Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem nie wiem

miesiączka,krwawienie ,skrzepy

Polecane posty

Już dwa razy miałam zabieg tzw czyszczenie, ostatni raz w sierpniu-moniec sierpnia, od tamtej pory miałam okres we wrześniu, październiku,grudniu i teraz od dziś czyli luty. teraz to wygląda tak że - byłam 10 minut temu w łazience, i zmieniałam tampona, wyciągnełam razem z nim skrzep kilku centymetrowy:( i ogólnie obfita miesiączka. Poradzi ktos???

Gość to takie
To takie długie,grube i ciagnace sie?To ja mam to samo i niewiem czy to objaw choroby ,U mnie obfite miesiączki to norma

takie mięsiste...nie wiem różnie bywało ale dziś sie przestraszyłam

Gość naprawdę piękna
Przestań używać tamponów! Masz takie problemy i nie wiesz, że powinnaś nosić podpaski? Kontrola przede wszystkim. Idź do ginekologa i zrób kompleksowe badania.

ja tez tak mam zwlaszcza teraz jak milam@ wylatywaly mi ogromne skrzepy:/nie wiem czy to przez to ze akurat wtedy chorowalam nie mam wytlumaczenia.trzeba wybrac sie do lekarza

Gość lorii
a po co zkaladasz tampony jak masz takie skrzepy?Nie mowil Ci gin ze przy takich kłopotach nie mozna ich uzywac?..Musisz isc do lekarza i da Ci skierowanie na badania..Tez tak mialam, a po kolejnym krwotoku i czyszczeniu dostalam do wyboru..usuniecie macicy lub kuracje hormonami..Wybralam to 2..mam mirene z hormonem i jest juz oki..Okres moze ciut dłuzszy ale bez skrzepow i macica czysta:-)

Gość lorii
Troche tak ale to zatrzymanie wody w organizmie..Mam miseczke wieksza o2 numery i to wszystko:-)Idz do gina ..serio mowie..:-)

uzywam tamponów ponieważ bez nich jest totalnie niemożliwe wyjcie z domu, raz starałam sie nie użyć- 5 minut i spodnie mokre:( Oczywiście nie jest możliwe uzycie tamponu bez podpaski:/ Tak to wygląda

Gość lorii
Ja nosilam 3 podpaski na noc jednorazowo weic wiem jak to jest..ale nie mozna tamponow..to niebespieczne Sama dostalam w czerwcu krowtoku, wlasnie przez tampony..stad wiem:-(

Gość lorii
Oj moze troche mam wiekszy brzuch ale i tak nosze 38 wiec jest spoko.Wczesniej nosiłam xs:-)

a czy myslisz ze nie próbowałam kilku podpasek??????? Przemakam moment!!! A noc bez tampona=noc na klozecie, albo "łoże w koloże czerwonym":(

to autorko rzeczywiscie masz problem ze mnie az tak nie leci tylko ostatnio tak jakos i te skrzepy.wiem jedno ginekolog podstawa i trzeba chcac nie chcac isc. myslicie ze ciaza rozwiazalaby ten problem?

jestem mama 12 letnich dzieci, i właśnie po ciązy zaczęły sie moje problemy, moze nie aż takie jak dziś, ale podobne:(

Gość lorii
Nie ja rodziłam i po roku to samo ale ze zdwojona siła:-(W czercu piekna pogoda, ja z moim spacerowalismy ubrani na bialo po deptaku a tu nagle bol ..spodnie cale we krwi.zemdlałąm..i obudzilam sie w szpitalu ..to efekt tamponow.wiec dziekuje za ten wynalazek:-)

ja tez juz nie korzystam z tamponow nie wiem przez co to.ale jesli ktos ma bardzo obfity okres to koniecznie trzeba isc do gina i pewnie bedzie oczyszczanie

Gość lorii
Moj gin twierdzi ze kobiety nie umieja zadbac o swoje zdrowie.Jezeli cos niepokoi to nawet w okres musza isc do lekarza..Ja fakt byłam, milam robione usg dopochwowe i badania hormonalne, nazw nie pamietam:-)

lori-bez tego wynalazku jak mówisz,ja bede musiała rzucić pracę...bo jestem nauczycielem i czasam wyjscie do toalety jest mi dane raz na 8 godzin-mówie o tych dniach kiedy mam dyżur na korytarzu-4xw tygodniu,nie moge wyjsc z klasy w momencie kiedy poczuje że musze zmienić podpaske:/

Gość olllllllllllka
czemu oczyszczanie? Ja zawsze mam ogromne skrzepy,od lat.Zreszta tak samo maja kobiety w mojej rodzinie.

Gość olllllllllllka
też mnie totalnie czasami zalewa,miewam takie 2 min krwotoki.

Gość olllllllllllka
3 lata temu miałam usg pochwy i wszystko było oki,rok temu cytologię i też ok.

Gość olllllllllllka
nawet nie rozmawiałam z ginem nigdy o tym.Ja takie okresy mam od lat.Jak miałam 13 lat totalnie zalałam krzesło w szkole:/

Gość olllllllllllka
bywałam normalnie na rutynowych badaniach ginekologicznych.Nie pytałam sie gina bo u mojej mamy i babci też występowały takie okresy.

Gość olllllllllllka
tak,mam duze skrzepy

Gość olllllllllllka
w trakcie okresu i bezposrednio po ledwo zyję.Nie rozmawiałm z lekarzami ponieważ myślałam ze to właściwie normalne,skoro u mnie tak mają kobiety w rodzinie.