnie beznadziejna sprawa, nieszczęśliwa miłość. Chyba najgorsze co może nam się przytrafić. Głupio tym bardziej, że raczej mam się za kobietę trzeźwo myślącą... a tu już ponad rok walczę i walczę i sukcesu nie widać. Niby każdy powtarza "coś Ty olej go", ja też. Rozum wie, serce nie rozumie ;(

Gość zapłakana kobieta
CMP -> a zdradzisz ile urwisek ma ?

Gość siedzę i znowu piję
nie lubie ale muszę zeby sie znieczulić. I idę spać juz dobranoc wam wszystkim tam gdzieś daleko.

Gość tylko na chwilkę
tak, ale najgorsze że tamta osoba tak weszła mi do głowy, że nie daje się zakochać w innych :/ poza tym tamta osoba bardzo dba już w sposób bezpośredni o moje "niezakochanie". Na zasadzie "pies ogrodnika" :/ a ja głupia... i tyle :(

Gość zapłakana kobieta
CMP -> 3 latka....suuuper pewnie jest :) siedze i znowu pije -> 3maj sie 🖐️ tylko na chwilke _> CMP dobrze radz...choc w sumie trudno myslec o kims innym jesli ma sie w sercu kogos od dawna,....ale moze warto sprobowac? tylko chyba trzeba duzo sily w sobie na to znalesc....odwagi, i checi przede wszystkim.... a tak swoja droga...nie da sie tej milosci na szczesliwa zamienic?

hmmm dziwi mi to, ze od roku kochasz sie w kims kto ma cie gdzies! Przeciez tracisz czas, tracisz szanse na poznanie innego mezczyzny..ja tez bylam zauroczona, albo zakochana, swiata nie widzialam poza tym facetem, ale co z tego skoro mnie zranil!Taki czlowiek nie jest wart mojej uwagi.Marnujesz tylko swoj czas i do tego zdrowie.

Gość tylko na chwilkę
...ale dal nadzieje swoim zachowaniem. Wiem, że bezsensownie w czymś tkwię, tylko kiedy serce do tego przekonam ;)

Mi tez dal nadzieje na wiecej, w zyciu sie nie spodziewalam ze tak sie zachowa jak sie zachowal! Ale zycie toczy sie dalej i sami wybieramy, albo chcemy byc szczesliwi albo nie;)

Gość zapłakana kobieta
tylko na chwilke _> jesli jest tak jak piszesz...ze to taki pies ogrodnika...to musisz sie postarac jak najszybciej uwolnic do niego...bo nic Ci to nie przynosci ta znajomosc....sama widzisz....Ty sie aby meczysz...a szkoda zdrowia i zycia na takich ludzi. Nie jest wart Twojej milosci. CMP- > nie wiedzialam ze fajowy :D to najfajniejszy wiek, wiem cos o tym :) uwielbiam takie dzieci .

Gość zapłakana kobieta
🖐️ dobranoc....:) i dziekuje Ci...:)

Gość zapłakana kobieta
🖐️ czy mozna pokochac -> jesli tu zajrzysz jeszcze.....juz nie jestem zaplakana....:)