Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudny wybór

temat jakich wiele...KTÓRĄ WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość trudny wybór

ja każda przyszła panna młoda stanęłam przed dylematem związanym z suknią...w każdym salonie jakaś mi się podoba (ija sobie w niej) i nie wiem którą wybrać 😭 chciałabym poznać niezależne opinie "ludu" ;) będę wdzięczna 1. http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html pierwsza z kolekcji 1_1 (plisowana) nr1756 kolekcja 2: nr 1694 (piąta strona kolekcji - dół po lewej) 2. http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=229 (w bieli lub ecru) 3. http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=1&id_rochie=354&perspectiva=top&pas=6# czekam i liczę na opinie :)

wiec tak ; ] trzecia wg mnie odpada ;/ druga jest przepiekna :D ale pierwsza ma w sobie cos co mne urzeka :D

Gość purpleday
pierwsza mi się podoba najbardziej :)Ale, tak jak do każdej innej, doszyłabym ramiączka :D

Gość oczywiście że jest możliwe
pierwsza i ostatnia wg mnie te dwie pozostałe wyglądają jak pogniecione (a weź pod uwagę, że są to zdjęcia katalogowe, czyli podrasowane)

Gość purpleday
na stronie agnes z tej kolekcji 1_1 fajna jest też 6 sukienka, podobna do tej pierwszej, też plisowana :) Mają swój urok, są dziewczęce, lekkie, kojarzą mi się z elfem, motylem- albo czymś równie lekkim- generalnie, bardzo miłe skojarzenia :)

Gość trudny wybór
gościnka - dlaczego trzecia odpada? może spojrzę na nią z innej perspektywy

Gość evvvunia
ta pierwsza plisowana jest przepiekna

Gość purpleday
i w kolecji 2 też jest śliczna plisowana sukienka :) Trzecia w pierwszym rzędzie- no i ta ma ramiączka więc już nie ma potrzeby doszywania :) Autorko, a powiedz czy jesteś wysoka i długonoga? Bo wszytskie te sukienki, które pokazałaś skrócą optycznie nogi...

Gość trudny wybór
jestem wysoka i długonoga ;)

Gość buuuuuua
a mi stornka nie działa:(

Gość purpleday
Bieryj plisowaną :D Będziesz wyglądała cudnie :) Taka długonoga rusałeczka :) No chyba, ze nie pasuje to do Twojej wizji, charakteru i sposobu bycia.

Gość trudny wybór
powiem szczerze, że tą przymierzyłam z ciekawości jak bym wyglądała w innej niż typowa raczej skromna A ;) i teraz nie daje mi ta kiecka spokoju :D tak jak pozostałe z resztą :O

Gość purpleday
Agnes z trzeciej kolekcji, też jest plisowana kiecka, śliczna ze zdobieniami na biuście. Na drugiej stronie model 1727 :) Generalnie ładne te plisowane sukienki z Agnes, reszta mi się nie podoba, strasznie się odbija światło na tych taftach :P

Gość trudny wybór
zgadzam się i tak naprawdę to mi najbardziej przeszkadza...potem na zdjęciach jak cerata to wygląda. ale z drugiej strony ta plisowana to przypadek więc sama nie wiem 😭

Ja z kolekcji Agnes nr jest dla mnie niezwykła! Jeszcze takiej nie widziałam :D A ta 2 z Agnes to też mi isę podoba ale zastanawiam się czy ona jest niewyprawiana w tej fotce czy też ma tak być? Pozostałe misię nie podobają.

Gość oczywiście że jest możliwe
wybacz, ale ta ostatnia panna młoda miała sukienkę niedopasowaną do swojej sylwetki do tej sukienki (marszczonej, plisowanej trzeba być smukłym, mieć talię i nogi do samej ziemi Zresztą, jak się tak wygląda, to we wszystkim się wygląda :D

Gość zdecydowanie TYLKO
pierwsza, ewentualnie ostatnia.

Gość 1904
z pierwszej kolekcji jest najładniejsza:)

Gość lululk
A mnie się z tych Agnes podobają inne, niż Ty podałaś. Co powiesz na model 1736 z kolekcji 3? Albo 1576 z kolekcji 4?

Gość trudny wybór
już patrzę

Gość trudny wybór
1736 - nie podoba mi się ta kontrafałda czy rozpierdek z boku ;) 1576 - kwiat odpada

Gość aaaaaaaaaaaaajjjj
1531 agnes jest super jak dla mnie :)

jak dla mnie naładniejsza jest ta la sposa czyli nr 3