Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Rodzice przeczytali mój dziennik, w któym miałam opisane szczegóły

Polecane posty

Gość nie wiem co to za rodzice
ale przeciez jestes ich corka... wyrzekna sie ciebie jesli zajdziesz w ciaze???? ile ejstes z chlopakiem ile on ma lat?

Gość Gogetta
To Twój ojciec w tekim razie jest kompletnie bez serca

ma 20 lat.jestesmy 9 miesiecy ze soba. jestem załamana.Ale coz, ide pisac list.W duchu modlę się, że do nich jakoś dotrę.;( dziekuję Wam za otuche

moze dlatego sie boja? moze nie ufaja mu za bardzo w sumie to on jescze jest mlody bardzo, nie jestescie tez az tak dlugo razem.. my jestesmy razem ponad lata moj ma 25 i kurcze wszyscy, cala rodzina traktuja nas jak malzenstwo.. moze twoi rodzice mysla ze to taka szczeniacka milosc?:O

ponad 4 lata mialo byc*

Gość laleczka czaki
To o czym pisze autorka przypomina mi moja historie;D mam 21 lat i od roku sypiam z moim chłopakiem....kiedy spaliśmy u mnie wyrzucaliśmy bezmyślnie prezerwatywy do kibla i spuszcaliśmy wode:P z czasem zaczeły sie problemy z kanalizacja ..i moj tata musiał odkopywac rury prowadzace do szamba bo coś wyraźnie je zatykało :D naturalnie znalazł tam prezerwatywy i wiedział czyje to :D ale powiedział mi tylko zebym ich nie wyrzucała na drugi raz do spływu :D bylo mi wstyd ale tylko przez chwilke bo potem nie było tematu...tak jakby nic sie nie stało :) plus dla mojego tatuska

Gość Gogetta
Ja z moja dziewczyna jestem prawie rok.. ja mam 18 ona 17 lat.. jakos nigdy nasi rodzice nie robili nam o nic problemow mamy oboje ich pelne zaufanie przykladem jest chociaz to ze mozemy spedzac wspolnie noce czy to u niej czy u mnie gdyz nie mieszkamy w jednej miejscowosci...

ten tekst o ciąży,myśle że powiedział to bo ma żal-tylko nie wiem do kogo?! Chyba do siebie samego! Poprostu widać że nie mogą sie pogodzić z tym że dorosłaś i że uprawiasz seks! I myśle że wszystko co teraz mówią jest powiedziane w złości.minie jakis czas,oswoją sie z tą myśla i troche wyluzuja! mysle ze poprostu doznali szoku! Ale NIC ich nie usprawiedliwia w sprawie że przeczytali TWÓJ pamiętnik!! NIC!!! Pozdrawiam Cie Autorko!:)

laleczka czaki---> to musiał byc widok :D:D pełno zużytych gumek :P hehe

MIALAM PODOBNY PROBLEM....MOI RODZICE TAK SAMO BEZ PUKANIA WCHODZILI...MAMA W SZAFKACH SZUKALA...POTRAFILA MI WYWALIC WSZYSTKO NA SRODEK POKOJU I CALY CVZAS SLYSZALAM ZE MAM WYPIER.... I POWIEM CI CO POMOGLO... WYPROWADZKA. NIE WIERZYLA DO KONCA MOJA MAMA - NIE PRZEJELA SIE TYM W KAZDYM RAZIE-ALBO NIE OKAZYWALA TEGO,..TATO MOJ PLAKAL - BO WIEDZIAL ZE TO PRZEZ MAME...WIEM ZE MOJA MAMA TEZ OSTATNIO PRZECZYTALA MOJ PAMIETNIK...BO PRZYPADKIEM ZOSTAWILAM GO W DOMU- PEWNIE SAMA NIE WIEDZIALA CO TO JEST- W KAZDYM RAZIE NIE MAM DO NIEJ ZALY- TYM BARDZIEJ ZE WSZYSTKO CO BYLO NAPISANE TO BYLO O MOICH RODZICACH I O MNIE- O TYM JAK SIE CZUJE I WOGOLE. TERAZ JESTEM PO SLUBIE- SAMI RODZICE MI SLUB ZORGANIZOWALI MIMO ZE NIE ZAPOWIADALO SIE NA TO- MNIE TEZ WYZYWALI OD ROZNYCH ZA TO ZE MAJAC 1,5 ROKU CHLOPAKA IDE Z NIM NA DYSKOTEKE- TERAZ TO ULUBIONY ZIĘĆ;) DO TEJ PORY Z MAMA NIE MAM JAKIS SUPER KONTAKTOW ALE ROZMAWIAMY I JEST OK:) NIE MARTW SIE- MYSLE ZE LIST MO9ZE BYC DOBRYM ROZWIAZANIEM- CHYBA ZE MASZ TEZ PODOBNY OPROBLEM DO MNIE- TZN: \"DOPOKI MIESZKASZ PO MOIM DACHEM BEDZIESZ ROBIC TO NA CO CI POZWOLE I ROBIC TO CO CI KAZE\"- DEWIZA ZYCIOWA MOICH RODZICOW;)- W TYM WYPADKU LISTU NAWET NIE PROPONUJE BO WIEM ZE NIE POMOZE;)

Gość Anq
A ja bym podeszla do nich i powiedziala im prosto w twarz ze ja sie nie mam czego wstydzic i ze oni powinni, bo zachowali sie dziecinnie. I ze nie zyczysz sobie zeby przegladali Twoje rzeczy i ze masz do nich ogromny zal i sie okropnie zawiodlas. I zapytac sie ironicznie mamie czy ona ciebie w kapuscie odebrala na rynku czy bocian przyniosł...

