Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARZY NIE DAJĄ...

STARZY NIE DAJĄ...

Polecane posty

Gość STARZY NIE DAJĄ...

Starzy nie dają mi spokoju. Wiecznie się czepiają, o to, że za często widuję się z moją kobietą, że co dziennie, że ona przyjeżdża do mnie częściej niż raz w tygodniu, że to trochę za często, że ja jeżdżę do niej w każdy weekend i to też za często. Wqrza mnie już to Jak powiedzieć im o tym, że planujemy ślub na ten rok (grudzień może) pewnie to będzie za szybko bo znamy się od 2 miesięcy i do tego kiedy dowiedzą się że po ślubie zamieszkam u niej to białej gorączki dostaną mamy ponad 25 lat i taki cyrk? poradźcie coś ludzie bo oszaleje i na serce zejdę, moje serce będzie tak rozerwane? Ja ją kocham kocham moją Żabcię

Gość dasdas
e no przesadzaja jak macie po 25 lat. pobierzcie sie idzcie na swoje i spokoj

Gość beksa lala
wez chlopie nozyce i odetnij te pepowine, ktora ciagnie sie za Toba, jak smrod po gaciach:)

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Tylko jakich argumentów użyć? boję się, żeby starzy nie zeszli jak im to powiem matka na pewno powie - no CIebie chyba pojebało a ojciec zawału dostanie

Gość STARZY NIE DAJĄ...
co radzisz??

najpierw rozmowa, szczera. Jestescie ze soba krótko- ale nie bedzie lepiej - uwierz - tacy rodzice juz tacy chca, bedą chcieli cie zatrzymac pazurami. Szykujesz swojej dizewczynie niezłą teściową. jelsi naprawde ją kochasz- chróń ją. masz ponad 25 lat, jestes mezczyzną - masz prawo do wyboru kobiety i tego jak czesto ja odwiedzasz. pracujesz? dobrze zarabiasz? a ona pracuje? co rodzicom sie w niej nie podoba?

Gość frufru
użyj argumentu koronnego - JESTES PEŁNOLETNIM< DOROSŁYM CZŁOWIEKIEM i naprawde nie powinni już CIe z niczego rozliczac, a zwlaszcza z Twojego zycia uczuciowego. inna sprawa ze jesli mieszkasz u nich i - nie daj Boze - jestes na ich garnuszku, a im sie wizyty dziewczyny nie podobaja, to wypadaloby się skonsultowac albo zacząć dokładać do utrzymania, zaznaczając przy tym że "skoro płacisz to wymagasz" poszanowania swojej prywatnosci...

Wiesz co z jednej strony masz racje.Tez by mnie wscieklo jakby mi sie rodzice tak wtracali.Ale z drugiej...Po 2 miesiacach znajomosci planujesz slub?! W tym momencie sie nie dziwie az tak Twoim rodzicom ze sie o Ciebie martwia.Pewnie sie boja ze popelnisz jakies glupstwo,ze wezmiesz slub nawet dobrze nie znajac swojej dziewczyny a potem bedzie klops.Jak na 25 latka to niezbyt odpowiedzialne i przemyslane....

Ale jesli naprawde Ci tak zalezy,co tez sie w koncu zdarza..To po prostu badz stanowczy i pokaz rodzicom ze jestes odpowiedzialny i ze myslisz o tym powaznie.Nie reaguj na ich komentarze i po prostu rob swoje.

Gość hrabina de Gool
Pewnie jesteś ich jedynym dzieckiem i od zawsze mieszkałeś z rodzicami. Po prostu nie mogą się pogodzić z tym, że "wyfruniesz z gniazda", są wobec ciebie nadopiekuńczy, nadal traktują ciebie jak dziecko. Porozmawiaj z nimi stanowczo, jesteś przecież dorosły, sam podejmujesz decyzje, a rodzice - albo je zaakceptują, albo stracą syna i tyle. Powodzenia:)

Gość Ten kot
Jesteś dupa a nie facet , wchodzisz tu i pytasz , jaki z tego wniosek ? Nie jesteś stanowczy ! Niby masz 25 lat , dziewczynę znasz od dwóch miesięcy a już podjąłeś decyzje o ślubie ,śmieszne Ty jesteś dopiero na etapie poznawczym i to co dziś wydaje Ci się piękne jutro może stać się nie do zniesienia, czyli decyzja nie przemyślana i mamy dowód na Twoją niedojrzałość i niezaradność . Zapewne mieszkasz z rodzicami i stąd ich wiedza na temat częstotliwości wizyt . Jeśli jeszcze do tego jesteś na ich utrzymaniu , to współczuję Twoim rodzicom . Facet samowystarczalny po prostu podejmuje dojrzałą decyzje, powiadamia rodziców a oni to przyjmują do wiadomości a nie wypłakuje się na forum .

Gość STARZY NIE DAJĄ...
do ten kot uważasz więc że 2 miesiące to krótki okres znajomości? my widujemy się codziennie, ona przyjeżdża do mnie do pracy po swojej skończonej robocie i odwrotnie

Gość frufru
no krótko to, krótko. co o niej wiesz? co ona wie o Tobie?... ale ostatecznie bywają i takie szczęśliwe małżeństwa.

Gość Ten kot
STARZY NIE DAJĄ... Zadaj sobie to pytanie uważasz więc że 2 miesiące to krótki okres znajomości? uważasz więc że 2 miesiące to długi i okres znajomości? Wiesz to tak jak z nauką , czy ktoś kto uczył się dwa miesiące po podstawówce np w liceum wie więcej niż ten kto na naukę poświęcił kilka lat ? Przemyśl to ,jak jesteś bystry to uzyskasz odpowiedź.

