Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem nie wiem

miesiączka,krwawienie ,skrzepy

Polecane posty

Gość OOna24
Ja również od czasu do czasu mam tak obfity okres. Jakby zarzynano świnię ;) Wtedy skrzepy to normal. U mnie to rodzinne. Moja mama mimo, że urodziła 4 dzieci nadal się z tym boryka. Nawet nie przyszło mi do głowy aby udać się z tym do lekarza.

Gość olllllllllllka
jednak czytajac Wasz topic myślę że może powinnam.Zdziwicie sie ale zaskoczyło mnie to ze się tym martwicie i zaczynam myśleć że rzeczywiscie pominnam porozmawiać z lekarzem.

Gość olllllllllllka
w trakcie okresu biorę preparaty z żelazem.

Gość olllllllllllka
kurcze nie wiem już sama,chyba po okresie pójdę do gina.Dzisiaj miałam egzamin i okres,miałam na sobie 2 tampony i podpaskę nocną:/

Gość OOna24
Jak to dwa tampony ? :D :/

Gość lorii
O Boshe dziewczyny:-0..przeciez mozna sie wykrwawic.Ja przez krwotok ktory 2 lata temu przeciagal sie w sumie ponad mieiac o malo sie nie wykrwawilam.Jak oslabiona zadzwonilam do gina to sam do mnie przyjechal..opierdolil rowno, zabral do szpitala ..Cisnienie nieboszczyka, anemia..czyszczenie i leki po ktorych 3 miesiace padlalm z nog..Potem luzik, chociaz mialam zrobic badania hormonalne ..i w czerwcu kiedy narobilam sobie i facetowi strachu..zaczelam sie leczyc:-)

Gość olllllllllllka
ja miewam okresy 7,góra 8 dni,nie jest to tak ze ciagle ze mnie leci,moze tak z poczatku,potem mam takie napadowe krwotoki ze skrzepami dużymi,potem spoko.j itd.Teraz własnie rozmwiałam z mamą ,ona zawsze tak miała,ponioc jak okresy sa zawsze takie same,nie przedłużają się to nei ma tragedii.

Gość olllllllllllka
lorii,a jak sie leczylas?

Gość olllllllllllka
do ona24:) no dwa:) tampony:) jeden jak mam taki zalew nie wystarcza:)

Gość lorii
olllllka mialam czyszcona macice..potem hormon..Fakt nie od razu wszystko bylo ccacy ale juz od 3 miesiecy jest oki..Mam okres tydzien, chodze we WKŁADCE a nie w kilku podpaskach i co najwazniejsze uregulowal mi sie cykl miesieczny..ps macica czysta:-)

Gość olllllllllllka
jak wyglada czyszczenie macicy?:/

Gość lorii
Bylam pod narokza..usypiaja..to bolesny zabieg..ale to normalne łyżeczkowanie macicy czyli skrobanka potocznie mowiac..Po zabiegu bol do kilku dni..:-(

Gość olllllllllllka
fatalnie:/masakra:/ myknę chyba do gina po okresie.Jak wygladało u Ciebie? Miałaś okres non stop przez miesiac taki mocny?sorki ze sie zapytam,ile masz lat? ja 28

Gość lorii
Ja 32..tak miewałam i normalne okresy i takie do miesiaca.Idz powied z ginowi da Ci skierowanie na badanie pod kontem hormonu..robi sie to ma czczo..potem za godz nastepne pobieranie krwiNie pamietam symbolu:-)

Gość olllllllllllka
dzieki serdecznie za informację.Musze się przebadać i dzieki ze mi to uświadomiłyście.Za 1,5 tyg pójdę do gina,po okresie i dam Wam cynk co gin powiedział.pozdrawiam

Gość mama 4latka......
Dziewczyny a jak wygląda to czyszczenie? 2 lata temu krwawiłam pół roku,w koncu poszłam do lekarza i wypisala mi diane 35. Przeszło ,było dobrze.2 miesiace temu dotałam okres i się jeszcze nie skończyło.Ale teraz gorzej,bo mam mocna skrzepy.Leci ich kilka naraz. Co to może byc?

dziewczyny ja mialam okres miesiacami !!!!!!!! byl bardzoooo skapy(pare kropel na dzien) ale mialam go conajmniej przez 8 miesiecy !!!!! wkoncu poszlam do ginekologa zbadala mnie i przepisala tableki antykoncepcyjne po ktorych wszystko wrocilo do normy - teraz nawet wiem w jaki dzien bede miala okres - lekarz tez mnie opierdzielila jak powiedzialam ile czasu mialam okres - powiedziala ze moglam sie wykrwawic powiedziala ze to zaburzenia hormonalne :/