Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa

do koscioła z odkrytymi ramionami czy zakrytymi

Polecane posty

Gość a nie mozesz po prostu zakryc
10:23 [zgłoś do usunięcia] achhhaaaaaaaaaaaaaa boże znowu jakaś oburzona dewota, mogę wejść pewnie, wszystko mogę, ale nie wiem czy chcę, 10:33 [zgłoś do usunięcia] achhhaaaaaaaaaaaaaa na co dzień w życiu przestrzegajcie zasad to bedzie dobrze, nie mówię że nie chcę nic ubrać na tą górę, ale byłam na kilku ślubach, gdzie te ramiona były odkryte i nie wzbudzało to zgorszenia 04.02.2009] 10:35 [zgłoś do usunięcia] achhhaaaaaaaaaaaaaa sorry zapomniałam, ze nikt nie może się tu wyróżniać zamykam temat hahaja nie wiem jak wasi faceci wytzrymuja z takimi sztywniarami achhhaaaaaaaaaaaaaa "brak ogłady"? takich słów się jeszcze używa? a ty masz ogładę czy nie? Gdzie tu wypowiedzi trzymajace sie tematu?? to ty założyłaś temat więc jest o tobie. Nikt ciebie nie obraża ani nawet twoich poglądów- juz mowilam idz w czym chcesz. My sie wypowiadamy o zasadach jakie panuja a czy sie zastosujesz czy nie twoja sprawa. Wiec po sie wyzywasz. Obrazasz. I zeby nie bylo z wklejonych postow tylko jeden byl skierowany do mnie.

Gość tatataaaaaaaaaaaa
taki ,,stroj,,slubny to kurewstwo!=/

Gość achhhhhhhhhhhhhhhh sie
wydaje po prostu że jest taka nowoczesna , świetna i cool i co ją obchodzi zdanie "dewotek" ona pójdzie jak jej pasuje bo przecież musi od razu w kościele zabłysnąc swoja odjechana sukienką żeby nikt nie miał wątpliwości jak sexy wygląda , a że to kościół ? Ze po prostu NIE WYPADA ? A jakież to w nowoczesnym świecie ma znaczenie :OTa nowoczesnośc i parcie na przód deptając po drodze wszystko co święte mnie przeraża , dla ciebie ważniejsze jest to jak w tym kościele będziesz wyglądac a zapominasz chyba po co tam idziesz , co tak naprawdę jest ważne , ja mam ślub w kwietniu i moja sukienka jest dośc odważna żeby nie było ale kościół to nie jest miejsce żeby tymi kieckami szokowac czy gorszyc

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
o właśnie

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
to po co kupiłaś odważną sukienkę?

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
ta rozmowa nie poszłaby takim torem, gdybyście jej tak nie pchnęły

raczej większość odpowiadała dokładnie na twoje pytanie. Tak naprawdę chyba ta dyskusja nie ma sensu. Nie zadałabyś tego pytania na forum gdybyś miała pewność co do swojego zdania, Oczekiwałaś aprobaty, a więc proszę : idź z odkrytymi ramionami, naprawdę nikogo tym nie zgorszysz, ludzie nie takie rzeczy widzieli jak gołe ramiona, Chodzi tu tylko o miejsce, ale jeśli ci to nie sprawia problemu- droga wolna i następnym razem nie pytaj czy wypada-bo nie wypada-.Gdybys zapytala np. co byscie powiedzialy gdybym poszla do kosciola........Moja odpowiedz brzmialaby IDZ jesli nie masz oporów.

Gość achhhaaaaaaaaaaaaaa
idę bez jeszcze zapytam księdza czy nie będzie mu to przeszkadzało bo nie chce żeby mnie wygonił :) fajne jestescie dziewczynki, lubie jak ktos ma własne zdanie:) powodzenia na slubach pozdrawiam

Gość pani ze szkoły
jajcara z ciebie

Gość bfbfbfbfbbf
Z odkrytymi ramionami nie wypada, ale czy któraś zwraca na to uwagę? Mało która! Tak jak nie zastanawia się, czy przezroczysty gorset wypada, czy koronkowe kozaki i mini sukienkę wypada...

udanego ślubu :) .

Gość ja miałam odkryte bo tak
Pewnie, idz z odkrytymi jak ci sie podoba :) Pomysl z zapytaniem ksiedza tez mi sie podoba. Alez ci zazdroszcze tego slubu i wesela...:D:D:D Co ja bym dala, zeby przezyc to raz jeszcze :D Zycze ci bardzo pieknego slubu i udanego wesela i dam ci jeszcze taka mala rade: staraj sie dokladnie zapamietac i "byc" na swoim slubie w sensie psychinczym i emocjonalnym i po prostu razem z (przyszlym) mezem ciesz sie wszystkim tego dnia, bo on tak strasznie szybko mija. Na pewno bedziesz pieknie wygladac i wszystko bedzie super udane :D

Gość bfbfbfbfbbf
ja miałam odkryte bo tak, a kto powiedział, że nie możesz jeszcze raz tego przeżyć? :D

Gość ja miałam odkryte bo tak
Ale to juz nie bedzie to samo ;)

Gość to jest twoj drugi wpis
10:23 [zgłoś do usunięcia] achhhaaaaaaaaaaaaaa boże znowu jakaś oburzona dewota, mogę wejść pewnie, wszystko mogę, ale nie wiem czy chcę, kto tu ferment sieje?????

zastanawialam sie nad tym waszym tematem przez chwile i hm. jesli tego dnia we wrzesniu nie bedzie padalo czy wialo to rowniez pojde bez bolerka. nie widze niz zlego w odkrytych ramionach . Szacunek mam dla kosciola ale i tak jak by nie bylo bede od kostek zakryta i ten maly fragment ciala widoczny to maly pikus ze tak powiem:-)