Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

Gość niewidoczny
To, że ktoś jest prawiczkiem, czy dziewicą to jego sprawa.. Nie można mówić o tych osobach, że są gorsze od tych puszczalskich.. Mnie by nie cieszyło, gdyby dziewczyna miała tuzin chłopów, przede mną o czym by to świadczyło, czy czułbym się przy niej pewnie, bałbym się raczej, że to ta z tych na jeden raz, nie mówię o tych dziewczynach co miały chłopaka i je wykorzystał.. Chłopak który miał wiele dziewczyn na 60% zdradza wg mnie, tylko dziewczyna tego nigdy nie zauważy, bo w większości jest mistrzem uników :D Dla niego seks to sport lub rozrywka, coś normalnego, że zdradza, a to że ma inne to jest normalne, znam takich :D Skoro dziewczyna twierdzi, że chłopak który miał kilkanaście panienek jest super, to niech pomyśli ile mógł wykorzystać, czy jej też nie zostawi :(

Gość raffa
burdel ci kolego nie pomoze, a do ja wygralem zycie kolego dlaczego twierdzisz ze niski wzrost przekresla szanse faceta. Bo to co piszesz traca WIELKIMI KOMPLEKSAMI!!!

"po 1000 wizyt w agencji towarzyskiej byłbyś 1000 razy bardziej pociągający niż teraz" Zgadzam sie z uwaga A ja wygralem zycie w calej rozciaglosci. Prawiczek - i nie on jeden - stanowczo przecenia cale to dziewictwo i jego brak. Mysle, ze to, czy moj facet mial przede mna 1 partnerke czy 6 wcale nie swiadczy o tym, czy mnie zdradzi. No i widac nawet tu, ze to prawictwo jest po prostu dzielem przypadku - Prawiczka nikt nie chce, A ja wygralem zycie ma kompleksy i tez go nikt nie chce, itd. - i wcale nie swiadczy o tym, czy ktos ma byc lepszy czy gorszy.

"sporo imprezuje i dosc czesto pije w dobrym towarzystwie. pracuja nad soba by stac sie macho i prawdziwym mezczyzna, ale to nie jest takie proste. bycie prawiczkiem chyba mnie w tym ogranicza" Dlaczego prawiczka nikt nie chce? Bo uwaza on ze picie jest cool [Patrzcie jaki ja jestem fajny, pije!], bo dazy do tego, zeby byc macho [zdefiniuj macho], i w sumie sam siebie ogranicza ;)

Gość rzuc go
pierdolenie o szopenie widzialam ten tekst 100000 x razy wymysl cos nowego bo stajesz sie >a ja wygralem zycie

a nie przekreśla? Spytaj jakiejkolwiek dziewczyny albo kobiety o cechy faceta jaki .... to w pierwszych trzech powie wysoki 🖐️ zresztą rola wzrostu w atrakcyjności została już dawno naukowo udowodniona :O a tak naprawdę to wzrost to tylko następna cegiełka do kiepskiej twarzy i innych takich. W końcu trzeba się komuś spodobać fizycznie nie ma rady :D no charakter też trzeba mieć 🖐️

a ja wygrałem życie i jeszcze trzeba mieć kase, nie zapominaj o niej

niewidoczny - żal mi cię. nie mierz wszystkich ludzi jedną miarą, bo możesz źle zmierzyć.... ja myślę, że człowiek, który trochę poszalał w życiu - wyszalał się na tyle, że nie będzie szukał przygód kiedy spotka odpowiednią osobę. no chyba, że nie wyszalał się, ale zgodnie ze swoją ideologią, której się trzyma.

Gość raffa
nie no kolego .....parcuke nad soba zeby byc macho!!!!!!!!!!!!!!!!! kolego macho to przede wszytskim typ psychiki i mentalnosci, i faktem jest ze pewne kobiety wlasnie taki typ preferuja-Ty nigdy taki nie bedziesz to widac... i nawet jak pakujesz iles tam na silce to i tak kobiety widza w tobie pajaca i nic wiecej. Bo grasz kogos kim nie jestes i nie bedziesz.