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Odpowiem tak – serce nie sługa. Tym bardziej, że temat wyszedł z jej strony po części, bo stwierdziła skoro nam z sobą dobrze to ... Ja wiem, że na taka kobietę czekałem całe życie, żadna nie obdarzyła mnie taką miłością, troską, opieką, dobrocią (z wzajemnością zresztą) nie ma słów Ona i Ja jest słowo MY A pytacie co ja o niej wiem? WSZYSTKO. :)

Gość jestes pajacem
nic o niej nie wiesz. wasze zycie to randkowanie. Ale jeszcze sie obudzisz:D Po slubie:D:D:D

Gość Ten kot
STARZY NIE DAJĄ... " na taka kobietę czekałem całe życie, żadna nie obdarzyła mnie taką miłością, troską, opieką, dobrocią (z wzajemnością zresztą) nie ma słów Ona i Ja jest słowo MY " Przypomnij sobie to co tu napisałeś w czasie jak będziecie się rozstawać , bądź rozwodzić. Pamiętaj , nie wszystko złoto co się świeci , a miłość ogłupia i oślepia . Ja ze swej strony życzę Ci jak najlepiej , macie moje błogosławieństwo :-D

Gość STARZY NIE DAJĄ...
do jesteś pajacem :) Twój pseudonim do Ciebie pasuje :)

Gość jestes pajacem
do ciebie pajacu. Bo chcesz sie żenić z kobieta którą znasz 2 mce. Slub to nie zabawa. Zreszta nie napisałes czy pracujesz czy zarabiasz? Pizda z ciebie bo bedziesz u swojej dziewczyny mieszkał. co z cibie za facet.

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Ten kot czyli Twoim zdaniem to za wcześnie tak? Podaj jakieś dlaczego tak uważasz?

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Jesteś Burakiem a nie pajacem człowieku wiesz co to znaczy dla kobiety zostawić matkę samą? Zastanów się idioto jak to jest dwóm kobietom bez faceta w domu. Zawsze to coś pomorze, naprawi. A moja mama ma ojca więc nie jest źle a Żabcia gdyby się do mnie przeprowadziła to matka jej zostanie sama. Weź się chłopie jebnij w czoło ośle

Gość po pierwsze nie jestes materia
łem na męża:) Najpierw to się wyprowadź od mamusi i naucz sie żyć sam, żebyś nie był kaleką. Po drugie- nie dziwię się, że się rodzina martwi o Ciebie, bo zachowujesz się jak nastolatek:O Tez bym się martwiła, gdyby mój brat był takim głupcem i po 2 miesiącach chciał brać ślub na całe życie:O Po trzecie- jeśli nie chcesz, zeby rodzice się wtrącali, wyprowadź się i załóż własny dom, znajdź mieszkanie, płać i decyduj sam za siebie. I tyle.

Gość Ten kot
STARZY NIE DAJĄ.. W tak krótkim okresie znajomości bez względu na ilość spędzonych ze sobą godzin nie można być pewnym tego ,że dana osoba jest tą właściwą na całe życie , ten okres w którym właśnie jesteś można nazwać zakochanie , zauroczenie czyli jednym słowem zaślepienie :-p Człowiek wtedy nie myśli racjonalnie . Wszystko wydaje się super , jej wygląd , zachowanie , charakter, zapach ,masz motylki w brzuchu czyli oślepiacze dzięki którym nie dostrzegasz wad partnerki ! Na szczęście taki okres mija dość szybko i wtedy dopiero wiesz czy to jest ta osoba czy też nie . Poczekaj z decyzją :)

Gość Jezóóóóóóóóóó
To ty zamieszkasz z swoją panną i jej matką?? pięknie seks za scianą z tesciową, w co ty sie pakujesz? nei dziwie sie ze twoja dziewczyna ciśnie na małzeństwo bys sie wprowadził i zapierdalał dla jej mamusi. Pięknie - starzy ci zyc nie dają - pójdziesz z deszczu pod rynne do tesciowej i jej córuni z nieodcięta pepowiną. to twoja pierwsza powazna dziewczyna co? :D

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Wiesz tylko my ślub planujemy na grudzień a nie na marzec :) więc trochę czasu jeszcze jest a poza tym jeśli coś nie pójdzie po naszej myśli to zawsze można się wycofać. ja znam osobiście pary, które były z sobą 4-5 lat i nic z tego nie wyszło. znam tez takie które po trzech miesiącach znajomości wzięły ślub i są bardzo szczęśliwi

Gość STARZY NIE DAJĄ...
Do Jezóóóóóóó nie mieszkam z jej mamą i z nią mieszkam w swoim rodzinnym domu. Ona wychowywała się praktycznie bez ojca, bo alkoholika i nieroba trudno nazwać ojcem, który zagląda tylko do kieliszka a nie interesuje się rodziną. Same były zdane na siebie, wszystko na swych barkach nosiły. Matce będzie ciężko gdy ona przyjdzie do mnie mieszkać a poza tym boje się że moja matka jeśli będziemy mieszkać u nas wiecznie się będzie przypierdalać do nas i do naszego życia tak jak robi to teraz ze mną. Sorry ale nie stać nas na wynajem mieszkania ani budowę nowego własnego domu

Gość Ten kot
STARZY NIE DAJĄ... ' 'ja znam osobiście pary, które były z sobą 4-5 lat i nic z tego nie wyszło" sam widzisz 4/5 lat to nieraz za mało a 2 miesiące to dopiero ... Jeśli nie masz samodzielnego mieszkania , nie masz pracy to żaden związek nie przetrwa ! Stań mocno na własnych nogach wtedy będziesz miał fundament do tworzenia własnej szczęśliwej przyszłości .

Gość Jezóóóóóóóóóó
raz piszesz ze bedziesz mieszkał u niej a raz ze ona u ciebie? zdecyduj się