Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa

do koscioła z odkrytymi ramionami czy zakrytymi

Polecane posty

Gość ble.e
No właśnie, kiedyś było cos takiego jak zasady dobrego wychowania, które mówiły w jakiej sytuacji jak należy sie zachować; ale skoro nie znasz słowa 'ogłada' to trudno, żebyś zasady dobrego wychowania znała

W kościele najlepiej założyć szal .Będzie taktownie i z szacunkiem dla miejsca ( tak myślę ) :)

Gość beeeti232303
bo to było kiedyś, a teraz, jest teraz, ile ty masz lat, że pamiętasz "kinder sztubę"?

Gość bibi_i
nie rozumiem po co się pytasz na forum "do kościoła z odkrytymi ramionami czy zakrytymi", jak dla mnie możesz iść całkiem goło :) nikogo tu nie obchodzi w czym pójdziesz, chciałaś porady więc masz, a oburzasz się jak "sztywniara", która ma ferie i się nudzi używa się jeszcze takich słów "sztywniara"? :)

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
użyłam słowa sztywniara żebyście zrozumiały :)

Gość bibi_i
co mamy zrozumieć? to ty nie rozumiesz, nam jest wszystko jedno w co się ubierzesz, jak będziesz wyglądała

Gość ble.e
Zresztą te same zasady mówią, ze na oficjalne uroczystości powinno się zakładać buty zakrywające palce i pięty, ale dziś raczej mało kto zwraca na to uwagę. Skoro nie masz żadnych wątpliwości i uważasz, że wypada iść do kościoła z cyckami na wierzchu to po co ten topik? Ogólnie efekt będzie taki - ci którzy nie wiedzą jak się zachować, nie powinni mieć uwag, ci którzy wiedzą - pomyślą sobie, ze popełniłaś faux pas, ale raczje kultura sprawi, że Ci o tym nie powiedzą.

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
ferie?! haha dobre

Do beeeti - to nie kinder sztuba -ale podstawowe zasady , które obowiązują w cywilizowanym świecie :) Sbróbuj weść do kościoła np. w Grecji z odkrytymi ramionami PS.Nie widzę nic złego w kinder sztubie :)

Gość ble.e
to nie chodzi o to, że ja pamiętam, ale o to, ze ja znam:) Darwina tez nie pamiętam, co nie znaczy, że nie wiem kim był:)

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
nie chce mi się z wami gadać, pamiętajcie jedno SWIAT IDZIE NA PRZÓD, NIE ZOSTAWAJCIE W TYLE, papa :)

Gość nieneieneieneki
ble.e to nie chodzi o to, że ja pamiętam, ale o to, ze ja znam Darwina tez nie pamiętam, co nie znaczy, że nie wiem kim był.podobaja mi sie twoje wypowiedzi!moze wspolnie wytlumaczymy tej panience ze tak nie wypada...

Gość ja b. chętnie
wydaje mi się ze najlepiej bedzie gdy dziewczyny przestaną pluć jadem na siebie na wzajem :)

Gość bibi_i
to Twój mąż będzie miał postępową żonę, nic tylko mu pozazdrościć ........... :)

Gość ble.e
naprzód dziecko naprzód, ale skoro na przód to może ortografię też niedługo zniosą. Chciałaś opinii to je masz i nie złość się, że nie są zgodne z Twoimi wymysłami. Otóż ja, 24-letnia sztywniara, zawsze kiedy widzę pannę z gołymi ramionami albo w mini w kościele myślę sobie, że to wieśniara. A jak to jest panna młoda, to myślę sobie, że to wieśniara, która w dodatku na swoim własnym ślubie robi kwas.

Gość ble.e
Ona dobrze wie, że nie wypada, tylko liczy na to, że my młode i postępowe, idące NA PRZÓD powiemy, żeby zasady sie zmieniają, obyczaje rozluźniają i nie warto się przejmować opiniami starych ciotek -sztywniar i plotkarek. Niestety autorka się rozczarowała...

Gość czarna koala
Jezu dajcie już spokój, naprawde. do kościoła nie wypada sie po prostu za bardzo negliżować i tyle. każdy jakoś wychowany czlowiek o tym wie. nie że to gorszące, tylko po prostu - nie wypada. kondersztubę sie pamięta (powinno pamiętać!) przez całe życie. wyrośnięcie z pieluch nie zwalnia od dobrego wychowania. dobre maniery nie świadczą ani o zacofaniu, ani o braku przebojowości. a autorka zrobi jak zechce. i już starczy, szkoda palców.

Gość Z glupkami sie nie dyskutuje

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
wszystkie takie same, do jednego wora was wrzucić, nudaaa: biała, prosta sukienka, skromny welonik i pantofelki, mały bukiecik żeby ksiądz nic nie powiedział, zakryte ramionka, a sex co też po ślubie? haha

Czarna koala - masz 100% racji :) Też się pożegnam

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
z tym "na przód" tez się tak nie podniecajcie, zrobiła mi się spacja, ale macie radochę

Gość ble.e
nie, sex przed przysięgą, żeby sztywni goscie sie poduczyli. nara

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
ty się lepiej poducz, bo kiepsko to widzę, nara cnotko

Gość taki seks na pewno
będzie symbolem nowoczesności :D

Gość Z glupkami sie nie dyskutuje
Mozesz sobie nawet isc w trampkach .Mi to kolo dupy lata. albo jest sie osoba dorosla albo gowniara. nie wiem czym chcesz szokowac? Nara.

Gość dla mnie też możesz iść
na golasa trochę odmiany by było bo wszystkie te kiecki osttnio widziane prawie jednakowe

Gość nie rozumiem tylko PO CO
Idziesz do tego kosciola? Idz lepiej na wiejska dyskoteke. tam cie zrozu ieja bo my tu same sztywniary .. Zal.pl

Gość ja mialam odkryte bo tak
mi sie podobalo. Moja kuzynka i 2 przyjaciolki tez. Nikt nam uwagi nie zwrocil, ani krzywo sie nie patrzyl, takze ja uwazam, ze powinnac zrobic jak uwazasz.

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
śmiać mi się chce bo mamy rok 2009, a odkryte ramiona w kościele tyle emocji wzbudzaja, ale bzykać to się bzykacie przed ślubem - dziwny jest ten świat