Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masaaakra

spadajacy gorset w tancu !!1 jak w tym filmiku!!!!!

Polecane posty

Gość masaaakra

wszystkie gorsety tak sie zsuwaja?laska nie mogla delikatnego obrotu robic ciagle musiala trzymac gorset. masakra. zwlaszcza pod koniec . ja co prawda mam gorset z wykonczeniem kwadratowym ale mimo wszystko. jak to jest???? i o co chodzi z tym wodeckim na koncu :-/ http://www.youtube.com/watch?v=vcCOH2IB8SM&feature=related

Gość ona chyba tylko
się bała że go zgubi. I strasznie się stresowała tym, temu tak łapała.

wydaje mi sie, że ten gorset byl po prostu na nią za duży (i chyba był na zamek) a to, że miała małe piersi jeszcze dodatkowo spowodowało, że jej się zsuwał. Żle dobrany i tyle. Gdyby miała dobrze do ciała dopasowany nie miał by prawa zjechac, a na tym filmie właściwie jej zjeżdżał caly czas i się bala, żeby jej cyc nie wyskoczyl. Tak nie powinno być to nie jest normalne :) Przeciez sam gorset nie waży dużo, żeby miał się bez powodu zsuwać.

Gość a ja mam 10
jeszcze nie widziałam na zadnej imprezie, aby kobieta w sukni bez ramiaczek nie musiała jej poprawiac. Z różna częstotliwością, ale zawsze. Gdy tanczysz, to niestetyw szystko się rusza i sukienka bez ramiaczek tez się przesuwa. Dlatego ja bezwzględnie wybieram z ramiaczkami

Gość hejjjaaaa
ja tez mam na zamek suknie. to cos zmienia??bo juz sama niewiem.wiazania mi sie nie podobaja

Gość a ja mam 10
masakra, a to była wolna piosenka. Ciekawe, co robiła, jak tanczyła szybkie. Współczuję

ale ten gorset jej ewidentnie spadal, przeciez to widac że ona ciągle patrzy w dół i na pewno nie na swoje nogi tylko na dekolt ile jeszcze jej ten gorset wytrzyma. Teraz widze, że on był na zamek i ewidentnie za duży. Gdyby był anim dobrze ścisnięta to by sobie go porpawiła raz pod koniec tańca, a nie ciągle, bez przesady.

Gość a ja mam 10
przed ślubem zawsze się ciut chudnie, związac można trochę ciasniej i już, a zamka nie zmienisz..

ja tez miałam suknie na zamek ale miałam jednoczęściową i bardzo dobrze dopasowaną do Ciała, dodatkowo zrobiłma sobie ramiączka (przez szyję) i miałam spokój.

Gość hejjaaaa
ale ona tez ma jednoczesciowa.

Gość hejjaaaa
a jak by tasme klejaca dwustronna szeroka przykleic i do ciala i do gorsetu?tak robia gwiazdy holywoodu. mozze i tu by sie sprawdzil

Gość kingakinia
wiadomo że troche może sie ruszac i trzeba go raz na jakiś czas poprawić ale bez przesady tutaj ewidentnie laska miała źle dopasowany......masakra tak tanczyc i trzymac go i cały czas sie patrezc to co musiało byc przy szybszych tancach jak tutaj sie prawie nie ruszała albo na oczepinach :) dobrze dobrany gorset nie spadnie a ja na wszelki wypadek doszyje cieniutkie ramiączka :)

Gość ale nawet
takie cieniutkie ramiaczka psuja efekt. a ta tasma co wyzej zostala wspomniana? spelni zadanie?

Gość hejjaaa
up

kurde ona naprawde miala za duzy ten gorset, wspolczuje, pewnie niezle sie stresowala, dlatego polecam jakies ramiaczka, bdaz bardzo dopasowany gorset