Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody piernik

Dawne teksty z podstawówki! Wspominamy

Polecane posty

Gość dupa serowana

Papierki po donaldach pamiętam :) w moich czasach zbierało się też widokówki :)

Gość taaaaaaaa hmmmm
''jakie krowa daje mleko???'' u mnie sie tak wołało. ''siała baba mak...'' i ta piosenka: Na naszym podwórku, gdzie słoneczko świeci, jest taka maszyna do robienia dzie-wczyno kochana, pokaż mi kolana,pokaż jeszcze wyzej, będziemy sie ru-rą leci woda, a wtej wodzie glizdy, mówią że dziewczyny maja fajne pi-sało w gezecie, o pewnej kobiecie, która w ameryce pokazała cy-trynę kupiłem drogo zapłaciłem, wiecej nie kupiłem bo mam wszystko w du-chy już nie wierzę, jadę na rowerze rower wpadł do rzeczki i koniec bajeczki! Skąd u dzieci takie pomysły???:) Albo: su su maj bejbi, o łan tu sejbi, o łan tu sejbi, o łan tu fri! to oczywiscie wyliczanka:) ''powiedz kropka- twój tata chodzi do żłobka'' ''podaj dalej bo skiśniesz'' HAHHAHAHHAH A w skakankę uwielbiałam w te literki skakać, ale nie pamiętam jak się to nazywało, ale faktycznie ''siódemki'' były najtródniejsze i jak ktoś je potrafił, to był ktoś. Pytałam się kiedyś dzisiejszych dzieciaków, czy znają taką grę... nie wiedziały o co mi chodzi z tymi siódemkami jak im pokazałam...hehhh piękne czasy:)

Jeśli chodzi o gumę, to też się grało w "trójkąta" :)

Gość taaaaaaaa hmmmm
skakanka- cyferki miało byc

Gość senioritkaaaaaaaaaa
"a czemu?" - bo nie ma dżemu, a jak by był to by się zmył

Gość DziewczynaSzamana
"raz.. dwa.. trzy.. CZAROWNICA PATRZY!" :D

Gość senioritkaaaaaaaaaa
a ja miałm taką full wyypas bluzę sięgającą do kolan z Kelly family

Pamiętam jeszcze taką wyliczankę: ene due like fake, torba borba usme smake, deus deus kosmateus i morele bax (jakoś tak, to było)

Gość fioletkaaa
hmm,nie wiem czy to było,bo nie przeczytałam wszystkiego,ale: ustawiania swojego 3-częściowego piórnika z pełnym wyposażeniem:D na mniej więcej połowie ławki wzdłuż,tak aby sąsiad nie ściągał na klasówce haha

Gość senioritkaaaaaaaaaa
a pamiętniki.. ach.... zdobyłam wpisy heh zanaczy tajne podpisy wszystkich nauczycieli.. przd wywiadówką brat drukował takie profesjonale druczki na kt nauczycielie wpsywali oceny i składali podpisy... ówczesnym koleżanką wtedy pomagałąm wygrzebać się z tarapatów semestralnych.. ach jacy wszyscy byli szczęśliwi(szczególnie rodzice)gdy przezd oczyma mieli same pozytywy zatwierdzone notarialnie przez nauczyciela....

\"Kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera!\" :D Niech ktoś przypomni jak wyglądały siódemki na skakance:)

Gość senioritkaaaaaaaaaa
joł łomen joł men

Gość senioritkaaaaaaaaaa
pierwsze staniki, gdy pod bluzką jeszcze na minusie.... i kozi śmiech chłopaków.... + strzelanie stanikiem jak proca.. dziewcxzyny wołąły NIE NIE... ale to sprwaiało przyjemność..

Gość senioritkaaaaaaaaaa
a orężada za 30 gr....

Gość Jedzie mi tu czolg
I MUKA!.. ...BYLA..

Gość teyfgye
-''co?'' -''gówno'' -''zjedz równo'' -''nie jestem cham zjedz se sam'' -''weź na ramie zawieź mamie'' -''wsadź do lodówki będą parówki'' :D albo -''kocha cię mama?'' -''tak'' -''ile razy dziennie?'' i beka :D

Gość probowalam kilka razy
znam inna wersje piosenki o naszym podworku:) na naszym podworku, gdzie sloneczko swieci jest taka maszyna, do robienia dzie- wczyno kochana pokaz mi kolana, a ja ci pokaze stojacego pa- lilo sie w piecu, a za piecem glisdy, wszyscy wiedza ze dziewczyny maja fajne pi- salo w gazecie o pewnej kobiecie, ktora na ulicy pokazuje cy- namon kupilem, drogo zaplacilem, juz wiecej nie kupie, bo mam wszystkich w du- zym pokoiku, na malym stoliku, leza kanapeczki i koniec bajeczki... wystukiwane na plecach: pisze pani na maszynie, abc, przecinek, abc, kropeczka, ida slonie, ida konie, idzie pani na szpileczkach, idzie pani na obcasikach, idzie malzenstwo z pieskiem ktory gryzie, swieci sloneczko, pada deszczyk... i kizia sie po szyi: przeszedl ci tu maly dreszczyk??? wpadla bomba do piwnicy, napisala na tablicy ss glupi pies, tam go nie ma a tu jest... jeden dwa jeden dwa, pewna pani miala psa 3 i 4, 3 i 4 pies ten dziwne mial maniery... itd:) kto zgasil swiatlo:D jedziemy na wycieczke, bierzemy misia w teczke, a misiu fisiu misiu, narobil w teczke sisiu... hej dziewczyna, chcesz miec syna, choc do bramy pogadamy:D jebac barbie az sie zgarbi michal to rap:D

Gość ggaeettttt
-powiedz szafa -Twoja mama to żyrafa;)

Gość ggaeettttt
-po co się gapisz? -po to mam oczy -zaraz Ci żaba w re oczy wskoczy

Gość zamknij pasze bo ci naszcze
:D

Gość zamknij paszcze bo ci naszcze
tam miało być;)

\"kto pierwszy, ten król\", opcjonalnie \"ten rzadzi\" mycie sniegiem zima po lekcjach chodzenie na waksy, na korki.

Gość Rocznik 1980
"Ten cooooo tęcza, ta coooo taca" :D "chyba skecz" "chyba w snach"

Gość lubisz go
lubisz go? kogo? misia Gogo :P jak coś spadło na ziemię do jedzienia to miałeś 5 sekund żeby to podnieść bo zarazki nie zdążyły na to wejsc :D:D:D albo maczanie obślinionych palców w kubkach z kisielem - żeby zamówić największą porcję :classic_cool:

pepsi cola,cola pepsi nasi chłopcy sa najlepsi...chociaz maja zolte gacie nigdy z nimi nie wygracie.... zakochana para...jacek i barbara...:D

- co się lampisz? - po to są gały żeby patrzały - zabawa w gonianego \"od ściany do ściany\"