Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysle ze to mozliwe

Nie wydaje wam się ze USA z tym kryzysem coś ściemnia?

Polecane posty

mnie cos tu śmierci :o możliwe, ze ten caly kryzys jest tylko przykrywką dla czegoś naprawde wielkeigo co się zbliża.. wiadomo od setek lat, ze zawsze przed czymś ważnym była odwacana uwaga ludzi..

Gość żona edmunda
ale co to może być? np przed czym była uwaga odwracana? :O ale mnie straszysz :O:O:O:O

Gość musiszzzz
Koniec świata pewnie

wg mnie niedługo będzie koniec świata

Gość taaa i dlatego stracilam na
gieldzie tyle szmalu? dajcie sie pocieszyc kasą przed tym koncem ;-)

nie mam pojęcia ale czuje ze stanie się coś, z reszta wczoraj rozmawialam z moim chlopakiem ktory ma naprawde w sobie jakas dziwna sile i kiedy spotyka ludzi obcych i zamieni z nimi slowo czy dwa wie juz o tym czlowieku bardzo duzo , sama sie o tym przekonalam ale nie o tym chcialam.. i tak wczoraj rozmawialismy i on mowil ze jest pewnien na miliony% ze to tylko przykrywka stanow przed czyms większym, po prostu chca odwrocic uwage ludzi teraz trzepia wszystkich ludzi w stanach z kasy, ludziom ciezko ale panstwo trzyma kase. stany sa najwieksza potegą i watpie zeby pozwolily sobie na taki KRYZYS SWIATOWY. teraz oczy wszystkich sa zwrocone na kryzys, a oni moga robic swoje . wszystko zatają zeby nie wywolywac paniki masakra ale az mnie ciarry przechodzą

nie mowie ze koneic swiata ale np. jakas wojenka sie szykuje wieksza albo cos.. nie wiadomo co amerykance robia w tych swoich laboratoriach podziemnych.. ale wiadomo ze zatrudniaja najwiekszych geniuszy

Gość a Rosjanie
Co niby? Śpią? To jest gdybanie...

Gość co kupic męzowi na urodziny
moze i przykrywka,ale moze nie konca swiata, dopiero 2009 rok :-) nie straszcie ludzi, macie bujna fantazje

nie mowilam o koncu swiata tylko o wojnie jakiejs albo czyms innym waznym:)

ja tam niestety odczuwam ten kryzys dosc mocno...tak jak i wiekszosc moich znajomych, wiec jesli sciemniaja to upszejmnie uprasza sie o nie sciemnianie wiecej !!!!! i skonczenie z tym kryzysem raz na dobre!!!

tia stworzyli go wirtualnie w celu wybrania pierwszego czarnoskorego prezydenta USA a ostatnio dodatkowo pierwszego czarnoskorego przewodniczacego partii republikanskiej a podobno w hameryce Zydzi rzadza :O :D

Gość jakso
smieje sie smiejcie a smai sie przekaonacie:)