mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 nie mam za duzo znajomych..to jest problem...a wsrod tych co mam wiekszosc jest wolna i nie bardzo lubi "marnowac czas" na cudze dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Marzec 5, 2009 cos wymysle, jak zwykle.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 limes daj mi spokoj :D:D jutro sie spakuje ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 no TAK TRZYMAC !!! :D Brawo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dograne Napisano Marzec 5, 2009 http://www.mywniemczech.fora.pl/ Zapraszam miedzy siebie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 taaa a jutro w aucie bedzie tylko lo jesssooo polowy zapomnialam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 ja chyba sie na poczatku kwietnia wybiore, Dzis juz bylam w tej sprawie u weterynarza i pies dostal cipa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 limes jestes Ty na GG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 ooo mrygasz mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 nie zebym miala jakies schizy... ale kto zalozyl to nowe forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 mamula, jak jest w WW? tez jestem ciekawa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 noto mow Mamula mow sluchamy :) no nie daj sie prosic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 mamula ?????? zasnelas ?????? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 chyba ja jednak trzeba poprosic ;) PLISSSSSSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 widzialsycie to? fajny kociak ;-) http://pomponik.pl/galerie/podpatrzono/najbrzydszy-kociak-show-biznesu/zdjecie/duze,981060,3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 jednak na pomponie mozna cos ciekawego znalezc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 sie nie wyswietla :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 Limes wejdz w takim razie na pompona gdzien po prwej bede galerie zdjec, tam jest ten kociak :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 jessooo zobaczcie co znalazlam !!!! Slayszala ktoras juz cos o tym \"wynalazku\" ??? http://lifestyle.t-online.de/c/18/00/50/58/18005058.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 limes i za "pare lat" sobie takie cos przykleimy... wypadna nam wlosy, bedziemy grube, lyse i ze swedzaca skora... w sam raz do lozka! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 moze to Lucyny ? jak to sie mowi jaki pan taki kram ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 Mamula ma "COS" w sobie. spadam baby do wyra, padam na twarz, a do tego znowu chyba bede miala zapalenie zatok juz czuje :( Branoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Picasa 0 Napisano Marzec 5, 2009 Limes przestan juz!!! :D:D:D:D nie dobra Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no kurde 0 Napisano Marzec 5, 2009 muschellka-pisalas cos o finansach ile kto zarabia jako odpowiedz na kogos innego pytanie. jakos wydaje mi sie ,ze podalas jakis wielki wyjatek z tymi 2700 :O ja studiuje finanz-und rechnungswesen oprocz tych wymagan nie mam tylko bieglej znajomosci angielskiego, mam jeszcze troche czasu na to.ale slyszalam cos o zarobkach i te osoby umieja raczej angielski ,bo w tym zawodzie raczej nieuniknione.niestety ja slyszalam cos okolo polowy sumy ktora napisalas.no ae zalezy od szczescia,ale wydaje mi sie ,ze normalka jest okolo 1500euro jak sie poszczesci, slyszalam tez o nizszych stawkach,dlatego tez w poprawe swojej sytuacji zawodowej za bardzo nie wierze...:O WW ta dieta kiedys to robilam, nawet przyjemna, bo te produkty co sprzedaja sa smaczne. na weekend zazwyczaj nie moglam z normalna dieta wytrzymac, bo chcialo mi sie obiadu, a te dania co oni maja w zupelnosci wystarczaja. ale w sumie co za roznica liczyc punkty czy kalorie?? gdzies mialam te punkciki, na necie kiedys znalazlam, wiec szukajcie ,to znajdziecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 5, 2009 Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manon 0 Napisano Marzec 5, 2009 Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 16:59) chcialam Cie zaprosic do listy moich znajomych, zebysmy sie mogly chociaz zobaczyc bo ja jeszcze Twojego zdjecia nigdy nie widzialam Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 16:59) no oprocz tych swin z wella z wegier :) Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:00) ale to bylo zdjeci swin a nie Twoje, jedynie Twojego autorstwa :) Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:00) wiec jak bedziesz miala ochote to mozesz mnie odnalesc : http://nasza-klasa.pl/profile/1110953 Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:00) to bezposredni link do mojego profilu Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:01) czekam z niecierpliwoscia ! Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:01) Oprocz tego ciekawa jestem czy juz pracujesz czy jestes w dalszym ciagu na zwolnieniu ? Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:02) aaa Mialam dzisiaj jechac w Twoje okolice Bad Gandersheim ale koniec koncow spedzialam caly dzien na gotowaniu bo mamy miec gosci wieczorem Limes- Inferior, Irena (5-01-2008 17:02) oki to czekam i papapapapa Tak wygladaly moje \"korespondencje\" z limes- upierdliwa istota, nie rozumiala, ze brak odpowiedzi tez jest odpowiedzia. Limes- Inferior, Irena (11-02-2009 12:17) Lucyna, lo jejku, cale wieki ! Co tam u Ciebie slychac?? (akurat tobie bede sie zwierzac:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manon 0 Napisano Marzec 5, 2009 Limes- Inferior, Irena (22-01-2008 9:44) Lucyna a czym ja Ci zawinilam, ze mnie blokujesz na naszej klasie ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manon 0 Napisano Marzec 5, 2009 A teraz zegnam kólko wzajemnej adoracji- logout- pamietajcie, jak wam ktos dupy obrobi, to moze ta "najserdeczniejsza"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 6, 2009 Lucyna .... powiem krotko JESTES ZALOSNA !!!!! Co Ty tu wlasciwie wklejasz i w jakim celu ?? Czemu tylko moja czes rozmowy- czemu nie wkleisz swoich odpowiedzi a moze chce powiedziec ze tak do Ciebie pisalam zdania bez ladu i skladu a Ty nic nie odpowiadalas .... Poza tym polowa z tego to wierutne bzdury !!! To sie latwo robi : trzeba skopiowac, wkleic a potem dopisac polowe albo i wiekszosc np : Limes- Inferior, Irena (11-02-2009 12:17) Lucyna, lo jejku, cale wieki ! Co tam u Ciebie slychac?? Wiesz, jutro lecimy na ksiezyc!!! Bedziemy go na rozowo malowac ! Jak chcesz to przyjade po Ciebie ? Lucyna (11-02-2009 12:19 ) TAK TAK tez chce jechac ! Bede czekac na A7 o 5:48 !!! Juz sie ciesze !!! Czy moge zabrac tez moje szczury ? widzisz jak prosto :D Moze wklej lepiej to jak probowalas JO do doopy wlazic a ona Cie caly czas ignorowala ! :P Szkoda tylko, ze nie mozna tu wkleic rozmow telefonicznych i tych fragmentow w ktorych obrabialas doope Belaizie, Kassay i Monice !!!! Ale chyba wiekszosc przynajmniej ta madrzejsza czesc ludzi na tym forum wyrobila sobie juz o Tobie zdanie i to tylko na postawie wlasnych obserwacji .... ciekawe jaki nick teraz wybierzesz i jaki model rodziny bedziesz prezentowac :D:D:D:D:D:D Zacznij sie wreszcie zachowywac jak dorosla osoba bo stara baba z Ciebie a kompromitujesz sie i blaznisz jak glupi podlotek !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A-linka 0 Napisano Marzec 6, 2009 Kazala wykasowac swoje posty ????? No to historia sie powtarza, to juz 3 forum na ktorym kazala wykasowac swoje posty .... zeby sladu nie bylo po jej kretactwach i chamskich oddzywkach !!! Typowe zachowanie osoby ktora chce sie "wybielic" .... tylko czekac az wlezie znowu na inne forum i tam zacznie mieszac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach