Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruudniowa mamusia

incydentalny kaszelek u niemowlaka-czy to objaw choroby?

Polecane posty

Gość gruudniowa mamusia

mój synek czasem zakaszle, ale jest to jednorazowe, wczoraj rano po przebudzeniu-zdarzyło się raz dzisiaj wieczorem też raz i już sama nie wiem, czy to objaw choroby?dziecko nie gorączkuje, nie jest apatyczne, na pierwszy rzut oka wszystko z nim ok aaa syn strasznie śię ślini i wydaje mi się, że np jak śpi to ta ślinka mu tam spływa i on jej nie zdąża przełknąć i stąd ten pojedyńczy kaszelek jak myślicie? objaw chorobowy, czy nie? chyba pójdę jutro z nim do lekarza, ale tearz w przychodniach tyle ludzi z grypą...to skupisko bakterii ,szczerze powiedziawszy nie za bardzo mam przekonanie iść z tak małym dzieckiem do lekarza z obawy, zę jeśli jest zdrowy, to może tam coś złapać a niestety wizyta domowa jest niemożliwa-mój pediatra kategorycznie odmawia przybycia do domu zeby zbadac dziecko

Gość sorry .......
ale ze jaki ?!

ja myślę, że jak nie ma temperatury to nie powinnaś dziecka do lekarza ciągnąć i niepotrzebnie narażać na grypę. to pewnie zwykły kaszel taki jak każdemu się nieraz przydarza. nie panikuj tylko obserwuj. jak będzie się nasilać i do tego gorączka to dopiero do lekarza.

Gość BoboVita
moj syn tez tak miał za dwa sni ten niby kaszelek zamienił sie w zapalenie oskrzeli :( dobrze ze szybko zobaczyl go lekarz mały ma serie zastrzykow i tez nic na to nie wskazywało nie miał gorączki normalnie jadł itp. a po dwoch dniach zaczoł kaszlec ze nie mona było tego słuchac!

Gość gruudniowa mamusia
no to teraz mam dylemat....może jeszcze uda mi się skntaktować z innym lekarzem...ehhh

Gość BoboVita
szkoda ze nie masz mozliwosci umowic sie na wizytę domową! a moze jest inny lekarz w Twojej okolicy ktory przyszedł by na wizytę domową??my mamy jutro do kontroli i tez sie boję zeby czegos nie załapał znow a lekarz domowy ma urlpo :(

Gość gruudniowa mamusia
do sory.........nie znasz słowa incydentalny? no to współczuję tak małego zasobu słów:-P