Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna zastanawiajaca

Dlaczego ludzie glownie

Polecane posty

w Polsce dostaja szalu jesli ktos zaklada na forum mily i pozytywny topik? Albo jesli sie komus dobrze powodzi? Wczoraj byla tu taka jedna dziewczyna, ktora zalozyla temat, ze jest szczesliwa mezatka od 4 lat, 9 lat z tym samym facetem, nadal jest szczesliwa, czuje sie kochana i kocha i teraz spodziewaja sie dziecka. Boze, jak ja zjechali!! Pelno bylo komentarzy, ze jak dziecko sie pojawi to ja maz zdradzi, bo bedzie tlusta i sie do niei obrzydzi, ze sie chwali na forum tym szczesciem i chce zeby jej ludzie zzdroscili, ze jest sfrustrowana dlatego taki topik na pokazzalozyla...No rozne rozniaste rzeczy pisali. Nie obylo sie oczywiscie bez wyzwisk. Normalnie masakra! A laska wyraznie napisala, ze jest szczesliwa, ma kochanego meza i niech wpisuja sie inne szczesliwe dziewczyny w zwiazkach, bo sa i takie, chociaz pelno topikow o nieszanowaniu sie, zdradach, wyzwiskach itd. Napisali jej, ze pewnie i tak ja maz zdradzi, ze jest slepa bla bla, a ta odpowiedziala, ze nie umie przepowiadac przyszlosci i wszystko sie moze zdarzyc, ale ze w tej chwili jest szczesliwa...to jak tak zmieszali z blotem za ten tekst. Znam niemiecki, wiec wchodze sobie czasem na fora niemieckie i tam kurde tego nie ma!! Jeszcze w zyciu nie widzialam, zeby ktos kogos tyral tylko dlatego, ze ktos jest zadowolony z zycia i szczesliwy! Jak to jest?

A dodam jeszcze, ze bylo to na forum "Ciaza i macierzynstwo"...normalnie mi zabraklo slow jak to czytalam...Nie zareagowalam, bo po co...ale normalnie matki takie rzeczy pisaly, ze az nie do uwierzenia...

Gość hej........
zauważyłam to samo, i tez mnie to boli! to chyba głupota i zawiść!! przeraża mnie to jak przelewa się jad ludziom!

widzisz bo tutaj jest dużo dzieci które nie wiedzą co z sobą zrobić i chcą pokazać jaki to "dorosłe" są bluzgając na kogoś

Gość hej........
ciekawe czy oko w oko tez by sypaly się takie słowa? na forum każdy jest anonimowy to można innych mieszać z błotem bez konsekwencji!! ale ludzie! opanujcie się! człowiek jest stworzeniem stadnym i róbmy wszystko aby w tym stadzie żyło się przyjemniej, łatwiej......... ps. pewnie zaraz i tu posypią się bluzgi.........

No wlasnie. Tez mnie ciekawi czy oko w oko tez by tak zaczely obrazac i glupoty pisac, ale anonimowo to kazdy taki madry. Ale mowie wam, ja w szoku bylam, ze cos takiego na "Ciaza i macierzynstwo". No rozumiem, ze na ogolnym rozne dzieciaki moga siedziec i bzdety wypisywac z nudow, ale kurcze matki, zony, ktore same maja rodziny???? Bo tak chyba nie ma za duzo dzieciakow piszacych z nudow, przynajmniej tak mi sie wydaje...

Zawsze zjadą nieważne czy ktoś pisze że jest szczęśliwy i dobrze mu sie powodzi, czy jest nieszczęśliwy i ma źle w życiu.Tak się właśnie dowartościowują Ci, którzy sami są sfrustrowani.

już się przyzwyczaiłam, że ludzie za wszelką cenę chcą mi wmówić, że moje szczęście to nieprawda, ułuda, oszukiwanie samej siebie itp. przestałam zwracać na to uwagę i dalej piszę, że jestem szczęśliwa nie wiem, z czego wynika takie zachowanie Polaków, czy to zawiść, czy frustracja własnym życiem, czy jeszcze coś innego

Bo lepiej poczytać o kimś komu się nie powodzi, tak jak \"nam\", że nie tylko \"my\" jesteśmy tacy do bani... no cóż- Polska! Tak \"nas\" wychowali rodzice niestety, więc my skupmy się na wychowywaniu naszych dzieci... ja tam lubię poczytać o szczęśliwych ludziach- jakoś mnie to nakreca pozytywnie:)

Gość ciekaweże jeszcze
nikt ne odważył się Was zjechac :classic_cool:

Gość bo ludzie w internecie
odreagowują swoje frustracje i zyciowe niepowodzenia dokopujac innym.:o

No tak. Mi tez sie wydaje, ze wiekszosc ludzi, ktorzy siedza na forum i tak pisza, a chyba glownie kobiety to osoby nieszczesliwe i niespelnione i pisza tak z zazdrosci i zawisci. Ja tez lubie poczytac, ze komus sie dobrze zyje, ze jest szczesliwy w zwiazku, ze nikt nikogo nie zdradza, ze ma dobra prace itd., choc nie mowie, tez czasem sobie mysle "Kurcze, ale ten ktos ma fajnie" :), co nie znaczy, ze zaczynam kogos obrazac i wrzucac teksty typu "Jestes zalosny i sie chwalisz, chcesz, zebysmy ci zazdroscili, ale zobaczysz jeszcze bedzie ci zle i maz cie zdradzi" tak ja pisali tej lasce wczoraj. Przeciez to bylaby kompletna glupota!!! Na mnie takie tematy raczej dzialaja motywujaco i mysle sobie "Eh, skoro komus tam sie udalo, to mi tez moze." I probuje roznych rzeczy. Zreszta cale zycie tak bylo. W kazdym razie smutne to, ze ludzie anonimowo maja odwage wyladowywac swoje frustracje na innych, tylko ciekawi mnie czy jak to zrobia to faktycznie czuja sie psychicznie lepiej i maja jakas dzika satysfakcje, chocby chwilowa, czy frustracja tylko sie poteguje.

Gość wielokroperk
Na tym forum nnie mozna zalozyc normalnego temtu,bo zaraz wszyscy najada