Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskaweczka1987k

Czy sa tutaj jakies dziewczyny ktore podejrzewaja ze sa w ciazy?

Polecane posty

Lady Love.. no ja tez podejrzewam i czekam na kolejne dni:) czas zrobic test. Ale jestem pewna ze wyjdzie pozytywny. Za duzo mam objawow ksiazkowych zeby liczyc na negatyw

u mnie jeszcze o wiele za wczesnie na objawy :) za jakies 2 tygodnie powinnam dostac @ :) truskaweczko a cieszylabys sie z pozytywnego wyniku testu? wogole to planowalas dziecko?

nie planowalam. Ale juz od jakiegos czasu myslalam ze chcialabym miec juz dziecko... ale teraz gdy to sie stalo juz nie jestem tego taka pewna. Nie wiem jak ja powiem o tym rodzicom... Sama nie wiem czy bede zadowolona jezeli wyjdzie pozytywny, mam mieszane uczucia. Czarno wszystko widze. Ile masz lat Lady Love?

Ja miałam taką sytuację parę tygodni temu.. Strasznie się bałam, bo mam dopiero 18 lat i wiem, że ciąża oznaczałaby wywrócenie całego mojego życia! Chcę mieć dziecko, ale nie teraz. :)

za miesiac koncze 20 poczatki zawsze sa trudne tymbardziej jezeli sie dziecka nie planuje :) ale u ciebie to jeszcze nic pewnego przeciez, objawy jezeli ktos sie nakreca spokojnie moga u ciebie wystepowac.. pozatym to i tak by bylo zawczesnie moim zdaniem jestes po terminie miesiaczki czy przed?

jestem juz po terminie miesiaczki jakies 4 dni. W sumie to u mnie te objawy zaczely wystepowac bez nakrecania sie, Piersi i sutki zaczely mnie bolec jakis tydzien przed planowana miesiczka, nigdy tak nie mialam, i potem zaczal mnie bolec brzuch jakbym miala dostac okres. Do tej pory nic, a brzuch nadal boli. Dopiero jak zaczela mi sie spozniac miesiaczka zaczelam podejrzewac ze moge byc w ciazy. Mam 22 lata, skonczone w styczniu i jestem an drugim roku studiow dziennych. Chcielismy miec dziecko, ale dopiero za jakies 2 lata. Zycia plata figle

Gość Laleczka z czarnego ogrodu
Ja tez podejrzewam ze jestem w cizy, 3 dni po spodziewanej miesiaczce;) Test zrobie dopiero w weekend, bo nie chce zapeszac i za bardzo sie nakrecac;)) Mam 22 lata

Gość duskaaaaaaa
ja mam 20 lat i jestem w 7 miesiacu na poczatku cycki mi sie powiekszyly i sciemnialy brodowki wokolo i bolaly piersi jakby rosly

Gość duskaaaaaaa
chyba synka ale babka powiedziala ze to nigdy nie wiadomo:O

Gość duskaaaaaaa
nie :D ale i tak sie ciesze

przepraszam ze CIe tak wypytuje, ale chce sie troche dowiedziec co mnie moze czekac. Jak to bylo ze slubem? Slub na szybko czy czekasz do porodu? To jest jeden z najwiekszych problemow jezeli okaze sie ze zaostane matka

ja slub bralam w ciazy i powiem Wam dziewczyny ze chyba lepiej poczekac z tym my pobralismy sie tydzien po moich 20-tych urodzinach bylam w 5 mies ciazy slub w sumie zaplanowany byl na rok pozniej (byl juz lokal zaklepany, ksiadz, orkiestra) a zaraz pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy na 2 tyg przed slubem dostalam skierowanie do szpitala to dopiero byl meksyk... nie zycze nikomu takich wrazen w dodatku nie wszyscy goscie wiedzieli o ciazy a wiadomo kazdy chcial zatanczyc z panna mloda ;) slub lepiej planowac juz po porodzie-takie jest moje skromne zdanie

Gość duskaaaaaaa
nie no po porodzie, chce miec fajny sub wesele dobrze wszytko zorganizowane a nie tak na szybcioche :O moja kolezanka btala z brzuchem i nawet sukni swojej wymaazonej nie mogla zalozyc :O

ja mam 22 lata teraz bede zaczynac 4 miesiac .. slub biore w marcu sam cywilny po urodzeniu dziecka za rok beda chrzciny z weselem .. najbardziej obawialam sie reakcji ojca ale wszystko jest ok .. staralismy sie o dziecko udalo sie za 1 razem ,, mialam prace i jestem na 2 roku studiow zaocznych

Gość lalka z obrazka.
no ale przeciez jeszcze nie wiesz czy jestes w ciąży... a książkowe objawy to wiesz..... zresztą troche za wczesnie.