Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabiiiiiiiiii

Kaszelek u dziecka a przedszkole

Polecane posty

Gość Gabiiiiiiiiii

dziewczyny, czy puszczacie swoje dziecko z nie wielkim kaszelkiem do przedszkola, bo ja moje dziecko puscilam i mam wyrzuty sumienia teraz :( nie ma goraczki, gardło go nie boli, tylko lekko kaszle

Gość uZytkownik dinek ma kilka
nie daje dziecka do przedszkola chocby ze wzgledu na inne dzieci po to by sie nie zarazily od mojego. To nieodpowiedzialne posylac nawet lekko kaszlące dziecko do przedszkola ja swojego w takim stanie nie daje i nie zycze sobie by inni rodzice to robili. Nie po to place za przedszkole zeby pozniej ledwo po jednej chorobie juz drugi raz zalapalo nastepną. A potem sie dziwic ze dzieci chorują co chwile jak matki chore dzieci zaprowadzają a same siedzą w domu .

Gość emilcia79
jesli tylko troche kaszle to ja bym puscila do przedszkola

tak i twoje tylko troche kaszle a inne moze z tego zlapac zapalenie oskrzeli. Dobrze ze w moim przedszkolu dzwonią po matki jak tylko dziecko nawet lekko kaszle a po kazdej chorobie trzeba przyniesc zas od lekarza ze dziecko zdrowe i moze chodzic do przedszkola. ale u siostry w przedszkolu juz tak nie jest i co chwile ktos przyprowadza dzieci chore a to z katarkiem niby czy z kaszelkiem a potem sie okazuje ze początek grypy albo inne gowna.

Wiesz... Ja walczę z chorobami u mojego przedszkolaka. Po ostatniej chorobie miesiąc czasu siedział w domu, żeby się na maxa wykurował... Po miesiącu zaprowadziłam zdrowego jak ryba do przedszkola... rozbieram go w szatni kiedy przyszła mama z synem z grupy mojego... Ten mały pokasłuje i z noska mu się delikatnie sączy... Razem zaprowadziłyśmy dzieci do sali a tamta mama daje przedszkolance syrop i mówi, żeby dawać dziecku bo kaszle trochę... Wkurzyłam się bo nie po to mój siedział miesiąc w domu, żeby teraz się od tamtego zarazić... No i jak łatwo się domyślić mój pochodził do przedszkola CAŁE 5 dni... i teraz siedzi już 2 tydzień z zapaleniem krtani. :O

ewangelia dokladnie tak mamusie patrza tylko na swoje tylki a o innych nie pomyślą. Tez tak mialam w poprzednim przedszkolu ze niby dziecko ma alergie i dlatego smara a katar to zielony wrecz byl. Dziecko mialo nieleczone zapalenie oskrzeli i zarazalo wszystkich w kolko jakas paranoja i debilizm mam.

Gość i co wy na
Gabiiiiii?