Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

Gość raffa
kazdy tu sie z was nabija, i to nie dlatego ze jestes prawiczkiem tylko dlatego ze macie podejscie zajebiaszcze

Gość raffa
przyslal foto?

Gość niemila wydra
a to teraz prawiczek jest gorszy od dzieciaka ? :) ale sie porobilo

Gość raffa
nie chodzi o to nawet ale wez poczytaj te ich filozofie to az sie chce cos di=opiec. zlosliwy sie zrobilem przez nich.

mozliwe ze przyslal, musze skonfrontowac, bo kazdy mogl przyslac, jak rzucilam adresem publicznie

Gość niemila wydra
lepiej nie ogolnie omijam temat prawiczkow , bo to nie moje srodowisko :)

i mówi to ktoś kto ma 28 lat, nie miał nigdy dziewczyny, i uważa że będzie miał do maja bo ktoś mu tak powiedział? ty też casanovą nie będziesz :D \" dlatego ze macie podejscie zaj**iaszcze\" ja nie mam żadnego podejścia :O jestem na nie obiektywnie za beznadzijny

Gość kude elka
kto nie ma szacunku do samego siebie,nich nie wymaga szacunku od innych!jest prawiczkiem,bo widocznie nie znalazł odpowiedniej kobiety,nich ucieka,bo go zaraz kantem puścisz!!!

Ile byłem w związku z kobietą nic, interesowały mnie, ale nie starałem się cokolwiek zaliczyć za wszelką cenę.. 2 były w młodości, ale moja wina, bo nic nie robiłem, taki gówniarz ze mnie był, teraz to zrozumiałem..a co najgorsze to, że incjatywa była z ich strony.. Powiem szczerze byłem obojętny, nie chciałem czegoś podciągać skoro nie były wtedy w moim typie, marzyłem o ładnej jak każdy chłopak, teraz się trochę zmieniłem i zmieniłem wymagania..chyba dorosłem..powiem tak były średnie urody.. Może wtedy nie miałem odwagi podejść i zagadać do ładnej, bo znałem odpowiedź, one myślały wtedy jak ja pewnie \"szukam ładnego\" Byłem po prostu dupkiem :( i sam się tak widziałem Bałem się rozmawiać z dziewczyną :( Wtedy za wysoko mierzyłem, a nie byłem tego godzien.. Bo nawet nie umiałem zagadać do dziewczyny :( A co teraz myślę ukształtowało się przez lata i podejście do dziewczyn zmieniłem..wielu ludzi poznałem ich charaktery, jak traktują dziewczyny i jak dziewczyny traktują chłopaków :( I dlatego mam swoje zdanie w tym świecie :) Teraz wystarczy mi średniej urody, niewysoka, wierna, nie gruba po prostu podobna do mnie.. Wielu pisze że łatwiej żyć samemu to prawda, ale nie masz tego kogoś na kogo możesz zawsze liczyć, kto cię kocha :( To prawda na forum się łatwo pisze, ale w realu z ludźmi nauczyłem się rozmawiać, z dziewczynami, z każdym, moją wadą jest to że jestem szczery i miły dla ludzi, dopiero jak kogoś poznam to mam o nim opinię, dla chamów potrafię być chamem, bo mam takich znajomych i wiem dlaczego inni się tak zachowują i słownictwa też znam trochę :) Po prostu mam swoje zdanie i zasady i nie chcę być jak większość, którzy źle robią i wmawiają, że to jest dobre, może dla nich jest dobre :) Nikomu nie robię nadziei, jeśli nic od siebie nie robię :) Teraz szukam i może znalazłem :) Potrafię się przyznać jak dawniej myślałem :)

Dopiero będę miał 27 lat I nie potrzebuję być macho. Los mi pomoże i będę miał kogoś w ciągu kilkunastu najbliższych miesięcy. Chyba że już będzie za późno. Nie wiem czy nie jestem na to za brzydki. A to już ogranicza niemal w 100%

Gość raffa
jezu jakie to romantic moze gejem jestes?bo tak troche zalatujesz tym.

Wszystko jest możliwe tylko parasola w dupie nie rozłożysz ;) .

\"Wszystko jest możliwe tylko parasola w dupie nie rozłożysz\" wszystko zależy od parasola o właśnie... a odpowiedzi się nie doczekałem 😭 \"to ma się szansę na nieciekawą dziewczynę \" a ile takich znasz? czyli jednak takich nie ma ;)

\"oza tym mam kolezanke 10 lat starsza, ktora miala wielu facetow\" jak rozumiem nie będziemy rzucać nickami :P czy to jednak koleżanka z reala bądź tesco? ale fajna sprawa uogólniać zdanie jednej kolezanki na całą populację :D

Gość jedna taka mala
ale co to ma za zwiazek ze masz starsza koelzanke ? tylko jedna zadne osiagniecie ,ale jednak sie kierujesz zdaniem innych . Prawiczek na dodatek bez wlasnego zdania pozarka.

Jak dziewczyna jest jakąś ladacznica to niech ją grzmocą różni doświadczeni Ale co może wyjść ze związku niedoświadczonego z niedoświadczoną. Facet powinien spróbować tu i tam A pierwszy związek powinien być z kobietą która ma już to za sobą i wie co i jak

\"i to ona mi racje przyznala i powiedziala, ze ja glosno wyglaszam poglady, ktore ma wielu facetow, \" ale przecież prawie każdy chciałby dziewicę, niezależnie od doświadczenia, bo to jest wpisane w całą tą judeochrześcijańską kulturę. W ostateczności masz to gdzieś w warstwach nieświadomych i i tak będziesz faworyzować dziewice pranie mózgu od x tyś lat i nic innego :P czym wywołane to już inna bajka

pisze całkiem logicznie bo zgadza się z twoimi dziewiczymi poglądami? :D a co jak byś trafił n, załóżmy że coś takiego istnieje :P, jedyną wielką miłość i bla bla bla jutro w bibliotece? a ona nie okazała by się dziewicą albo miała by więcej związków niż jest twój limit na porządną :D

Gość upupupupupupuppppppp

Gość prawiczkowi trzeba koniecznie
zawiązać węzeł na fiucie. W jakim celu, chuj gowie, tak dla jaj.

Gość
Widzę, że projekt \'a ja wygrałem życie\' znów na forum Dobrze się bawicie panie/panowie moderatorzy?

Gość
Projekt. Nie można być aż takim debilem jak on. To po prostu niemożliwe być głupszym od cegły.

Gość
Ja przynajmniej mam życie towarzyskie. Przyjaciół, koleżanki, ludzi którym na mnie zależy. A ty kogo masz? Nikogo. Zdechniesz sam bo jesteś zbyt głupi by się rozwijać wewnętrznie.

Gość
Co? Prawda boli?