Gość rzuc go
niewidoczny kolejna kopia prawiczka i kropki ale bardziej elokwentny

Gość raffa
kurwa nie moge juz czytac tego topicu bo szczam z twoich wypowiedzi. STARY TO BADZ KURWA MAC MACHO i przestan gadac te wszystkie glupoty. bo na narazie to filozof jestes dla dziewczyn do tego prawiczek

Gość rzuc go
(chce byc twardym mezczyzna, ktory ma meski wyglad, meski sposob zachowania, duza pewnosc siebie, taka bezczelnosc i ostre poczucie humoru, taka smialosc, cwany blysk w oku, pewny siebie glos i pociagajacy dla kobiet sposob wypowiadania sie) takim facetem sie rodzi i przez cale zycie wyostrza te cechy a nie nie nabywa z dnia na dzien. przykro mi ale ty nim nie bedziesz jedynie tylko dobrym kolega z poczuciem humoru

Gość juz my widzimy te kontakty
"lepiej mi z kobietami nawiazywac kontakty internetowo, niz w realnym zyciu" jak to z jedna z forum na otwartym piszesz jak to ja od tylu wezmioesz pod murkiem a ona sie potem obraza ze ma opinie

Gość raffa
no tez z tego szczam serio kolego, na jakim kursie tego ucza???? bo zobacz jestes takim kurwa macho, ze juz nawet kobitki ktore chyba nawet chca ci jakos pomoc odstraszasz swoim filozofiami. moim zdaniem to sie nawet na geja nie nadajesz.

Widzę że komuś żal mnie się zrobiło, ja nie traktuje kobiet jako zdobycze..i macie racje nie jestem jak większość facetów, nie czuje się macho, bo czuje się sobą ;) A mi żal kobiet i mężczyzn, którzy są wykorzystywani do seksu :( Żeby zaspokoić czyjeś potrzeby, nie z miłości :( A na forum wpadam, bo dużo się dowiaduję i potrafię myśleć i mogę wyrazić swoje zdanie i nie opieram się tylko na słowach :) Ja nie mierzę ludzi jedną miarą, tylko podaje przykład na wasze jakże trafne spostrzeżenia, ja też mam trafne spostrzeżenia :)

niewidoczny ---następna zakała kobiecego forum:O

Gość rzuc go
mam tylko nadzieje ze nie wszystkie prawiczki maja tak poprzestawiane w glowie. Na forum glosza swoje poglady (jestem prawiczkiem) a w zyciu udaja tepego cfaniaka ile to juz nie zaliczyl panienek.

Gość rzuc go
(to chlopak, ktory nie jest macho moze byc tylko kolega? ) jesli twierdzisz ze wygladasz jak ciapa to wybacz w oczach kobiety nie wygladasz jak facet z jajami

Każdy facet był chociaż do pewnego czasu prawiczkiem, nie wiem co w tym złego widzicie - wy chyba ogólnie nie lubicie mężczyzn :o

a ja wygrałem:P Nie spocznę póki wszystkich prawików nie pozbędę sie z forum:classic_cool:

Gość rzuc go
prawik skoncz o wszystko sie pytasz jestes istota myslaca ? czy stylujesz sie na swoich kolegow ?

\"jesli twierdzisz ze wygladasz jak ciapa to wybacz w oczach kobiety nie wygladasz jak facet z jajami\" no to podsumujmy... jeżeli wygląda jak ciapa to nie wygląda dla kobiet jak facet z jajami czyli nie ma szans jeżeli będzie chciał zostać macho to nie wyjdzie bo będzie udawał i i tak się skapną więc nie ma szans czyli ogólnie tylko się pójść i powiesić że też ludzie nie wyginęli jak samców alfa jest z 10 % :D

\"Nie spocznę póki wszystkich prawików nie pozbędę sie z forum\" prościej będzie pozbyć się z forum siebie 🖐️ bo prawiczki mnożą się tu w zastraszającym tempie :D a ci którzy mają 2X lat i nigdy nie mieli dziewczyny z roku na rok dodają tylko 1

Gość rzuc go
a ja wygralem zycie niekoniecznie malo to ciap na swiecie z dziewczynami ? co ich rozni od prawiczka i kropki ? chyba tylko jego chore poglady

Gość rzuc go
Pani *Sami* ta cala mania z prawiczkami to przez prawiczka i kropke 1987 kazdy chce sie do niego upodobnic