Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana kobieta

Siedzę i ryczę....

Polecane posty

Gość zapłakana kobieta
lindi -> nie wiem czy kazdy facet to dran...staram sie nie generalizowac, bo przeciez niektorzy sa jakos szczesliwy wiec moze jednak sie da...

ZK Witaj:) Da sie zaufac, tylko musisz byc do tego pozytywnie nastawiona, wiem ze to trudne bo sama czasami wspominam i smutno mi sie robi, ale szybko \"trzezwieje\" i zaczynam myslec racjonalnie.Po co zadreczac sie kims kto nie jest ciebie wart.

wiem jak to jest, kiedy zaczynasz wspominac te wszystkie piekne chwile, czas wspolnie spedzony, mile gesty, slowa... Przyjdzie czas i wiem ze spotkasz kogos kto Cie pokocha:)

Gość zapłakana kobieta
CMP -> ja juz nie tesknie za nim... za tesknie za miloscia...za ta dobra strona milosci...

Gość siedzę i znowu piję
😭

Gość zapłakana kobieta
ale ile mozna czekac? i co robic? szukac? czy czekac? nie pijcie beze mnie :P

Gość zapłakana kobieta
hmm moze sie i czai ...ale jesli o mnie chodzi to niech bedzie bardziej zdecydowany bo nie lubie takich co chcieliby a boja sie ;) a nie kumam :) ciekawy z niego typ. Nie "znam" go za bardzo, ale wydaje sie madrym facetem.

Gość zapłakana kobieta
nie , nie mieszkam sama no ja tez z widzenia...i to dosyc krotko.

Gość siedzę i znowu piję
pije piwo heineken w ilosciach strasznych

Gość zapłakana kobieta
podziel sie ze mna. CMP -> jasne ze zdecydowanie jest potrzebne,,,tylko ze strach czasem silniejszy jest.

Gość zapłakana kobieta
staram sie dzis jest troszke inaczej, rozmowa z niektorymi ludzmi mi pomogla ale i tak dluuuga jeszcze droga przede mna.. a Ty jak? gotowa jestes na jutro?

Wlasnie z nim rozmawiam;):P Jutro przyjezdza ale w niedziele rano wyjezdzamy:) Daj sobie czasu, tylko musisz myslec pozytywnie:)No przeciez silne jestesmy kobiet!!!;):D

Gość zapłakana kobieta
heh,,,wlasnie z tymi poztywnymi myslami nie za dobrze u mnie.... niestety wiecej jest tych negatywnych... ale robie co w mojej mocy :) :)...wiec pewnie Twoj wyjazd bedzie udany, bede 3mac kciuki:)

Gość zapłakana kobieta
przemoc na kafe :P niemozliwe :) obiecuje ze bede grzeczna, i bede sie czesciej usmiechac

Porozmawialam juz;) Teraz ja mam dziwny humor, ten frajer do mnie napisal. No, ale nie mysle o tym... Lepiej pomyslec o czyms przyjemniejszym;) Wiem ze ciezko jest myslec pozytywnie, ja tez miewam doly ;)