no mogłaby im powiedziec prosto z mostu tak jak napisała poprzedniczka,ale podejrzewam ze wtedy usłyszałaby ze to ich dom i ze ma dostosować sie do ich wymagań i że jak sie nie podoba to moze sie wyprowadzic! podejrzewam że każdy z nas choc raz słyszł że \"dopóki mieszkasz pod naszym dachem masz robic to co mówimy\" czy jakos w tym stylu ;)

Gość hoinjpdew
no to moze, przypomnij im ich lata mlodosci ... napewno przechodzili to samo ;] ja bym im tak powiedziala, i dodala, ze sa nie wyrozumiali, i ze teraz im glupio i odwracaja kota ogonem, bo sami nie wiedza jak powinni sie zachowac ... z uniesiona glowa bym odeszla. Trzeba kombinowac , moze to pomoze, moze bedzie lepiej. Po takich slowach chyba nie powinno byc gorzej.Skoro jesters dojrzala,tak jak pisalas i im to tez poarz w inny sposob , moze w tedy zmienia zachowanie . Ale dla nich zawsze bedziesz ich mala dziewcztynka cizko im sie pogodzic z tym, ze juz dorastasz i robisz taki rzeczy...wczesniej tylko podejrzewali, ale nie mysleli o tym ta bardzo do puki nie przeczytali.;/

Gość hoinjpdew
bedzie dobrze nie martw sie :) kochaja Cie , ulozy sie, kwestia czasu, w koncu to ich taka 1 powazna sytuacja ... oni tez sie jeszcze ucza

bardzo ci współczuję. Moja mamunia też czytała mój pamiętnik (nie wiem jak -skoro pisąłam go na komputerze pod hasłem - moze raz zostawiłam plik otwarty jak szłam do łazienki, albo moze raz przeczytała jakiegos mojeog maila) - fakt faktem, ze dowiedziała sie,z e kocham sie potajemnie w przyjacielu... to było dawno, na samym poczatku studiów - ale to była miłośc niespełniona i mama bardzo bolesnie ze mnie drwiła i wygadywała mi to prosto w twarz - mimo, ze ja jej tego niegdy nie powiedziała a dowiedziała sie o tym jakims podstępem. póxniej jak poznałam moją miłość - która wyciągneła mnie z tamtego zauroczenia i zakochałam sie tak naprawdę jak mozna kochac mezczyznę i byc przez niego kochaną, to moja mamusia mówiła mi ze tak naprawde go nie kocham, ze kocham tamtego, ze ona to wie i jest moją matką!!! wyobrazicie sobie, ze to wypominała mi moze przez 3-4 lata. kochana autorko - pwoiedz wprost rodzicom, ze nie mieli prawa tego czytac, ze to twoje i tylko twoje i ze odarli cię z uczuc i nie mozesz im juz zaufac i ze potrzebujesz czasu. nie tłumacz sie! to twoje zycie! Jesli kochasz swojego chłopaka, jesli sie zabezpieczeacie to mozecie robic co chccecie-ale uważaj na wpadke- powodzenia!

Gość to oni Tobie powinni
sie wstydzic w oczy patrzec...

Gość to oni Tobie powinni
a Tobie laleczko to tatus tylek powinien sprac i bynajmniej nie za baraszkowanie z facetem tylko za to wyrzucanie gumek do kibla :P

Słuchajcie, napisałam ten list i wrzuciłam mamie do torebki.Dzieki za zyczliwe wypowiedzi.Jest ktoś teraz na forum kto pisał wczoraj??

hey,ja jestem :) Ciekawe jak sie sprawa potoczy po tym liście? Czy mama da go przeczytać tacie?? Zdaj relacje koniecznie :)

Gość alabama007
autorko...ja mialam podobnie:( moja mama tez przeczytala moj pamietnik, na ktory przelewalam wszystkie moje historie milosne:( dzis jestem po 30stce i nadal czuje sie traktowana jak dziecko:(,wiele rzeczy rodzice mi narzucaja, dobrze,ze nie mieszkam z nimi

Moja mama też potrafi mnie wyzwać od dziwek... Też przeczytała mój pamiętnik choć na szczęście powstrzymała się od komentarza. Na szczęscie odkąd zaczęłam pracować płacę połowe rachunków i teraz nie może mi powiedzeć mieszasz w moim domu i musisz robić co chcę bo sama za siebie płace. Nie mam i nigdy nie miałam z nią dobrego kontaktu. Zazdroszcze wam rodziców z którymi można ta naprawdę porozmawiać.

Gość wandzia z krakowa
To nie ty masz sie wstydzic, tylko oni. Jesteś dorosła, masz prawo miec swoje życie, a jak uprawiasz seks, to juz ich w ogóle nie powinno interesować ani juz tym bardziej nie powinni ci tego wyrzucać. O ile jako tako potrafie zrozumieć, że grzebali cio w pokoju i nawet ze zajrzeli do tego pamietnika (bo tłumacze to tym, że może bali sie, że jakieś narkotyki albo coś), o tyle nie rozumiem, dlaczego wczytywali sie w coś, co powinni pominąć, a potem w ogóle ci mówili, ze znaleźli i przeczytali twój dziennik. Na twoim miejscu powiedziałabym rodzicom, ze im w ogóle nie ufam, ze teraz wiem, że ze swoimi prywatnymi sprawami musze lepiej sie maskować i ze mnie pierońsko zawiedli i nigdy wiecej już nie bedzie miedzy nami dobrego układu.

Autorko odezwij się! A może rodzice odłaczyli jej też neta?