Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego ladne fajne dziewczyny nie maja szczescia do facetow?

Polecane posty

Gość brzydkaaaaaaaaaaaaaaa

i trafaiaja na beznadziejnych albo takich co chca tylko szybko zaliczyc ktos mi to wytlumaczy

Gość Salsa**
ja Ci to wytłumacze: bo do pięknych kobiet faceci nie mają śmiałości i tylko stare dupki startują, wiec przeciętniejsze niekiedy mają w zyciu lepiej (zauwaz wsrod sowich znajomych ze te zwyczajne dziewczyny szybciej zakładają rodziny).

Gość franc malerrrr

Istnieją kobiety przyciągające do siebie pewien typ facetów..nie wiem czym to wytłumaczyć ale tak bywa. Może sam fakt że jestes atrakcyjna powoduje że część facetów- tych sensowniejszych zakłada że nie sprostaja Twoim wymaganiom, zaś pozbawieni samokrytycyzmu narcyzi startują, widząc ..właśnie- tylko i wyłącznie urodę, lub oceniając Cię wg własnych kryteriów

Ciekawe co Salsa rozumie przez starego dupka ..czyżbyś stanowiła damską odmianę kretynów na których trafia nasza brzydulaaa?

Gość Bielecki
no ale w sumie nie wiemy czy jesteś atrakcyjna.. :) może jakąś focie..? :) a poza tym masz racje - to jest jakaś reguła.. może te ładne za wysoko tyłki noszą, są wyniosłe, sprawiają wrażenie niezdobywalnych, nieosiągalnych.. same pierwsze nigdy nie zagają - bo przecież duma je rozpiera..., to później siedzą same same wciąż same, aż pierwszy lepszy wyraz uznania sprawia, że za nim idą..

Gość Bielecki trafiles w sedno...
niestety....:(

kretynizmy tu czytam jakieś - nie widziałam ładnej i samotnej, a przeciętniarę samotną a i owszem :/

Gość smooth criminal
Moja babcia mawiala, ze naprawde ladne dziewczyny nigdy nie sa same. I to nieprawda, ze faceci boja sie ladnych dziewczyn - idz na jakakolwiek dyskoteke i popatrz kto bedzie mial wziecie. Z moich obserwacji wynika, ze sa to zawsze te ladniejsze.