Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

sex z 15 to nie jest zlamanie prawa czysta przyjemność za którą bylbym w stanie nawet sporo zaplacić

hm dziwne bo ja mam powodzenie u 25-30 latków a na nastkę nie wyglądam:O

ja na piwo, tanczy podchodzę i mówię cześć jest Marek masz ochotę na drinka czy piwo

"sex z 15 to nie jest zlamanie prawa czysta przyjemność za którą bylbym w stanie nawet sporo zaplacić" dla mnie to zalatuje zboczeniem, pociag seksualny do dzieci

prosty sposób ale skuteczny wcześniej stosowalem bardziej przemyslane gadki hehe

"sex z 15 to nie jest zlamanie prawa" Polskiego prawa nie znam 🖐️ "ja na piwo, tanczy podchodzę i mówię cześć jest Marek masz ochotę na drinka czy piwo" Ale zloty podryw poprostu ;)

nie to żebym szukal 15 ale dziwi mnie ta niechęć kobiet do prawiczków choćby ze wględu takiego że jest się dla tego faceta kimś wyjątkowym ja swoją pierwszą pamiętam mimo że 7 lat jej nie widzialem nawet zapach perfum ciała cipki

kimś wyjątkowym? fajnie być króliczycą doświadczalną?

"Prawiczek to ktoś kto jest albo pomylony albo brzydki stąd niechęć" ja ciagle mam nadzieje, ze nie, a przynajmniej nie kazdy, ale kafe raczej pokazuje, ze masz racje 🖐️

moja obecna partnerka ciagle tematy o ślubach narzuca a jej że nawet nie byla dziewicą i nigdy się z nią nie ożenię niech się za bardzo nie przywiązuje i cieszy że ma gdzie za darmo mieszkać

masz przynajmniej wymówkę tyle dobrego z jej kurestwa...

Facet po prostu chce pokazać, że prawictwo łatwo stracić, bo dziewczyn jest masa, tylko musicie się chłopaki przełamać i zacząć rozmawiać z dziewczynami.. Możecie im zapłacić, lub wyjść do klubu, wystarczy im tylko coś postawić.. Dzięki koleś ja wiem o tym, ale seks interesuje mnie tylko z tą jedyną, nie chcę cię krytykować :) Dziewczyn łatwych jest dużo co z tą na całe życie, bo taka z klubu to jednego lotu, co już się pcha do łóżka ? Nie mówię, że wszystkie takie są :) Ja też znam miejsca gdzie się takie puszczają, lub słyszałem :D

Ale ciekawe jest również porównanie stosunku facetów do dziewic(wielu chce tylko dziewicę na żonę oczywiście) z niechęcią większości kobiet do prawiczków

Prawiczek, za to slowo 'przebieg' to bym Ci najchetniej w ryj strzelila

dla mnie to żadna prowokacja poprostu widzę róznicę w podejściu obu płci i o tym piszę

\"Facet po prostu chce pokazać, że prawictwo łatwo stracić, bo dziewczyn jest masa, tylko musicie się chłopaki przełamać i zacząć rozmawiać z dziewczynami.. Możecie im zapłacić, lub wyjść do klubu, wystarczy im tylko coś postawić..\" ale jak pisze wyżej prawiczek jest albo pomylony albo brzydki brzydki nic nie zwojuje a pomylony nie będzie się zniżał do takich prymitywnych metod :classic_cool:

prawiczek i kropka 1987 te verde, czyli w takim razie nie mam normalnego podejscia do seksu mi bardzo zalezy na kobiecie z mozliwie skromnym przebiegiem Ma normalne podejście, nie chce żeby kobieta traktowała go jako kolejną zdobycz, taka prawda, może nie ufa kobietom zbyt doświadczonym, bo może im nie podołać, lub go potraktują jak odpadek ;) Taka prawda :(

Prawiczek, rownie dobrze moglbys o kobiecie ktora z kims spala powiedziec 'dziwka' - taka co uprawia seks, w skrocie. Glupie gadanie. Mam nadzieje, ze nie istnieja naprawde istoty o takich pogladach jak ten tam 'facet', ktory twierdzi, ze nie jest Grzęsiem. Az strach byc dziewica, jesli na swiecie istnieja takie oszolomy.

mężczyzna ma prawo wiedzieć z kim jego kobieta spała aby nie wyjść na frajera jak w towarzystwie spotka jej bylego

te verde Sami tak kreujecie, że sobie prawiczek, by z taką co miała kilku chłopaków nie poradził, bo ona miała innych wie co to seks i taki prawiczek mnie nie zaspokoi i odciągacie zainteresowanie od was chłopaków, którzy przy was nie chcą się zbłaźnić, bo wy takie wszystko wiedzące i lepiej wiedzące, takich to pełno :D Same robicie sobie opinię :D Nie traktuję kobiety, która miała kilku chłopaków jako dziw** Wiem, że mogli ją wykorzystać :( Widocznie nie trafiła na tego właściwego :( Może chodzi nam o kobiety, które próbują, który jest lepszy ? I mają za duży przebieg :D